Кои са най-възпитаните знаменитости

Съпругата на принц Уилям - Катрин, е най-възпитаната знаменитост във Великобритания според проучване на Английския национален съюз по етикет (NLJC). На второ място е канадската поп звезда Джъстин Бийбър, а на трето - певицата Пола Абдул.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-възпитаните знаменитости | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, чи аз - защо питати?

по-скоро, кои са най-голермите позиори

О кога пък тая селска мома я направихте за пример бе? Знаем ги англичаните през деня възпитани и нормални а вечер облечени в кожени дрехи и с камшици.

Оп-паа!!! Брат"чед не се издавай. :D

Мдаа бе, Катрин е най-възпитана, как ли не. Много бързо забравихте церемонията за 'Remembarance Day', на който тя се подхилкваше и си говореше... такова НЕуважение към загиналите.... С толкова народ дето се върти около нея и и казва какво, как да прави... мнооого 'възпитана'!

Пише се "remembrance". Като се представяте за образована поне се постарайте с правописа :). По принцип споделям вашето мнение.

Къде го нашият Пожарникар? Я да се активират БГ журналистите! Може ли Борисов да не присъства в класация на знаменитости? Айде сега по едно партийно наказание от ГЕРБ!

Аз съм за Катрин и Уйлям. Много са впечатляващи.

Ах, кога така успя да се впечатлиш? Понякога не се "чувате"

Смешници!

Мен МЪ пУканихЪ зЪ таЪ клЪсация,мЪ аЗ БЕХ ангъЖЕ да тУрам едно теракотче у един БаровецЪ. :D

Ужас.Много трябва да си възпитан за да тормозиш хората по тоалетните (Дж. Майкъл), другите пък изобщо няма да ги коментирам.