Харисън Форд готов за ”Индиана Джоунс” 5

"Готов съм за "Индиана Джоунс" 5", обяви Харисън Форд.

Обратно в новината

Коментари - Харисън Форд готов за ”Индиана Джоунс” 5 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще е идиотизъм като четвърта част, по-добре да не се мъчи!

За кога бе, Хари, ще играеш пак Индиана Джоунс? Не разваляй хубавия си образ, достатъчно беше с последното ти превъплъщение в последния филм от поредицата.

Измислих страхотен макгъфин - да разследва откраднатите пенсии в старческия дом.

Въобще да не се и опитва. Последната част беше безумна. По принцип повечето нови части на дадена класика нямат нищо общо с чара на предишните.

Купил си е бастун ли?

Да го снимат в България - Индиана джоунс в страната на обречените.

Винаги трябва да можеш да съумееш кога да слезеш от екран достойно. Не мислче, че ще му прилича на годините да се прави на приключенец...

Не съм съгласна. В третата част където си партнира с Шон Конъри и двамата са страхотни. Има актьори, които са невероятни във всеки период от живота си. Ако режисьорът и останалите от екипа си свършат добре работата, 5-та част може да изтрие срама от 4-та.

Няма да е лошо да побързат,че на Харисън Форд ще му трябват памперси за възрастни,ако се забавят още малко... :))) Тоя Лукас от 2 филма стана милиардер...

Снимката, която са сложили, е отпреди 20-ина години. Той толкова е остарял и номерата му са толкова познати, че едва ли 5-тата част ще има по-голям успех 4-тата, която си е почти провал. Нови лица са нужни, а той - за второстепенна роля.

Е това вече е супер готина новина. Да направят цял сериал. Ама безброй серии като "Дързост и красота". Никога няма да ми омръзне. Велик филм, велик актьор, супер сюжет...

Индиана Джоунс 4 беше провал. Както и Умирай трудно 4. Рамбо - същата работа. Терминатор - и той. Общо взето, в рамките на 2-3 години излязоха 4-тите части на култови филми отпреди 20 години. И резултата е плачевен. Поне за феновете на класиките. Виж, за по-младите фенове дет не са много всзискателни са хубави, даже шедьоври.

Дано не е като 4, пълно с исторически грешки и неточности!

дано не го съсипят :(