Деница Атанасова-Гергова очаква второ дете през март

Деница Атанасова-Гергова и съпругът й Красимир Гергов, с когото сключиха брак през лятото в Италия, имат 3-годишна дъщеря Ситара, а сега чакат второ дете през март.

Обратно в новината

Коментари - Деница Атанасова-Гергова очаква второ дете през март | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъащо ни занимавате с празните мисли на едно празно същество.Ня,а ли за вас сериозни теми , или не ви стига акъла , за да се захванете с нещо смислено. И едно напомнянене.В българския език подлогът и сказуемото се съгласуват .Детето...е било ,.....и е попадналО.Не е попаднала .Избийте си вече селянията и простотията и спрете да мърсите езика .

Мацката се е вкарала яко в някакъв филм.Не е комедия,защото изглежда уплашена и стресирана.Хич не и е лесно...Да е жива и здрава и дано успее някога да заживее нормално...А тва за "уникалния обичан мъж" направо кърти:)))))

ах ще се разтопя. Умно и оригинално.

Ситара - направо паднах от смях! То бива изгъзици, ама - горкото дете!

Дончо,искрено ме разсмя!Браво!!!

Дончо,искрено ме разсмя!Браво!!!

Леко и безпроблемно раждане.По малко превземки и изгъзици,че то наистина парите променят хората.Да дарят децата си с обич,щастливо,нормално детство и без префърцунени ограничения.

Мъка!Защо не можа да се интегрира във Франция, в частност в Сен Тропе, където имат имение, а се върна в БГ да се прави на велика?!

Забелязвам ,че нашите така наречени ПР " експерти " се опитват постоянно да измислят какви ли не никому ненужни истории ,за да лансират определени хора. Разберете ,тук няма звезди ! Престанете да КОПИРАТЕ СЛЯПО от Западните медии ! Смешници !

Ситара....как ги измислят тези префърцунени имета? Другото как ще се казва, Тамбура ли? Да са живи и здрави, де! Такъв уникален мъж може да е само уникален мошеник. Какъвто е. Айде, със здраве

Тамбура - ако е момиче . Ако е момче - Ксилофон ? Добре ли е ?

това за ресторанта беше много ценно, няма що

Живи и здрави :) и все така отдадени на изкуството

Това момиче ми беше много симпатично, когато водеше по Канал 1 сутрин една рубрика. Обаче сега прилича на болнава, не ми харесва как се облича, нещо се е превъзнесла и живее в друг свят...И аз съм вегетарианка, но станах такава на 20 години...не мисля, че е правилно да налагаш на детето да яде не каквото иска. Това за Америка, куклите, рестораните...пълни изгъзици и хвалби. Аман!

Така е! Но ако не се похвали как ще се разбере къде е била и какво е правила. :)

напълно съгласна