Бившата съпруга на Мел Гибсън получи половината му богатство

След 28 години брак с Робин Мур, Мел Гибсън може да се похвали със седем деца и изпразване на сметките с малко повече от 400 млн. долара.

Обратно в новината

Коментари - Бившата съпруга на Мел Гибсън получи половината му богатство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам на всички мъже да правят такива пари, за да имат какво да оставят на изоставенте си съпруги заради младичките фръцли:))))

Справедливо решение на справедливия американски съд. Горкият Мел, беше ми любимец преди да стане за резил с руската бл..ка.

Какво хубаво момче беше, а в какъв гнусен пръч се превърна...

тои човека се пропи и откачи мноооого преди да се появи рускинчето. и знаеш ли от какво? от 28 години моногамност и,7 чавета и тормоз от една тапа,религиозна овза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаете ли кое е най-ироничното? Че този глупак в критическата възраст преди няколко години се тупаше в гърдите и говореше пред медийте колко бил привързан към семейството си и колко много обича жена си и затова бил щастлив баща на 7 деца. А пък медиите го сочеха за пример за едно от единиците холивудски семейства, което се е съхранило и живее без раздори с години. И изведнъж идва няква тинейджърка от съветските републики, чичко Гибсо лапва въдицата по апетитното й телце, прави й набързо дете и после тая за неколко месеца му еа майката. Сега жена му е в пълното си право да го ошушка, защото тя няма никаква вина за раздялата им. Той я напусна, заради рускинята!

не е глупак мел, за това че похапва свея тортичка. не усешам ли завист за това което тоъ може ,а ти не ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е дори рускиня, а украинка - огнена смес от няколко съветски народа, отгледана в украинските южни региони, известни с бойни амбициозни мадами, способни да скрият топката на не един мъж, пък бил той дори и сериозен на вид човек като Мел Гибсън... Не знам как може все още някой да се жени за такива като тях - не знам някой да е излязъл сух и цял, с цялото си богатство и в добро здраве от подобна авантюра ... Украинките са по-страшни дори от рускините - нахални, арогантни, подли, продажни и адски амбициозни, без нито една задръжка!

Последно, от съветските републики или рускиня? (и си избърши пяната от устата)

Какво значение има от къде?! Просто от Изтока!! И знаеш ли какво - въобще не ми пука! По-скоро на теб ти пука и си избърши слюнката от зурлата. Колкото до моята личност, имам какво да похапвам, pich ;Р

Бе какво толкоз да го мислим. То и половината на половината на половината да му остане са си "някакви" $100 млн. Все шъ съ упараи чиляка.

Oshe edno dokazatelsvo kolko tupa moje da bude edna jena . Edno e da razpolagash s 800 000,drugo e s 400 000

Самият ти постинг е доказателство колко тъп може да е един man, пишейки на шльокавица нещо, за което дори идея си няма!

Не е много честно, но това е според мен. Според американските закони е честно и справедливо. Къде и какъв е нейният принос за натрупването на това състояния? При все, че през времето на съжителството им тя само е спомагала за намаляването на това състояние... Хамериканска им работа.

Ами например когато една жена се откаже от образование или кариера, за да си седи вкъщи и да угажда на мъжа и децата си. Какво се случва с нея когато след Х брой години й се наложи да си търси работа?

Не случайно казват, че зад всеки успял мъж стои жена. Сигурен съм, че освен майка на децата му, тя е изиграла и голяма роля той да бъде един от най-популярните и желани актьори в киното. Заслужила си е всяко пени от присъденото състояние.

От 80 млн. му останали 40 млн., горкият, много е обеднял, няма що. Вас бг. мъжете Ви гони балканския синдром- да ви роди една жена дете, да го отгледа и ако някой от вас даде за него 200 лв на месец при разод- много Ви било. Затова в България прираста е много голям. Аха. Глупачки много не останаха изглежда.

браво на жената, заслуява! а тои да не се захваща с балканите

7 деца му е родила. Ами заслужила си е всеки долар.

.........и този излезе голям ГЛУПАК!

"Тъй като той не е подписал предбрачен договор преди сватбата си" Е това е нагледен урок, защо се пишат предбрачни договори. Ако някой се ожени без такъв ... проблема си е негов.

Е, намалила му е данъчната ставка...

честито на печеливхсата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

блазе и

Жената си ги е заслужила, за разлика от рускинята, коята само за пари се омъжи и му роди дете...

Първо даже не е и рускиня а молдованка, второ тя е професор по музика и има даже и патент в САЩ, и пари не и трябват, а сега се видя кой взе париците на пияндето Гибсън!

Не и личи...

Ебаси майката ...