Братя Бахарови с Вили Марковска - в кината през януари

От 20 януари в кината ще тръгне новият игрален филм на Анри Кулев "Цахес".

Обратно в новината

Коментари - Братя Бахарови с Вили Марковска - в кината през януари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Захари Бахаров с "коса"- мухахахахаххаа

Братя Бахарови са дървени.Нямат талант,излъчване и всичко останало.Защо толкова ги толерират ,сигурно дядо им е от ДС ,много отдавна като деца бяха в гърция с него .Там живееха като "дипломати".

Божеее, Кандида...на мед.език вагинални гъбички...уеуеее... Candida albicans. А пък и тоя сюжет...така както го чета ми мяза на някакво копие на сериала по abc сега Ones Upon A Time ("Имало едно време")... нещо пак някаква си нашенска боза-копие ще е явно... А тия Бахарови са като братя Аргирови навремето - отвориш хладилника - Аргирови (Бахарови), отвориш консерва - пак Аргирови (Бахарови)... на мен лично и двамата са ми грозни и противни и не знам кво толкова ги възхваляват. То бива бива, ама... връзкари и нагаждачи досадни некви.

ахаххаахах,не била грозна-тя не само, че не е грозна ,напротив изклъчително красива е,талантлива и на всичкото отгоре интелигентна.а.ти си стои у вас и злобеи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много точно даже го е написал ...''не е грозна'' ! И аз съм на същото мнение ! Но ти да твърдиш,че е красива ... Сигурно и интелигентността и е толкова ...

Какъв е този каламбур, пак ли са потрошили грешна пара и после ще се оплакват от "загиването" на българското кино? Бозе, Бозе, селяндурите надянаха перуки....Поне е гротескно и смешно. Продължавайте "легитимацията".

При цялото ми уважение към режисьорът на лентата и чудесния актьорски състав, филмът се издържа много трудно.

И двамата братя са супер. И да, навсякъде са, защото са талантливи. Успех на филма1

Кандида?!? Малко странно име за героинята. Но талант, можеш ли да го спреш хахахахахахаха

Навремето всички се кефехме на "13-тата годеница на принца", киното ни просто има потенциал за такива екранизации. Това не е никак зле като идея. Дано и като изпълнение да става.

Какво сте се захванали всички с артистите? Не ви ли прави впечатление "прекрасния " сюжет?! Поредната претенциозна блудкава боза с претенции за оригиналност. И кой осигурява парите за това? Аман от простотии, наречени кино...

От тези Бахарови ми писна. Вече текат и от чешмите. Те ли са най-кадърните в тази държава. Хайде, "холам". После се чудят защо не се гледа българско кино. Ето защо.

Още преди да са видели филма и вечно компетентните форумни плужеци вече изказват мнение, че дори и критикуват.Един не им харесва, втори е бездарен а трети се снимал заради брат си. Толкова ли безличен и безполезен живот живеят, че вечнокритикувайки всички и всичко се надяват да забравят собствената си бездарност?!

Аз също не харесвам тия Бахарови.Откъде изникнаха незнам....

Ако не беше батко му, този малкия накъдрения пудел дали щеше да се снима във всеки нов филм?

Защо да се бездарни Бахарови ? Аз лично ги харесвам и двата много. Единственото което малко ме дразни е че ги слагат във всеки филм, но това е нормално сега са много актуални.

вили е адски красива-фен сум и *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вили Марковска е изключително бездарна актриса. Чудя се до кога ще ни натрапват все едни и същи лица?! В България едва ли има само 10-ина актьора.

Абе не знам като артистка, но иначе е много готина! МНОГО!

Вили Марковска е МЕКО КАЗАНО бездарна актриса!!!!!!! Тя не е грозна, но това достатъчно ли е, за да ни я натрапват нон-стоп!! Едвам я изтрайвам в "Столичани вповече", а сега и тук!! Пфуууу

мдам... верно е много бездарна... мислих си че след абсолиътния провал в столичани в повече ще се преориентира към дръга професия... явно някои доста я лансира... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната негледаема глупост, в която бюджета е спечелен с връзки. Некадърните братя Бахарови и прочие бездарници са пак в кюпа. Българското кино умря.