Ива Екимова и дъщеря й се включиха в коледен базар

Ива Екимова и дъщеря и Дара отпратиха още един ден от оставaщите до Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова и дъщеря й се включиха в коледен базар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви, престанете да ни занимавате с тази лигла Ива. Коя е тя и какво е направила. Неуспяла водеща на глупаво предаване. Непрекъснато се навира навсякъде, но за нищо не става.

АМИ НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ЧЕТЕШ ЗА НЕЯ. НЕЯ Я ПОЗНАВАТ А ТЕБ КОЙ ТЕ ПОЗНАВА ЗА ДА ПИШАТ И ЗА ТЕБ

Наистина, кои са тези?

страхотна новина , животът на " свесдите " в българия е адски интересен ...

А защо не напишете Ива Екимова кога ходи до тоалетната, кога си маха космите под носа и кога си епилира краката? За по-голямата част от аудиторията името на тази жена не означава нищо. Откакто Дими го няма, мир на праха му, тя вече с нищо не е известна. Не зная дали е страхотен ПР експерт, такива има безспорно в България, без да се появяват по електронните и печатните медии с повод и без повод. А тя след като е толкова добра в професията си, от какъв зор трябва да присъства в разни жълторийки като фолк звезда например.

абе тая що не вземе да се скрие някъде

световно неизвестни

тази с големия нос каде ли не се вре колко е смешно и грозно да искаш да се вреш навсякаде че и детето си вoдиш егати измисления долнопробен елит на бг защо не е завела и лубовника си смешна и ялка жена е тая

I kvo da praim nii sia?!

Рядко глупава и неморална жена с голямо самучувствие, изкуствено наложена от медиите, както 99% от останалите медийни "звезди"!

Стшига сте си пробутвали отрочетата. Нямате ли капчица срам, или гледате овреме да се налапате и набутате колкото и където може, че от утре с този ценз.....

Кой се интересува от Ива и защо ни набутвате тези кухи лейки?

Страшна новина. Няма ли нещо съществено?

Ах! О...оо!! Това е много радостна новина. Е, и какво ? Кой се интересува от "световно" неизвестното детенце ? Що за глупости ?

абе кои я лансира тази лигла?!?

ЕДНА УСМИХНАТА МАЙКА И ТАЛАНТЛИВО ДЕТЕ ИГРАЕЩО МНОГО ДОБЪР ТЕНИС.УСПЕХ!

се включих :))

потресена сам от таз новина

Екимова.. недей, спри! Много натежаваш на хората с безсмисленото си присъствие!

Мине не мине - Тая весела вдовица Екимова/защо ли все още носи името му ?/ , Юлиана Дончева, Белослава,Теди ,Рачков и Рачковица -само с тях ни занимават и задължават да гледаме бездарните им напъни !

И откъде и от кога тази овца има ценз и образование за ПР????

кои са тези? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

именно:)!

И защо трябва да ни пука, че някакви "ПР-експертки" са ходили на пазар? Що не пишете и ватманките Пенка и Ганка кога ходят да пазаруват?!

Патки, които не могат да летят!

Някаква, която се счита за известна персона и най-вероятно си плаща от време на време да се върти името й в медиите (дори и без никакъв повод), като задължително пробутва и невръстната си дъщеря