Няма да разделят Вихра и Ирина Сарачинова

Продуцентът на "Станция Нова" Андрей Арнаудов отрече слуховете, че рубриките "Съпругите" и "Най-добрата майка" ще бъдат разделени, тъй като според клюката скандалите между водещите Вихра и Ирина Сарачинова не стихвали.

Обратно в новината

Коментари - Няма да разделят Вихра и Ирина Сарачинова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ДВЕТЕ СА ЛИГЛИ АМА ТАЯ САРАЧИНОВА Е ТОЛКОВА ИЗКУСТВЕНА КАТО ГОВОРИ, ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА. А САМОТО ПРЕДАВАНЕ Е УЖАСНО САМО ФОЛКАДЖИЙКИ И ГЕВЕЗЕЛЪЦИ.....

Тази жена Ирина е толкова противна. В някакво интервю обясняваше как дъщеря и си имала мини фурна на Миле и че друг стандарт не можела да приеме за себе си. Смешница, добре че беше митничаря Жоро да ти купи тва онова.

Тия ми действат по един много особен начин, ще го споделя с вас така: Сякаш лигав охлюв ми скръцва шумно на ухото... Уууу

Всичко мие ясно , само не как Иван се хвана с тази фалшива лигла. То това нещо като говори му личи от далече колко е куха. ама всеки си пати от главата !!!!

КАКЪВТО Е МЪЖЪТ ТАКИВА СА И ТЕ ДВЕТЕ НЕ СТАВАТ НЕМОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ ПОВЕЧЕ ДРАЗНЯТ ОКОТО И УХОТО

Голям отврат в нашето т.н. VIP-пространство!

Съвет:Да махнат рубриката " Съпругите " , щото тези са толкова лигави , че повече няма накъде.Гледах ги в началото , но вече - не.Канят все едни и същи фолкаджийки и като почнат да им се превземат - ах , колко добре изглеждаш , дай да те цуна и ми става лошо.Аз ли не съм наред , ама с моите приятелки като се видим не се държим така.Ужас.

Така лииии, супер! Ами щом няма да се разделят, кога ще се оженят двечките, че вече са на възраст Хахааа

сарачинова е много грозна на живо,а иван върви като кученце след нея ,дори е по-нисък и двойно по-слаб..какво ли му е направила,за да му вземе акъла

Защо ни занимавате с тези глупости ....Та има ли кой да гледа тези смешници и техните предавания ??

Доста им е неловка ситуацията май....Ще видим до кога ще им издържат нервите :)

Сарачинова определено ми се иска да я видя чисто гола. Вихра - не.

Всеки следващ техен проект - все по кух и тъп!Това ли им е девиза по който се водят?

Сън не ме ловеше заради така важните събития в Нова ТВ! Сега поне съм сигурна, че двете фръцли няма да се разделят. Довечера ще спя спокойно!

Сарачинова си е боя по-мъжествена от Иван! Честито, Вихра!

Организирайте им бой в кал! Така ще достигнете еманецията на собствената ви простотия, в която и те ви приглясат!

Плаша се като я гледам тази ирина, бррр.