Бивша Мис Венецуела почина на 29 от рак на гърдата

Бившата Мис Венецуела Ева Еквал почина в клиника на американския град Хюстън от рак на гърдата, съобщи телевизия Глобовизион. Смъртта й бе потвърдения и от близките й.

Обратно в новината

Коментари - Бивша Мис Венецуела почина на 29 от рак на гърдата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от тази болест няма спасение дори да се излекуваш физически психически никой не може да те излекува нито теб нито най близките ти. Именно стреса който причинява те кара да се раболяваш отново и отново. Профилактичните прегледи не те лекуват прото ти поствят присъда. Кото е доста тъжно.

По рождение получаваме имунна система с някаква степен на устойчивост-останалото-предпазването от ракопричиняващи въздействия зависи от нас.

когато не сте наясно не пишете. в уса лечението е на светлини години от останалият свят. след 10 години борба с рака (метастазис) жена ми почина. тя беше по красива от горката венезуелска. общата сума на лечението 6,5 милиона усд. когато си пласташ застраховките няма проблем. качеството на зивота го поддарят на наж високо ниво. така че недежте да сравнявате уса и за всичко да са ви виновни американзите, а се огледажте наоколо..

бог да я прости всички сме смартни но е ялко да си отиде толкова млад човек и затова не мога да разбера злобата и завистта в милата ми родина като чета какво става не искам никога да се прибирам но и аз сам смартна и искам да умра в родината ми

Божа работа - едни си отиват на 100, други на 20. Какво ревете, нали от нещо трябва да си отиде. Дали катастрофа, рак, куршум, старост - всички сме на пътечката. 1000 години ли искате? В другото измерение.

мир на душата и...

премахнете това "лике" за всичко, което се случва! как бих могла да гласувам с лике на тази новина! сурцето ме боли! спрете с този пр на чужда сметка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Достойна жена с борбен дух, била е силна да се шегува със себе си и с болестта, както и да документира чрез снимки отделните етапи на болестта, колко сила и достойнство се изисква да бъдеш на показ в тези страшни моменти! Почивай в мир мила, няма значение известна или не, просто една достойна, силна и красива жена, която буди възхищение!

Не са нужни думите, само погледа, колко тъга има в тези красиви очи, мир на душата и...

Да почива в мир. Красива е дори с обръсната глава. Прави са хората, които казват, че в България, а може би и по света всякакви шарлатани предлагат лечение от рак. Спекулират с нещастието на хората и представа си нямат колко противно нещо вършат. Имунустимулантите могат да стимулират и рака, затова и тях трябва да се внимава. За съжаление посленото май го видях от близо ... няма как да се каже със сигурност, но е вероятно. Химиотерапията изтощава организма, направо убива и човека за да се пробва да убие рака. Лъчетерапията не винаги е приложима.

голям процент от рака на гърдата се локализира в близост до мишницата една от причините е в дезодорантите против изпотявяне !!! ХИМИЯТА НИ УБИВА много жалко

много жалко за младостта и и че оставя детенце сираче! Бог да я прости,! Наистина е хубавица! Съдбата понякога наистина е направо отвратителна...

Какво общо имат имплантите, при положение, че нямат нищо общо с рака. Бременностите и приема на противозачатъчни по-скоро обвини. Добави и генетичната предразположеност, но последното нещо са силиконовите гърди. Дори сутиенът е по-виновен

Красива, интелигентна, силна жена! Сега е рая с подобните на нея! Бог да я прости!

Толкова млада и красива жена - не е честно! Животът стана вреден... Следете тялото си- напипате ли бучка по гърдите, веднага на преглед. Не жалете пари за преглед при най-добрите лекари. Ако ви кажат да махнете гърдата, не се колебайте. По- добре с една ( има протези), отколкото 2 м. под земята.

Много красива жена .Преди години даваха филм за нея, целия и път до спечелване на короната.Имах чувството ,че това е цяла индустрия ,около нея за да се спечели този приз.Нищо чудно да е вземала препарати за да изглежда добре .Никой не знае и няма да се разбере. Жалко ,за такава красота.Не си струва малко слава ,а да се жертва здравето на момичето. Светла и памет .Да почива в мир.

Бог да я прости милата,миналата седмица загубих голяма моя приятелка от същата болест,и тя беше само на 32 години:((((

стрес стрес и само стрес!!!тои е каталита на останалите вредни фактори!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля, че имате малка неточност. Починала е на 28 г. Ужасно млада. Почивай в мир!

Милата! Бог да я прости!

Преди време една от кабеларките въртеше един документален филм в който проследяваха това как Ева става мис. Много интересно филмче. Тя беше изключително красива и притеснена преди самия конкурс. няма да забравя как си лепеше ушите със секундно лепило защото стърчаха,точно преди да излезе на сцената. Жалко,но така е в живота - и красиви и грозни,всички сме смъртни...

Бог да я прости .Красавица !

искам да добавя че рака на гърдата не се получава от импланти. 4 от факторите са непрекъсната злоупотреба с алкохол, разждане след з0 годишна възраст, стрес, и сйответно мутиране на клетките. естествено не всяка жена, която упражнява първите три ще се разболее задължително *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се да пишеш правилно.

живея вув венезуела вече 20 г и тя е много известна, в последното интерву каза че по добре жените да влагат парите си в здраве,отколкото в красота, защото когато е болна една жена вече не е така красива, и е много права... r.i.p.

Преди десет години минах през този ад. Млади и не толкова млади, ходете редовно на профилактичен преглед.

Милат,Бог да я прости,толква е млада.

