Журналистка: Сираков няма да си избере жена от предаването

Христо Сираков не можа да спре избора си на нито едно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Журналистка: Сираков няма да си избере жена от предаването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мазнюга явно вече не може лесно да си намира компаньонки по заведенията, та тук наготово му ги натрупват....Гнус

Този тъп калкан...що не вземе да се гръмне. Като му видиш сплесканата физиономия и направо правиш инфаркт сутрин, като се събудиш до него. Я да върви да си гледа старините и да не ни занимават с инфантилни предавания. Гнусар ...отвсякъде.

Щеше да бъде смешно, ако не беше грозно, пошло и неморално.

Хайде престанете да плюете човека.Задайте си въпроса тези пикли на по двайсет години къде са тръгнали. Меркартилни особи - мислят само за пари и явно не ги интересува с какъв човек ще си легнат - важното е всичко да им е на готово.Ужас!!!Къде са родителите на тези момиченца???

Ерудирана жена? Глупости! Г-н Сираков имаше ясно изразени предпочитания към порно-актрисата сред участничките... От това по-нагледен пример за това каква жена иска, здраве му кажи!

Гледах един епизод,не бих си губила времето повече.Жалко,че е продължение на поп фолк културата ,със цялото си деструктивно влияние. Явно е продукт който добре се харчи .Жалко

Най-добре да се вземат със Зара и да спрат да правят скучно шоу.

Сираков си е женкар и му личи от 100 км. Става още по-жалък с годините и мераците си. Що се отнася за кандидатките - потрес!!! Но на такъв тип какво друго да се залепи?!

Жал ми е за липсата на достойнство на тези девойки които участват. Толкова ли е отчаяна българската жена... Предаването е потресаващо ! А относно това че искал ерудирана жена... подкрепям мнението,че нито една интелигентна жена не би участвала !

Дядо Стефчо,Митьо пищова,Христо Сираков ..........

Какво и е пък на нея нормалното, след като правеше голи фотосесии пред ЦУМ.

Аз само не разбрах, той ли си го е платил това предаване да му търсят жена по телевизията, или някой друг му плаща за ефирното време. Искрено се надявам, че не е от моите данъци!

май някоя модератор е кандидат за мекия, щом реже коментариите, та освен фирмен ще си има и частен спонсор

Копие на майка си ,за това ли преспа със толкова момичета и в леглото ли да е копие ?интересно

Ако иска да избира- няма да правя втори сезон на предаването заради него в тази криза!

Колко се радвом, че не гледам този ТВ анал, който ни занимава с някакъв чичка и реклама на разни проститутки!В тази държава има ли въобще някакво ниво или всичко се срина под нулата.

Мисля, че на това предаване по му подхожда заглавието - "Пенсионер търси проститутка".

е та се прави предаване, в което момичетата като приститутки да се предлагат, а някакъв мъж, като на говежди пазар, да си избира... какво...? Най-вероятно любовница за един сезон, каквато беше Зара. Срам, срам!!! Пълно падение на нравите, а какво да кажем за женското достойнство!

Гълабче, Ти си интелегентен и умен човек бе братко защо газиш в тази кал?

Аз питам, къде е моралът на този човек? Той е 55 годишен, а избира само 20-22 годишни момичета. Къде са очите на родителите на тези момичета? В България цари безсрамие!

Гледайки тези набелосани кукавели се срамувах, че съм жена. Чудим се после защо мъжете ни са много далеч от приличното ниво, ами при такива майки какво друго да очакваме. Щом 18-годишна ученичка е тръгнала на лов за мъж, на годините на дядо й, при това с благословията на баща си, какво повече да коментираме, - простоватото ни племе съвсем загуби чувство за приличие и възпитание.Не упреквам човека, докато има глупачки, ще има и гювечари. Смешните и жалките са тези провинциални фльорци, ръсейки глупост след глупост и радвайки се на всяка простотия, която са казали.Отвратителен и пошъл театър, барабар с водещата сводница.

То цялата държава е едно село,ти къде видя пък провинция.Хайде стига сте се надували с тази столица, че сте смешни:)

Христо Сираков е кавалер по душа. Която и жена да се е допряла до него, впоследствие е станала нещо повече, от това, което е била до тогава, спечелила е от връзката си с него, както в материално, така и в морално отношение, за разлика от по-голяма част от българските "мъже", които обикновено имат опустошителен ефект върху жените във всяко едно отношение. Изобщо, по-голямата част от българските мъже не стават ни за креват, ни за маса. Рядко една жена може да срещне между българските мъже мъж с такъв маниер и манталитет, като Х.Сираков, независимо от възрастта. Бих посъветвала българските млади мъже да се поучат от него, защото най-важното качество, на което се дължи успехът му сред жените не са парите му, а кавалерското му отношение и поведение. Момчета, заложете на дефицитното качество КАВАЛЕРСТВО пък после ще си говорим.

каква само ценителка.Явно не сте в подходяща възраст за кандидатка на този кавалер:):)Вижте,човека може и да е кавалер,но само поради факта, че е участник в подобно предаване ще го сложа в съвсем друга графа. И странно,толкова класен мъж, а сам :) (текущите жени не се броят)

Кавалерство от кавал ли идва,каке? Ако е така Сирака кавалджийка ще си търси. Може и флейтиска да налучка.

