Вихра и Мая твърдо остават на екран

След като стана ясно, че стартира нов съботно-неделен блок по Нова ТВ "Почивна станция", моментално тръгнаха слухове, че рубриката на Вихра и Мая - "Съпругите", ще бъде свалена от екран.

Обратно в новината

Коментари - Вихра и Мая твърдо остават на екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и те и мария велкова много ги харесвам. май те останаха единствените естествени и позитивни в този ефир

Чудя се кой ли ги гледа тия двете лигли?

МНОООГО ТЪПИ ПРЕДАВАНИЯ

има ли някой да гледа тази лигава досада. Може ли аптекарка да стане водеща само, за да натрие носа на съпруга си, който е един от добрите журналисти?

Много са лигави и не стават за водещи. Омръзнаха ми

Симпатични деца! Не унивайте. Харесвам ви!

ПАК ЛИ ТИЯ !!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ МАХНЕ ?????? --- ЗАРАДИ ТЯХ НАМРАЗИХ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!! СТИГА С ТОВА ОПРОСТАЧВАНЕ!!!!!

Уф, добре, че се бях разтревожил.

Браво, пощадихте ни и се радвам ,че ги оставихте , защото те стоят естествени ,чаровни и много са приятни, като цяло. Добър тандем са , вкл. и Катето Евро, която е забавна и все нещо научаваме от нея. Гостите, които канят Вихра и Мая са ми интересни и те водят с лекота. Много ме интригуват гостите-"гледачките" ,защото вярвам в мистиката.За съботното шоу не съм очарована, защото мисля ,че е слаб екипа , а г-жа Ирина ме мъчи с мрънкането си в ефира. Това вече ви го написах преди. Успех Ви пожелавам, защото иначе пък по Нова ТВ нямаше какво интересно и приятно да се гледа в уйкендите.

Кажи, че се шегуваш!? Научаваш нещо от Катето Евро? Не, трябва да е шега, не може да е истина... По темата: писна ми да гледам/чета/слушам и изобщо да ми се натрапват Иван, Андрей и производните ми. Считам ги за нискоинтелигентни, арогантни, малограмотни и плиткоумни създания, изцяло обладани от нарцисизъм. Ще се радвам да освободят телевизионния ефир от присъствието си.

Това Вихра ли го писа или Мая или двете заедно

Ужас!!! Няма отърване от тия! Първо Иван и Андрей, сега и жените им! И в телевизията е пълна мафия! Жалко, че вече няма какво да се гледа по-телевизията! Добре че има интернет!

Страшно симпатични са тия две момичета! Успех!