Каква е Миролюба Бенатова извън екрана

Миролюба Бенатова е позната от малкия екран като журналиста, който без страх отразява криминални случаи. Но каква е тя, когато не е пред камерите?

Обратно в новината

Коментари - Каква е Миролюба Бенатова извън екрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"колега", това май си е само твое мнение, ако въобще е ТВОЕ мнение а не е 'работна поза'.

Смела жена,харесвам я!

Ivo

Извън екрана сигурно е също толкова противно същество. Ако ще от 9 кладенеца вода да докарат хората пак ще я запомнят с помярската и журналистика..Да и дават една метла да чисти някъде или да излита..

По добре камила да я беше яздила- по малко щети щяха да са нанесени.

Зад екрана, всички знаем, че беше неофициалната любовница на Бойко Б. - първа на мястото на събитието, единствена тя отразяваше най-показните убийства. Само нея я пускаха зад полицейските ограждения, за да прави "репортаржите на годината".

300 или 3000 метра ??

След гафа, който направи с репортажа си в Катуница ,вече не я ценя като журналист. Не може една изгоряла къща на убиец да е по важна от човешкия живот. Още се питам защо не беше при пострадалите българи , а жалеше къщите на цар Киро.

браво на миролюба! всащност какво ни интересува това??? напразни усиля да произведат поредната фалшива вип! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оставка за Миролюба Бенатова българофобката!

Грозновата, спихната, не е много нормална, често е агрисивна. А и кой ли го интересува каква е?

на журналистиката. И тъй като БТВ е инвстирала доста пари в нея , сега хвърля още малко за ПР ,та да й оправи рейтинга !!Но напразно.......Пари на вятъра...Скоро ще чете новини по някое радио, ако и затова я вземат

Помним ний Мира. Помним и репортажите и лъжовни на таз "професионалистка".

Ние я знаеме каква е - пръв любител и защитник на циганите и в частност за Цар Киро!