Актьорът Георги Стайков се е разделил с шведската си съпруга

Актьорът Георги Стайков, който от много години живее в Швеция, наскоро се е разделил с шведската си съпруга, призна самият той.

Обратно в новината

Коментари - Актьорът Георги Стайков се е разделил с шведската си съпруга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така бе Жоре?

шведките си искат здраво мандръсане. Жоро е слабичък в тая работа.

аз го харесвам като актьор! Прекрасно детенце има! Успех и занапред!

Жоро Стайков игра великолепно във Втора и Трета серия на Шведската Трилогия "Милениум": Момичето, което си играеше с огъня и"Момичето,което разбуни гнездото на стършелите" ,съответно по втория и третия роман от трилогията Милениум на шведския писател Стиг Ларшон.Поздравления,Жоро!!! Кнегете ги има в "Хеликон". Заслужава си човек да свали филмите от нет-а и да ги гледа.Не знам само защо никоя от българските телевизии или кино-рапространит.фирми не ги закупи.Никой американски трилър не може да се доближи до тези!Впрочем първата серия беше на финала на "Оскар"-ите за чуждоезичен филм,но американците не й го дадоха,защото не можаха да преживеят факта,че някой друг прави по-добри филми от тях.Затова се зхванаха да правят амер.версия на първата серия.Ще излезе в нач.на 2012г.

Абсолютно подкрепям. И книгите от трилогията, и филмите са несравнимо по-качествени от повечето американски. Заслужават си!

Присъединявам се. Трилогията е невероятно увлекателна. Филмираната версия е по-слаба, но това вероятно е резултат от сравнението с гениалната творба на Ларшон.

trilogiata e palen boklyk za hora s bolni mozatzi kakvito iavno ima v izobilie :(

стиг ларссон е бил мрусен комунист. а иначе кнингите са по-хубави от филмите.