Лекарите препоръчаха на Николета да празнува в България

Младоженците Николета и Валери Божинови няма да посрещнат 2012-та година на някой екзотичен остров, а в семейна обстановка в България.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите препоръчаха на Николета да празнува в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я най- добре да отидат и двамата да раждат в Тора Бора. Да вземат със себе си и Алисия и Михайлов и " вся остальная сволочь"

Престанете да ни занимавате с измислени звезди, особено пък с футболисти и златотърсачки.

Как какво? Празът, разбира се. Ха така, продължавайте с подобни новини, нали за това сте учили /евентуално/ журналистика.

Харесвам я Николета-красива ,свежа и готина,а не като злобната и алчн,а и грозновата Алисия.Да са живи , здраве и много щастливи!

Абе,не ви ли е срам да занимавате нацията с такива глупости!

Въх как съ притеснихъ за Кулволетка пардон за израза Николетка Лозанова че нямало да може завалииката да си развява организма на някой екзотичен остров. Въх получих аритмия от притеснение.

Престанете да ни занимавате с тези боклуци. Махнете ги от публичното пространство, че ни дойде вповече тази бг. простотия и парвенющина!

Ужасна новина! Как така ще ограничават примата и прима на псевдозвездите, изобщо кои са тези лекари? Моля ви нека заминат, ако може с еднопосочен билет. Какво жълто журналистическо облъхване ли предстои след раждането на малкото, да им е живо и здраво. дано лекарите се смилят над нас и им препоръчат да живеят дълго и щастливо, но някъде другаде:)

...леле, ква трагедия...

А ние чакаме да видим кога ще е новото Рождество Христово!Направо ме е гнус от тия двамата!

Абе Валери не се ли замисля,че жена му е с много проблеми от многото аборти и затова я спират да пътува.Коя млада жена не може да пътува,защото е бременна в 6 месец-смях.Та Николета е раздрънкан трабант,а Валери будалата се ожени за нея

... догодина люлка.

Честита Коледа!Желая ти здраво детенце и много щастие! От Оги

Оги, благодаря ти, надявам се да поемеш издръжката на детето (може и да е твое, но имам още 7-8 съмнения), след като Валери ме изрита. Желая ти да си жив и здрав, за да поемеш отговорност...

Как,коя беше Клиторета бе дарлинг? Беше пиявица на Главата,на Ники Михайлов и на един отбор мутри и ритачи.

Много е грозна тази.. Ромка ли е ???

Ще го преместя в другия крачол...

Как може да не познаваш Николета?Мнооого си изостанал.....Знае я куцо,кьораво и сакато.

Населението на Бора Бора е силноразочаровано от това че няма да види нечуръл бългериан пезънтс.

Браво, Калитко! :))))))))))))))

За сметка на това ние ще се "поизмъчим" и вместо тях ще идем на Лазурния браг - е, мако духа сега, зима е, но нали как беше там - лисицата, гроздето...

ЕЕЕЕ, никъде няма модел метър и сантъм....айде стига де...

Няма ли и орден "Стара планина" да и дадат по тоя повод?

Ха-ха! Много си прав, юнак!

няма ли кои да я замести за патуването без това никои няма да забележи,а желаещи кокони навярно има много! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горкичките! Ами сега с какво ще се изфукат?!?