Сандра Бълок се страхува от мъжете

Приятели на носителката на Оскар Сандра Бълок издали, че актрисата толкова се разочаровала от последните си провали на любовния фронт, че развила страх от срещите и от мъжете.

Обратно в новината

Коментари - Сандра Бълок се страхува от мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сандра е повече от прекрасен човек, актриса и Жена с главна буква. Нормално е подобни неща да я отчайват, но със сигурност силата на духът й ще надвие чуждите слабости. Така че след всяка буря изгрява слънце, за всеки, който го заслужава! А тя- със сигурност!!!

Всички застаряващи джуджета се страхуват от мъже....

нормални мъже не останаха

Лошото е, че в природата ВИНАГИ има баланс! И ако казаното от тебе е вярно, тогава следва, че и жените не са в ред! ;-)

Не знам за мъжете, обаче на жена да не попадаш в ръчичките. Изпива ти мозъка със сламка и те захвърля като пластмасова чашка, обърсва си устата с опакото на ръката, уригва се дискретно и доволна продължава. Жестоки, безпощадни, лишени от великодушие, подли, неверни, лтъжливи, егоцентрични, абе никакво доверие не заслужават, пълен кошмар. Гледам, че мъжете взеха да се усещат и да се разделят с илюзиите си...

Съгласен съм с теб, самата истина. Артистки са, вероломни, и коронния им номер е да оберат мъжа като му натресат дете. Изхода е не сключвай брак и чукай с презерватив. И ако я видиш че си показва рогата я разкарвай

Явно си си себедостатъчен и не желаеш да оставиш поколение след себе си. С твоите комплекси, може и да си прав.

Ти с какви жени се срещаш бе човек!?

Едни очи гледале , едни плакале- стара народна мъдросат.Аз навремето когато бях млада , било е мноооо отдавна, и готвех и чистех и не поглеждах дру, не ме искаха че съм била малко пълничка е да но сега отслабнах и ме оценяват ма кел файдъ.Аз вече се поомъжих малко.

Не е късно да премине на другия бряг.