Мира Добрева има по-малко време за семейството

ТВ журналистката Мира Добрева си е направила план график за седмици напред, който й помага да изпълнява в срок задачите си както на работното място, така и вкъщи.

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева има по-малко време за семейството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка работеща майка си има такъв план-график в една или друга форма, но не всяка смята, че трябва да информира медиите за това.

Ама за ботокс явно има време! На всеки три месеца ходи да се боде, вече няма никакви мимики, направо е страшно да я гледаш!

Води предаването като препарирана. Все едно за пръв път е пред камера и още се учи! Даже мъжа и я уреди да вземе награда "Жена на годината" барем някой да повярва,че е значима.

Видът и на препарирана е от злоупотребата с пластичната хирургия. Толкова са я дърпали и опъвали, че ако се усмихне малко по-широко, ще се сцепи по шевовете.

На всичко отгоре изглежда сама се навира във всевъзможни сайтове, телевизии и жълти вестници да пишат нещо за нея, като че ли някой се вълнува от една некадърна сричаща връзкарка.

че тя нали това искаше-да не се задържа в къщи -сега пак неможе да и се угоди-как я търпи жоро незнам.добре че си пийва биричката и не и обръща внимание.

Тц, тц, тц! Велика новина! Народът (простосмъртният), ако няма инфо как мира добрева ( съзнателно с малки букви) си е планирала ежедневието, направо няма да може да се оправи със своето такова!

Каква драма! Работи и гледа деца ... да не е единствената

Ами да се откаже ,като се оплаква!Ама сладка работа в канал1.След 10 години и малката ще е репортерка там и готово!

Със слугинаж на мафията лесно се става излъскано златно "бижу"!

ех тая се съдра да търси състрадание за "трудния" си живот на майка!! брех да му се не види то не бяха ревове и плачове за туй че й било трудно! ами кво да кажат останалите жени дето нямат привиегията да са тв журналистки , аа????

прятно е неиното сутришно предаване " денят отблизо".

много хубаво детенце, браво на таткото!

Повехнала красавица без съдържание!

жената да си гледа мъжа(той си я е избрал )и децата !а в телевизията ,само неми роли !!!

супер новина..!!!нямам думи..има толкова други дами,които по същия и дори при по-натоварен график се справят успешно с живота...но Добрева обича да се изживява по медиите като...най-най-най...