Иван и Андрей завземат и съботния ефир

Водещите и ТВ продуценти Иван и Андрей обявиха, че от следващата седмица стартира новият им проект. „Почивна станция” ще върви всеки уикенд и ще е под формата на сутрешен блок.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей завземат и съботния ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези съботни и неделни развлекателни блокове приличат на сборище на тийнейджъри, които се надпреварват да се надвикват едновременно и надмогват та дано да им се чуе гласът и глупостта която са си намислили да кажат пред екрана.

Аз искам само да попитам- до кога ще продължават да ни тормозят с тези Иван , Андрей и техните жени и партньорки???Да отидат в някоя кабеларка да си разкрият таланта-ЗА НАЦИОНАЛЕН ЕФИР НЕ СТАВАТ ВЕЧЕ!!Така ли Зурлева не го разбра?

Нова направи огромна услуга на БТВ, отървавайки я от тия гноми и освобождавайки й Лора. Да сравняват после рейтинги и да се наслаждават. А участието на Фродо е гаранция, че предаванията ще са върха на простотията, той в друго не участва.

Г-жа Зурлева не разбра ли, че тия двамата публиката ги ненавижда и заради тях не гледа Нова ТВ.Незаменими ли са или имат още роднини, които да вкарат в предаванията си. Може би и децата им са пораснали за телевизионни изяви.Всичко, в което участват тия двамата е пошло, пълна тъпотия и просташко.

Ами къде са Вихра и Мая - уж нямаше да ги махат , или вече не са актуални.Утре - вдругиден ако си хванат нова любовница и настоящите водещи ли ще сменят.

От доста време несъм гледал Нова ТВ и със сигурност скоро няма да я гледам заради тези двамата.

любовницата, няма как без нея

Браво гениални гении!!!

Това на Иван си е точно както е казал народа "Гъз, глава затрива".

Нана как ще поеме воденето на Яна Грудева, след като закриват "Последно 10"?

Ще двигнат още рейтинга на Лора Крумова!

Оооо не, не стига, че по цяла неделя се налага да ги гледаме, ами сега и в събота. Така се зарадвах, като им падна вечерното шоу , но уви. Отърване няма!

Сарачинова с бездушния и апатичен глас, дефектния говор на Грудева,наглата и неприятна Нана, а сигурно ще продължи и соцпредаването "Най-добрата майка"!!!!

Ужассссссс

Нова телевизия явно много го е закъсала, щом не и пука, че тези двама ПАЛЯЧОВЦИ само отблъскват зрителите ! По-противни водещи може би само от лудницата може да ги докарат !!! То, тя всичката в тази скапана държава е на това дередже! Боже, те явно нямат себеанализ, иначе двамата с половината от водещите си биха се ГРЪМНАЛИ !!!

Аман, аман от тях! И без това не гледам предаването им в неделя, сега няма да гледам и в събота! Пълна идиотщина от тази телевизия!

"Най добрата любовница" пак се уреди! НОВА тотално е закъсала след като прибягва до простотитиите на двамата некадърници.

БЛЯК!

Браво на Иван и Андрей!Напредничави млади хора,които не спират да работят и непрекъснато да налагат нови идей и предавания!За това се иска много труд и упоритост!Дерзайте!Готини сте!

ти си болна психически !

Имала е предвид налудничави или напрЪдничави..

ку-ку ку-ку пълно куку

Да гледаме "Станция Нова" е просто проява на лош вкус, а още един аналогичен формат-ще ни залеят с бездарие и кич.Затова не ги и гледам.

незнам още колко време им трябва на тези двамата да разберат, че никой вече не иска да ги гледа. Не е достатъчно само да правиш copy paste на чужди формати, а да влагаш и собствени креативни идеи, които те и явно доста неспособните им екипи отдавна нямат.

Е тази Яна е много зле.... Едва чете все прави грешки... Що се бута където не става ....

на тия не им стигна бе.да ни купят телевизия и денонощно да ги дават там.сигурно никой няма да я гледа тая телевизия.

Жалко може би заради тези двамата половината от екипа напусна Нова и рейтинга и се срина тотално.....