тоя дъртак 50 години не си е намерил жена та сега е тръгнал да търси!Ужас!Как може по тв да дават такива глупави и безинтересни никому предавания!

и пари да ми дават не го ща тоя.

боже прочетох едно негово изказване. Мъжът трябва да има пари ,е да така е особено ,в държава с 140 евро минимална заплата. писна ми от тези комунистически новобоготаши да им гледам тъпите мутри.

Вчера избра да продължат по-красивите момичета и не е питал никоя дали е чела книги.Според мен няма да се ожени за избраното момиче по скоро си-търси красива любовница

А аз си търся мъж. Може ли и едно реалити за мен, плийййййззз!

Mоже, ако си баба на 55 и си търсиш жиголо :)

Кандидат жениха е една избухтяла краставица, която трудно някой би взел за постоянна употреба.

Падение. Да гледаш сводничество по телевизия и после се питаме защо момичетата стават к....

Направо е противен,защо се мисли за красавец.И коя ли ще е толкова тъпа да се изхаби за него.

Те не мислят, че ще се изхабят. Мислят, че ще му вземат, колкото може пари и ще бягат. :)

Няма ли нещо по интересно от този дядка?С пари ли ще си прави реклама?Но при него вече и парите няма да имат значение виснали са му башовете.Ако не можеш да купиш нещо с пари ще го купиш с много пари и той ако толкова много ги има да си вземе гледачка и да си стои в къщи стига се е надскачал.

Предаванет трябва да се прекръсти на "Пенсионер търси съпруга"!

Естествено, че няма да си избере. Целия този цирк е по идея на Д. Любенова с цел да си изкара парички. Чудно ми е как Христо въобще се е съгласил на това и ми е жал за наивните момичета. Това е голям резил!

За тези които не знаят Сираков не е милионер. Далеко е от това положение :)

Несебърското БАРБИ-ИВАЛИНКА,ще го "оправи" тоя,че свят ще му се завие!

Ех, драма!

Ами, като иска копие на майка си, да търси сред наборките й или поне сред своите, а не да му текат лигите по ?найсетгодишните!

Сиракоф шъ си намери съпруга в следващото предаване "Мили(ци)онер си намери съпруга." Той сега само търси, ако "чукне" нещо - чудо за мацката. Голям масраф за виагра ще падне. Аптекарите ще си отпъпят. Реклама за спечелилата мераклийка.

И аз съм на същото мнение - дори си мисля, че и във вторият сезон няма да си намери!!!Той е достигнал до такава възраст в която желанията му трудно биха се припокрили, по скоро ми се струва, че иска да се забавлява без да се обвързва...

вижте за тоя и аз не бих се оженила парите не го правят нито умен нито красив физиономията му е направо гнусна за него са пеперуди като зара грозни и глупави аз сам на 55 год и никога не бих си легнала с маж да ме плаши в леглото имам си достатачно пари за да се продавам и саобразявам сас всеки глупак

Абсолютно сте права.Браво на вас и ад съм на това мнение.Беден ,но горд и щастлив.А той богат и нещастен.

Вие не разбрахте ли, че тоя дедо псевдо-милионер само си търси повод за самореклама? Не разбрахте ли, че е прост придружител срещу заплащане? Само вие ли не знаете, че е трагичен в креватните си измишльотини и няколко пъти едвам го спасяваха в Пирогов от хапчета? Ицо Манекенката е жалко подобие на самия себе си и брат-близнак на Митьо Пищова.

Това не е самореклама а много успешна антиреклама! :)

Всеки уважаващ себе си мъж, трябва да се страми да има пари!

А всяка жена на място трябва да може количествено да харчи колкото се може повече пари,които е спечелила с любовта си!

Не съм почитател на никакви реалити формати. Съвсем случайно гледах предаването снощи и съм потресена, както от така наречения "разбивач на манекенски сърца" така и от кандидатките за ...... да речем сърцето му. Изключително пошло и нелепо присъствие и от двете страни. Този набеден милионер на близо 60 г. има две деца, като дъщеря му се доближава до възрастта на кандидат булките. Сираков има излъчване на меркантилен, агресивен, безпардонен тип, с малки хищни очички, повехнала кожа, отпуснат корем, посивяла коса. Един обикновен на вид човек в заника на мъжката си сила!Селянките "мрат" да им направи по някоя пластична корекция. Всъщност за "трепане" са органицаторите на това предаване.

..."милионерът търсел копие на майка си жена, която да бъде ерудирана, която е чела книги, за разлика от сегашните момичета.." Но не иска сигурно да изглеждат като нея...Защо ни занимават с глупости, този мъж толкова години не е могъл да прецени какво иска от една жена, та сега лиллл

защо да го гледаме тогава,почвоаме от втори сезон или е по добре изобщо да не си губим времето с ненужни неща

Що не пусне обява във вестник "Трета възраст"? Хем по-ще му прилича на възрастта, хем и ще е чела книги.

Няма по смешно предаване! Смешници и смешнички и порноактриси, всякаква сган!