Избраха финалистите в българската Евровизия

12 песни продължиха напред към финала на българския конкурс за Евровизия.

Обратно в новината

Коментари - Избраха финалистите в българската Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сред "набедените" звезди от реалити-предавания са пропуснали Светльо?Всъщност утвърдена и доказала се във времето звезда е Марги Хранова.

Конкурс за евровизия с ГРАЧЕЩА водеща?!Участниците се постараха да представят добре песните.Впечатлиха ме Светозар,Ивайло,Стелияна.Десито също представи песен с интересно звучене,но с този чалгарски тоалет?

Винаги казвам:"Долу чалгата",но песента и изпълнението на Десислава ми хареса.Също и изпълнението на Стилиана Христова.

Най-много ми харесва песента на Ивайло Колев,идеално пасва за Евровизия,той я пее с много чувство,а и предвид това,че е много хубав мъж привлича вниманието изцяло!

Браво.И аз съм за

нико

Глупави песни с чалгаджийски привкус . Уж за млади таланти , пък двете дърти чалгаджийки на първите две места . Че тогава защо не попадна и Марги Хранова сред финалистите? Ще уредят да ни представя на Евровизия една от двете кръчмарски певачици . И след това се чудим се сърдим защо не ни харесвали песните , и вота бил геополитически ...да бе, да .

Е, Десислава отдавна пее в други жанрове. Съвсем скоро се оказа, че съм слушала нейна песен по радиата Сити и прочие, а дори не съм си представяла, че е българска, камо ли нейна. Звучеше си доста евро :)