Руши Видинлиев и Таня Илиева - все още влюбени и заедно

Една от най-успелите в чужбина български манекенки Таня Илиева и певецът Руши Видинлиев се появиха заедно на съвместния концерт на D2 и Стела от X Factor, като по този начин показаха, че са все още заедно.

Обратно в новината

Коментари - Руши Видинлиев и Таня Илиева - все още влюбени и заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руши, Руши...кой заблуждаваш, че си хетеро при положение, че на челото ти е изписано "гей". По-добре бъди себе си много по-достойно е.

Аман от злобни коментари.. Аман от големи разбирачи... Ще се пръснете от злоба.. Толкова ли няма какво да правите, че по цял ден пишете тъпории под нереални никове! Кой знае какви сте всъщност деградета!

Ха, Руши е подел ПР офанзива, очевидно целяща да го извади от отбора на меките китки.. Ама като с очите си съм го виждал да се натиска с мъже, как да го повярвам?

По-добре за тях да четем,а не за чалга-"певиците".

по-добре такива звезди,отколкото поп-фолк съществата,за които четем всеки ден по няколко пъти.Руши и Таня поне се "показват" веднъж на 6 месеца в медийното ни пространство.аз не съм много сигурна,че и те самите се имат за звезди,но лайфстайл медиите трябва да си запълват с нещо новините.просто днес,като по чудо няма нещо за Азис,Преслава и Галена (тези тримата са навсякъде-тв,вестници,списания,уеб...УЖАС!).

Вместо ежедневно медиите да акцентират върху сериозните проблеми на страната като бедност, безработица, корупция, липса на каквато и да е наказуемост на престъпността, съсипано здравеопазване и образование, ни занимават с бездарни хора!

Аз пък не искам да слушам за бедност, везработица и криза! За мен житът е хубав! ; )

Кой пък беше този Руши?!И защо трябва да го знаем?

Псевдо дъражавата БГ има нужда от псевдо звезди....

Щото е богат,за туй!В Булгаристан това се кьопа...