Вихра: Животът е кратък, няма време за драми

Водещата Вихра се опитва бързо да превъзмогва трудностите, с които се сблъсква.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: Животът е кратък, няма време за драми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздрав ления Вихра,че не падна на нивото на Алисия,която занимава обществото с лични драм и и простотии месеци наред

Ostavete jenata tq e svesna,no onaq Sura4inova i razbi semeystvoto!!!Predstavete si dali na v Vihra i e priqtno da raboti s Irina!!!

Има толкова стойностни хора за които не сте написали и ред , а ни занимавате с глупости. Ужас!

да се позанимаем с теб тогава - откога не си о.правяна?

Тая па коя беше и толкова ли е важна та ни занимавате с прочетени вестници? Рекламите на оказионни материали са в друга рубрика!

стига злоба стига завист тя не е виновна че са я сложили там виновен е кухия иван но в чалгаджииницата бг е така колкото си по глупав и прост толкова си повече интересен вие сте виновни че гледате тапите предавания а не нададете вои и да ги спрете ми тия чалга клубове какво са мутри проститутки футболисти манекенки и разни други боклуци там нормален човек не ходи изобщо пална скраб е там

престанете да плюете жената. какво ви е направила. не стига че и е тежко ами и вие за десерт с тъпите си злобни реплики.помислете си поне за миг ако с вас се случи същото как бихте се чувствали- ужасно маи.!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не знам защо, но имам чувството, че тази раздяла е замислен сценарии с цел - облага! твурде засмяна и спокоина е, за да е истина тази "драма". не е чак толкова мъдра и духовно извисена, за да е "над" нещата. за да си над нещата се иска силен дух, закален в лишения и несгоди/иогите и посветените го постигат/ за да се извисиш на ниво "тънки слоеве" и суответно да постигнеш душевния мир и божествената мъдрост и проницателност... а не - на ниво "комерсялни трикове и меркантилни трепети"... ама неисе! нека са живи и здрави!

На всеки може да се случи. Не ги обвинявайте , но когато има такива боклуци ,като Ирина, нещата са различни и гадни. Горе главата Вихра !

А грозната лицемерка Ирина да не би да е по-умна!

Иван е п..ьо - ако беше мъж можеше да кръшне, но да си е при жената и дъщеричката. С която и да се събере, след няколко месеца свършва влюбването. А Вихра е готина и ще си намери мнооого по-готин пич. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво,моето момиче!Навреме си разбрала това,което някои го разбират доста късно!Жените не трябва да разчитат само на мъжете.Когато имаш образование и свой бизнес трудностите се преодоляват.Успех!

Ти ли се сети или както винаги ти подсказаха.СПРИ ДА НИ ЗАНИМАВАШ С СЕБЕ СИ. ГЛУПАВА СИ ТОЛКОВА КАКТО И ИЗГЛЕЖДАШ И ТАКА СЕ ДЪРЖИШ. ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО ЧЕ ИМА ТАКИВА РОДИТЕЛИ.

и тая ревна за нов колец

Да бе д - да ти се съсипе семейството си е драма, и то - голяма. Да не се прави, че не й пука!

Явно си е намерила як вихър и се вихри ли, вихри по върховете във върховен вихър.

АМАН ОТ ПАРЦАЛКИ. ТЯ НА ВСИЧКО Е СЪГЛАСНА, ДАЖЕ И НА ТРОЙКА В КРЕВАТА САМО И САМО ДА СЕ ЛЕЗИ ПРЕД ЕКРАНА.

Браво на Вихра. Трябва да го превъзмогне и да продължи напред!

Коя е Вихра?

ми... да речем една хубава жена. ако имаш желание - напиши нещо за друга хубава жена... или не понасяш хубавото, доброто, истинското?

Скучаещите хейтъри-неудачници пак овоняха форума...

Браво, че взе живота си в своите ръце моето момиче, на правилен път си , дерзаи напред и много щастие ти желая!

Вихра е умна и красива и се справя достойно със гадната ситуация.Иван е лекомислен,безотговорен и прост,след като предпочете лигавата глезла Ирина с двете чужди деца пред Вижра и сладката им дъщеричка Ава.Няма начин да не съжалява в най-скоро време,но завинаги е загубил уважението на хората и любовта на Вихра и на Ава.

Започват всички медии ,да ни занимават с едни и същи муцуни. Толкова ли изпростяхме,че няма други личности .

Отвратителна лигла! Кой ли се интересува от нея!

С тлъстите хонорари от пошлите продукции на бившия си, така ще говори разбира се. Ако беше средно статистическа изоставена съпруга, щеше да говори друго. Парите, обаче не миришат.

уВАЖАЕМА ГОСПОЖО , Много сте красиво момиче , жалко че не са Ви оценили.Много често мъжът залита а не оценява бисера до него . Правилно казвате че няма нужда от драми , така е решил , така е направил . Вие ще намерите своето щастие , важно е човек на има принципи и да ги отстоява .Не е лесно , но по добре по рано .

мен тази жена ми стана по-симпатична, откакто се раздели с иван..явно...тя си има качества и собствен образ..и нека смело да продължава напред!

И аз така мисля.Държи се достойно.

Глупостта олицетворявате вие тримата /60, айде стига бе, ,pepi/

aide stiga s fasoni vixro nali te znaem kakva posna mandja si

Най-сетне се отърва от този глупак! Хич да не ти пука, на такива, само У ЛЕВОООООООО!

Аман от чалга бози.

Я не ни занимавайте с тая .

Тя можела да разсъждава????? Що за глупост е това?