Кои са любимите гозби на Ирена Милянкова

Ирена Милянкова е щастлива като домакиня и обожава да готви по празниците.

Обратно в новината

Коментари - Кои са любимите гозби на Ирена Милянкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно! Заквасено юнашко мляко и мъжка майонеза са неразделна част от трапезата й от 14 годишната й възраст!!!

Pavlina

а коя е тя?

Децата са деца и са прекрасни като всяко едно такова! Принципно не мисля, че мнението на "драскачите" тук е от особено значение. Ясно е, че анонимен всеки може да чупи комплекси! Да са живи и здрави те и майка им! А... да... и да растат позитивни и добри, защото злобата и негативизма не носи нищо хубаво!

наистина е много грозно да се коментират деца.много е тъжно, че го правят жени, които или са майки или някой ден ще станат

Симптатична и мила, но предлагам да не се тръби толкова от журналята как е родила на 15 години.Това не е пример за подражание!!! Плюс това,мъжът и не е бил някой 15 годишен, а доста по-възрастен и богат. Като изключим личния и живот, много ми харесва как играе в Под прикритие.За обикновена манекенка се справя перфектно с ролята си.

Не знам защо са я набедили за красавица тая.

Тая не беше ли почнала да прави секс на 12г. а на 15г. е родила. Сега е толерират. А някои родители натискат децата си да учат в математически и езикови гимназии и следват във Вузове пък и в странство. Айде юруш на секса.

При майка със славянски черти, руса и синеока е много странно, че децата й изглеждат, като ромчета?!?!

Нищо странно, мъжът й доколкото писаха е арабин.

Не е странно, защото тези деца имат баща, който си е от етноса. Освен това, сред циганите има и разни руси и червенокоси племена, те носят в генотипа си и черната боя. Виждала съм много рижави роми, в Сърбия, Косово, Босна са точно такива. Иначе си говорят разни ромски наречия. Мисля, че и тя е от колорита, но по някакво стечение на обстоятелства е по-светлокожа, а за косата - има боички, ако почне да потъмнява.

Коя е тази женица, че ни занимавате с нея?

Хем готвела,хем доставка в къщи...май само на пица я карате.Аман от псевдо-майки-героини-актриси-випки и прочие "звездни" персони.А не само изглежда като ученичка,ами и акъла и е толкоз!Честито.

А кой ти каза, че "доставката" е била храна?!?

+1

Много интересна, миловидна и женствена, няма какво да се лъжем. Радвам се, че има и такива жени в изстраданата ни държава.

Откакто се разпърдяха нещата с мъжа й, стартира рекламна кампания по сайтовете със статии за нея?

Ако беше ромка родила на 15 г, щяхме да я порицаем публично. А тази все за пример, ЗАЩО?

Щото, си ги гледа. И не просят по кръстовищата, нито крадат по мазетата. И не висят на социалните осигуровки на всички. И сигурно и на училище ходят...

Дечицата нещо много чернички...

много грозно нинче...дано да си майка и да изпиташ тоя кеф, някой да коментира така децата ти!