Гала е готова за висшето общество

Британската кралица на етикета Елизабет Бруър даде няколко урока на водещата Гала как истинската лейди сяда на стол и държи ръцете си по време на разговор в официална обстановка.

Обратно в новината

Коментари - Гала е готова за висшето общество | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото ни Висшето общество, такива и кандидатите за там. Но Гала в истинско висше общество?!?!?! Прекалено е превзета и фалшива. Придобитото НЕ Е наследено.

Ще започна с един пример станал наскоро с мен.Поканих един доста грамотен приятел да ми дойде на гости в Америка за да му покажа на место някои характерни неща от живота и бизнеса там.Той ми отказа казвайки че и в България е като в Америка стига да си способен.Попитах го - ти бил ли си в Америка за да можеш да правиш подобни сравнения.След време като се върнах го заварих фалирал.Т а да си дойдем на думата - вие които оплювате Гала част от висшето общество ли сте та правите компетентна преценка че местото не и е там.Един истински представител на това общество е направил тая преценка която единствена е вярна.Навярно си имате представа в това така наречено общество пък какъв боклук има.Ама на - родили се хората с късмет.

Еми ти какво друго очакваш да каже гостенката на Гала? Няма да и каже, че е дива селянка примерно - просто така го изисква етикета.

"Ще започна с един пример станал, наскоро с мен.Поканих един доста грамотен приятел да ми дойде на гости в Америка, за да му покажа на място някои характерни неща от живота и бизнеса там.Той ми отказа, казвайки, че и в България е като в Америка, стига да си способен. Попитах го - ти бил ли си в Америка, за да можеш да правиш подобни сравнения. След време, като се върнах, го заварих фалирал. Та да си дойдем на думата - вие, които оплювате Гала, част от висшето общество ли сте та правите компетентна преценка... още, че мястото й не е там. Един истински представител на това общество е направил тая преценка, която единствена е вярна. Навярно си имате представа в това така наречено общество пък какъв боклук има. Ама на - родили се хората с късмет." Ето така изглежда твоето изложение, написано грамотно. И запомни, че и най-компетентното мнение губи тежест, когато е написано неграмотно.

Страхотен коментар!И много точен.Какво и е на Гала,че да не става за висшето общество--възпитана,добронамерена,усмихната,поддържана,елегантна,доста интелигентна,сдържана...айде стига само простаци да дават мнения,аман от високомерни тъпанари...Пример:по-горе описания случай на фалирал многознайко.

Много е готина Гала, аз я харесвам. Това е единствената водеща, която внася свежест в телевизионния ефир. Тя въведе по-различния стил на обличане при Тв водещите, дотогава всички бяха облечени като лелки на Женския пазар. Непринуденост на разговорите, интересни теми и гости,всичко това е заслуга именно на Гала. Желая й много успехи и щастие!

Аууу, нима?! Готова за висшето общество, значи? Най-после ще може да си говори със Софка, Ази, Трифонофчо, Маринофчо Веселия, че даже и с още по-неземно "висши" като ген-док и прочие.. Да и завиди чиляк! Ай, и да поздрави приятелката си Еви Минчева :)))

Айде ходи да гледаш мача и не се занимавай с неща от които явно не разбираш.Или се обърках и ти гледаш " На кафе " всеки ден , че така разпалено коментираш ???

Тя е готова за него, а дали то е готово за недоразумение като нея?

Имайте малко милост, ще се задуша от смях! егати и новината ;))))))))))))))))))))))))))))))))

Да ни пази Господ /така да се каже/ от такова висше общество, щом и тази е готова да влиза в него. Всеки трябва да си знае мястото, а тя явно не си знае нейното. Все се бута къде не и е работата. Толкова е посредствена. И това не е мнение на озлобен човек, а на реалист.

Абе нещо пак са се бъзикали с Гала.

Гала е готова за висшето общество ... на Плевен?!

Ами то такова ни е висшето общество, та такива като Гала са типични представители :)

Гала е перфектна и изискана, не разбирам защо сте толкова злобни няма лошо, че са я похвалили

Абе, лельо, вземи една градинска лейка, па я чукни - и тя вади "чист и изискан" звук, ама си е куха лейка та дрънка :)))

Ха-ха-ха! Много добре казано! Гала си има своите достойнства, но за толкова години едно и също бръщолевене на екрана все повече дразни, отколкото радва. Ако иска да се развива, трябва да се ориентира в някаква друга насока. Предаването й го изцедиха докрай и е време вече да го свалят.

точно, ясно и на място. това е най-верният коментар, при това с доказателствена част

Гала и висшето общество ... тва е като магаре и космос къде се бутат не мога да рабера .... че си и вярват ... хахаха

Бях в потрес ,когато готовата за Хай клас общество ,в ефир каза ,че трябва да покани за някакъв измислен експеримент "Плешив мъж",това не е последната и изцепка на Лейди Гала ...начинът по който се смее ,наподобява ,цвилене на кон ,спомнете си злополучното предава не с Михнева ,Гала се смееше(цвилеше ) на простите реплики на един недоказан ,бездарен актьор Дайнов .

Беднякът милионер в български вариант :)

Ама дали висшето общество е готово за простакесата Гала! Злобно некадърно джудже!Айде марш в къщи, че ни додея сутрин от твоето предаване!

Голяма новина,Гала и висшето общество,защоне я научиха как да не разваля семейства.Защо ни занимавате с подобни смешки..........

Щом Гала ще е представител на висшето общество - отиде та се не видя!Че е напориста и амбициозна е факт, но всичко свършва дотук! Непрекъснатото и бързо бръщолевене/та чак се задавя понякога/, постоянното маниерчене не са показател за висшето общество, скъпа ми Гала! Много високо се целиш!И си доста смешна!

Явно не си разбрала, че заглавието е провокативно. Гала е поканила интересен гост в предаването си. Това с визшето общество не е нейна лична амбиция, а тема в предаването и интервю с гост на предаването. Българинът обаче е като стадо злобни камили и веднага се скупчи да плюе.

висшето общество дори и произнасяне не се чува като визше, защо го бъркате изобщо

комплиментите са част от етикета

Тръц! Още една подкована жаба...

да умреш от смях

Голямо заглавие сте сложили. Смях до дупка. Гала и висше общество- опазил Господ.

Абе мани, това както оная водещата миглена ангелова дет била рицар тамплиер ...

беше, ама вече не е - изгониха я .

беше, ама вече не е - изгониха я .

муа хахахаха

И кое е висшето общество? Това , което по цял ден наднича от вътрешната страна на телевизора ли? Това е безполезната част на обществото...