Затова и Нова е с такъв рейтинг от по 10-12%

Дайте им цялата седмица а за нас оставете съботите и неделите.Нещастни сребролюбци!

ТЕЗИ ДВАМАТА ИЗОБЩО НЕ ГИ ГЛЕДАМ, ПРЕДАВАНИЯТА ИМ СЪЩО...А СЕГА И НОВОТО ИМ ПРЕДАВАНЕ ЩЕ Е СЪЩАТА ТЪПОТИЯ!

Е как може тази боза Ирина да продължава да се показва. Моля Ви скрийте я, а не я пускайте в нов формат. Иване, стегни се...

Ако слязат от ефир ще е най-добре, лошото е, че след като се правеха на луди, Нова телевизия прави сега тях барливи!

Има ли още някой, който да гледа "станция Нова", пък камо ли, новата боза, която я гласят?!

Вода от 100 кладенеца донесоха, защо го праввели това..А то истината е, че искат да разделят 2те жени на Иван в 2 различни дни, което е нормално..Като се замисилиш, тоя успя хем агнето да е цяло, хем вълка сит....И двете остават, той си получава 2 дни ефир, и няма да хвърчат искри в студиото.Евала! Смо дето нямаше нужда от този цирк, не сме прости!

Май не остават и двете - Вихра е уволнена

Голям Праз! Да не би някой да ги гледа! Ако искат и делничният ефир да завземат!

Още нещо, което НЯМА да гледам.....

Нова се фалира сама окончателно. Жалко.

Ужас..... Стига,това вече е прекалено!!! В неделя не гледам Нова ТВ заради този идиотизъм,сега и в събота няма!!! Страхотна тъпотия....няма ли кой да им каже??!!

крайно време е тези двамата да бъдат изгонени от България заради глупостите и грозните неща които ръсят във ефир.

ТАЗИ СКАПАНА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕФИР,ПЪЛНА Е САМО С ГЛУПАВИ ПРЕДАВАНИЯ И ОПРЕДЕЛЕНО МНООГО ПРОСТИ ВОДЕЩИ! НАЛИ ЗНАЕТЕ - КУРВЕНСКИТЕ НОМЕРА НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА

Отдавна не я гледам тази телевизия. Откакто мутрата-приятел на пожарникаря взе да кадрува в нея и изгони Коритаров. Той беше единственото сравнително читаво нещо там. Всичко останало си е клоака, която аз с удоволствие всеки път пропускам. По-добре да прочетеш някоя стойностна и вечна книга, отколкото да гледаш "предаване"на някакви безличници.

тези двамата бяха интересни преди 10 години.сега всичко в тях е само поза и лош вкус. жалко за Нова телевизия, с тяхното появяване и в събота ще се лиши и от без това малката си аудитория.

Приличат на дисководещи по време на сватба в селска дискотека.

То вече не е телевизия а конфекция.Събота и неделе по 1,бтв и нова-чалгаджийки(без 1), звИзди известни с нищо, има и махаленско сборище кадето и си събуват обувките три-четири ...лица от женски пол, така че и с тези и без тези все същата помия !

нищо лично, но тази ирина сарачинова доста гъгне и мрънка и ме изнервя да я слушам , всички други имат ясна дикция , а при нея винаги се налага да се напрягам , за да я чуя...иначе станция нова ми харесва, като формат и повярвайте всяка неделя с удоволствие я гледам и ми е интересно!!!сега за почивна станция не бих могла да кажа нищо, докато не го видя разбира се. но не ми допада факта,че най-интересните и НОВИ хора , като тези от рулетка ги махате, ,както и култовите "пантофи". все едни и същи лица не е хубаво.беше хубаво, когато в рулетка имеше разнообразни гости и дискутираха различни теми..успех.

Аман от тях! Не може непрекъснато да гледаме техните физиономии ..... Няма ли други по-кадърни хора в България?

иван и андреи, ако може без сарачинова, с неиня мхрморещ глас.

Не знам, кой гледа тези предавания?Много са скучни .

Много добре! Само не знам, кой ли ги гледа?