Паолина Петракиева посвети РД на благотворителна кауза

Мисис България Вселена 2010 Паолина Петракиева отпразнува вчера 26-тия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Паолина Петракиева посвети РД на благотворителна кауза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобата не се състои в това да изкажеш собственото си мнение, а в това да оплюеш чуждото. Така че злоба прелива единствено от теб. Колкото и пъти да си промениш ника, потресаващата ти неграмотност и инфантилност на изказа издава, че един и същи човек злобее под адекватните коментари тук. Колкото до личните ти нападки към мен - отново предизвикваш смях. Мила моя, дори не можеш да сънуваш работата ми, образованието ми и стила ми на живот. Живота ми е в пъти по-интересен от твоя на село и тъй като съм видяла много, се осмелих да се изкажа за зализаните кикимори и псевдо-изявите им в новината. За разлика от измислените "красавици" с овчи поглед и рояка боготворящи ги роднини с мнение под новините, по света има и мислещи хора, които не обичат да казват на черното бяло. А пък ти характеризирай тяхната честност както си щеш.

Дойде края на годината , но злобата на бабите яги, превърнали се вече в едни съвременни круели очевадно няма да има край. Както отбелязах, познавам хората от статията и зная,как помагат лично, когато могат и колко са светли като личности. Смятам, че след като успяват да увлекат и други за добрите си каузи това трябва да се поощрява, а не оплюва. А какво общо с акцента от новината има визията на отразените?! Да всеки има право на мнение, а не да използва трибуната на dir.bg за лични нападки. Но откакто свят светува битката между доброто и злото съществува. Затова желая на всички добри хора по света да запазят добрата си енергия и да отстояват истината в нашия така сложен свят и през Новата 2012!

Да да......остава и да си вярваш на написаното.....Затова, че ллично познаваш хората от новината няма съмнение, то освен роднини и приятели няма кой да ги ласкае. А пък за акцента на новината грешиш: ако наистина акцента беше върху показната им благотворителност, щяхме да четем колко пари са събрали и къде точно смятат да ги дарят. Такова нещо обаче не пише, а вместо това се отбелязва, че Евгени Минчев, видиш ли, бил посетил партито. И за какво добро и зло говориш като единствените баби яги са точно тези от снимките. А Паолина определено трябва да си вдигне общата култура, че я слушах в две интервюта и беше толкова зле горката, че направо ме хвана срам за нея.

Рядко ми се случва да видя толкова селяндурски физиономии на едно място - не само, че са грозни, но от тях лъха на зле прикрита простотия. Да не споменавам старомодните тоалети тип "made in Turkey" и набуклените прически в стил списание Лада. Да се чуди човек да се смее ли или да плаче под снимките на този безпардонен кич и грозна показност, завоалирани уж под идеята за благотворителност. Колко е жалко, че въпросните персони не могат да се видят отстрани, а живеят живота си в неадекватност и липса на идея за собствената си смехотворност.

жалки сте в грозните си коментари,написани от немаи къде - все пак това е празник и предполага по-ефектна прическа, тигровото по гостите е винаги актуално, особено през зимния сезон, а по отношение на годините - момичето дори ми изглежда по-малко - фина е и има излъчване... ако беше с куса пола - други глупости щяхте да пишете - угодия на злобния народ няма!!!

Много тъп пиар : ) Истинската благотворителност не се нуждае от кичозна показност и платени клакьори.

значи според мене е трябвало да направят и едно афтерпарти, че да съберат кинти да си оправят физиономиите до една! аз тука една 25 годишна не видях...всичките изглеждат от ч0 нагоре, а за буфонестите им прически дори няма да си хабя коментарите. отделно на това някакво селско присъствие лъха...може би е от перхидрола, леопардовите фрагменти и силикона

Всеки лев даден, за да помогне на някой показва каква е стойността на човека , направил това. А селянията показно крещи от това, което сте изляли като помия под снимките на хора, които познавам и зная, че душите им са красиви и въпреки злобния лай покрай тях ще вървят с усмивка напред.

Много си прав : ) Благотворителноста не търси платена показност .

Гледам Алекс Амброзио , гледам и тия " вип-дами " и се чудя от един биологичен вид ли са : ))) Не откривам никакви прилики ... Амброзио е красива , лъчезарна и естествена , истински супермодел , ама тия нашите випки , мъка ...

къде отиде ти да сравняваш манекенка, която си продава тялото с омъжена красива българка? егати и продажната нация сме - щом е на "световно ниво" - значи е велика - е да, ама не! научете се да уважавате стоиностните хора и да правите адекватни разлики, сравнения и аналогични разсъждения... що не се намери някои сега възторжено да напише, че нина добрева е по-хубава - подлизурковци без работа.

Прекрасна инициатива, добро и запомнящо се дело за рожден ден. Не акцентирайте на гостите и красавиците, а на резултата. Добре ще бъде да се ангажира и с други проблеми на обществото.

да ти имам гостите

Има много да тичате след " гостите" и пак само ще дишате прахта след тях, защото просто са нормални хора без кой знае какви претенции , но имат смелостта да живеят истински и открито. А вас " елитните" това има много да ви мъчи още... .

Абе ти май много си вярваш на глупостите, които си изписала след всеки адекватен коментар. За какъв прах говориш, трябва да си сляп, че да не видиш селското излъчване от лицата на измислените "красавици". Селянията и кича не могат да бъдат прикрити от бутафорни прически и смешно дрешки, напротив - в този случай биват еди нствено акцентирани от тях.

Личи си, че Соня е простичко селско момиче, за него това е върхът на света

много красавици, много - браво, това е хубав повод и едно добро дело повече :)))

БРАВО - това е красива, разумна и добра жена!!!

И за останалите, а колко лесно пак могат да са "Мис", просто не могат да си представят.

Кое е жалкото, не ви схванахме коментара - това е за ВЪЗХИЩЕНИЕ!!!

А най-жалко за комплексарите, трудна работа си е да зяпат коя е мис, коя е мисис и да чакат "да им падне тавана"...!!!