Починала е заради химиотерапията.Химиотерапията и лъчетерапията не помага при лечение на рак, а само разрушава имунната система,засяга фатално други здрави органи и причинява рак на други места по тялото.Най важното е било да се подложи на лечение със силни имуностимуланти,организма да стане много силен и да използва ваксината на Коули.Най лошата медицина е традиционната медицина и най вече в САЩ.Използват се стари методи.Най важното нещо в Американската медицина е печалбата.Най много пари се печели от химиотерапия и от лекарствата след химитерапия.Има ло е случай в които се измислят изключително добри и безопасни методи за пълно лечение на рак,но създателите на тези методи или са умирали по странен начин и ли лобораторията им е изгаряла и т.н.Направете си сметка за какво става въпрос.

Абсолютно си прав!Тук здравеопазването е пари!Лекарствата след химиотерапия струват десетки хиляди!Ей тва е великата Америка-който няма пари за лекарства умира....

А в Съветския съюз как е? Там може би лекуват рака по друг начин?

Радвам се, че има и други, които мислят като мен. 100% съвпадение на мнение.

Представа си нямаш какво е ракът.Представа си нямаш кои имуностимулатори помагат. Представа си нямаш колко "изобретатели" , в т.ч. и българи, печелят кървави пари от нещастието на хората. Можеше да напишеш едно R.I.P. и да не се опитваш , да се правиш на интересен. А тя наистина е красива.

Какъв божи дар си ти, бре? Как може да пишеш такива глупости, та гледам, че и други малоумници ти пригласят! Толкова не разбирате от това, за което пишете, че няма накъде повече! И все някакви теории на конспирациите ви се привиждат. УЖАССССС.....

добре бе докторе!голям разбирач си! а знаеш ли колко хора е спасила химиотерапията??? много обичат булгарите да турсят под вола теле ама затова и сме на тоя хал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-голяма глупост от тази не бях чел....Жалка неграмотност.... Наистина просто да беше написал едно R.I.P.

Замислете се за козметиката против изпотяване ..... дали не провокира ???

Да, да... козметиката против изпотяване си е направо гаранция да пипнеш рак! А пък за сапуните да не говорим! Ужас направо! Я ти по-добре продължавай да се търкаш с кал и сено, за да не те хване някоя страшна болест.

Боже, какво невество, каква тъпотия

Починала е заради химиотерапията.Химиотерапията и лъчетерапията не помага при лечение на рак, а само разрушава имунната система,засяга фатално други здрави органи и причинява рак на други места по тялото.Най важното е било да се подложи на лечение със силни имуностимуланти,организма да стане много силен и да използва ваксината на Коули.Най лошата медицина е традиционната медицина и най вече в САЩ.Използват се стари методи.Най важното нещо в Американската медицина е печалбата.Най много пари се печели от химиотерапия и от лекарствата след химитерапия.Има ло е случай в които се измислят изключително добри и безопасни методи за пълно лечение на рак,но създателите на тези методи или са умирали по странен начин и ли лобораторията им е изгаряла и т.н.Направете си сметка за какво става въпрос.

Точно така. И цялата истерия с "наблюденията", "видеоснимките", дневниците на модни красавици и певици, които са "преборили" рака на гърдата всъщност насажда у хората подсъзнателното убеждение, че това е модерно, че всички боледуват, че така се прославят още повече, че щом Кайли Миноуг го "победи", значи всеки може с химиотерапия ... плюс яденето на модни изкуствени продукти, постоянните диети, които съсипват имунната система, ограниченията на всичко естествено и имплантите - и резултатът е налице - в САЩ е едва ли не "нормално" да си изкарал няколко курса химиотерапия по разни поводи, да си разтръбил на всички познати и непознати колко героично си се борил, какви успехи и неуспехи са те настигнали ... И накрая дори толкова млада жена се разболява от тази чума! Кошмар! Превърнаха живота в някакъв спектакъл игран от силиконови кукли по екраните на компютрите! С единствената цел - пари и пак пари за корпорациите и мафиотите в бели престилки!

БОГ ДА ПРОСТИ ТОВА КРАСИВО МОМИЧЕ

mnogo e strashno,bog da q prosti

R.I.P.

ЖАЛКО:(Бог да я прости....:(

каква ужасна и гадна трагедия!Бог да я прости милата, явно е била храбра жена, щом е намерила сили да се шегува, но...ужас, не е успяла да си отгледа детенцето!

ТРАГЕДИЯ! Наистина е била красива(дори и без коса) и смела жена, която за жалост не е имала късмет навреме да го открие..И може наистина да е била с импланти, които пречат да се открие навреме рака на гърдата..Венецуелките, доколкото знам, си правят доста пластични операции.. Но жалко!МНОГО ЖАЛКО за хубавата, млада жена и детето й, което ще расте без майка..! ;-(((

Ходете редовно на профилактични прегледи, момичета!

Жалко, че е била толкова млада! явно ракът не прощава!!!Лека й пръст!

Мили Боже!Че какво толкова е провокиралорака на гьрдата на толкова младата венецуелка?Имала ли е импланти в гьрдите?Вьпросьт ми е не за друго,но нека да са осведомени някои дами,преди да се решат на тази стьпка,да си уголемяват бюста.

100% е сигурно, че е имала импланти. Венецуелките са най-тунингованите жени в цял свят, какво остава за Мис....

Да имала е инпланти,Разрових се из нета с Чичко Гугал,та там има много снимки и си личи,че е имала.Тя допуснала някакъв фотограф през цялото време да я снима и отразява хода на болестта.Направена е и книга за нея.Жалко за нея и близките и.

И без коса е била красива жена... Жалко.

ужасно бог да го прости това красиво създание

Боже , милата ,бог да я прости.

Красавица,бог да я прости и да пази жените от тази страшна болест

Милата, Бог да я прости. Не се плашете от рак на гърдата, четете следното: trum.flybb.ru Има много истини там!