Формите на Ким Кардашиян и Виктория Бекъм - най-желани

Специалисти в пластичната хирургия създадоха списък с най-търсените форми на тялото, които представителките на нежния пол избират.

Обратно в новината

Коментари - Формите на Ким Кардашиян и Виктория Бекъм - най-желани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специалисти в пластичната хирургия създадоха по точно казано списък на имитаторките.Най-голямата глупост е да копираш някой друг.Така губиш своята същност.Оригиналът винаги е един,всичко друго е ментета.

За Ким разбирам, ама за Виктория съм много учудена ... Вероятно, в тая статистика са участвали и мъже, които обичат да глозгат кокали :)

Нещо си се объркала, Дид Ке! Мъжете не са по кокалите! Това са желания за подражание на ЖЕНИТЕ!!! И аз им се чудя на акъла, ама на! Даже се съмнявам дали имат акъл! ;-)

Забележи: Не пише какво търсят Мъжете, а какво искат Жените! Иначе, според мен, за всеки влак си има пътници! Не е вявно, че всички обичат слаби, или пък големи гърди. Много е индивидуално. Лицето винаги го забравяте, да не говорим за излъчване/харизма, ако щеш "феромони"... Аз не мисля, че жената трябва да се възприема само като "мръвка" - цици, дупе, крака. Но щом така се възприемаш, такива и мъже привличаш /и задържаш/ и после страдаме нали? :))

Тази мацка има доста мръсен филм за възрастни в мрежата, потърсете!!!