Героят от магистрала “Тракия“ стана Мъж на годината

Извършилият подвиг със спасяването на бедстващите в катастрофирал горящ автобус на магистрала "Тракия" - Стефан Стойчев е "Мъж на годината" 2011 г. Това е първият обикновен човек - извън политиката, спорта, изкуството или бизнеса, който печели титлата.

Обратно в новината

Коментари - Героят от магистрала “Тракия“ стана Мъж на годината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Истински мъж, да е жив, здрав и щастлив!

Много хубаво ще бъде ако всичко което се пише за Стехан сега се запази за спомен на поколенията.Представям си майка му какво чувства сега когато гледа и чете всичко което се случва около сина и.Когато го е раждала си е мислила че просто имат едно момче.А то се оказа че е нещо много повече.Тука няма да бъде пресилено ако се обърнем към поета който е казал- какви чеда е раждала раждала ражда и сега българска майка юнашка.Звучи добре - нали.

запърви път титлата се дава на истински мъж,а не на измислени политици - бивши кадри на дс

Честито и да ни е жив и здрав. Ето това са истинските мъже,г-н Стойчев бъдете сигурен че децата Ви винаги ще се гордеят с вас.

Браво за избора! Стига с тези президенти, артисти и т.н. Нали това им е работата?

Ето това е една титла дадена по достойнство! Имало недежда и медиите да престанат да роболепничат и да започнат да дават реални призове! Това е мъж, който напълно заслужава титлата "мъж на годината"!

Браво!Заслужава!Но номиниран трябваше да бъде и момчето спасило ученичките от Кърджали на морето!Това са героите!!!Какво му е геройското на Мутафчиев???

Браво на момчето..радвам се за него..пожелавам му здраве на него и на семейството му, всичко друго той може го постигне!

Честито на г-н Стефан Стойчев!Да е жив и здрав и късмет!Най-после един достоен човек от народа,с добро сърце избран извън обкръжението и студиото на "горещата"В.Райкова.България има нужда от самоотвержени и добронамерини хора.

гласуваите за истинските неща ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН ДОСТОЕН МЪЖО ЗА ТАЗИ ТИТЛА!!! КАКВО МИ ИЗБИРАТ РАЗНИ ПОЛИТИЦИ, ТРЕНЬОРИ ИЛИ СПОРТИСТИ! ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ОТ ТЪЙ НАРЕКЛИТЕ СЕ ГОЛЕМЦИ В ДЪРЖАВАТА.

ако може да поправите заглавието - 2011 :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво му е на заглавието?! Ти имаш избранници за 2012 ли?!

Боже доживяхме.Доживяхме най-после да се види и как един обикновен човек може да стане герой.Т о истинските герой са обикновенно такива хора но кой да ги види.Живеем в едно време на деформирани морални ценности и измислени герои.Когато народа ни се намира в такова ужасно положение самата мисъл да бъде избран политик за мъж на годината ми се струва конщунствена.И ето сега най-после една наистина блага новина - и обикновенният човек е можело да бъде герой.Е нека му пожелаем да бъде щаслив както са щасливи и спасените от него хора.

ДИР оправете заглавието 2010 оооотдавна мина

2010 или 2011

Поздравления. Имало и добри хора.

Това е Мъж! Това е Герой! Хвала ! дано има късмета да получи помощ да сбъдне мечтата му да стане пожарникар., Колко скромна и същевремено велика е тази мечта!

Браво! Правилен избор! Пожелавам успех в живота на Стефан и дано има повече хора като него...имаме силна нужда от тях!