Жени Калканджиева заменя Вихра в ”Съпругите”

Жени Калканджиева е най-новото лице в ефира на "Станция Нова".

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева заменя Вихра в ”Съпругите” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По - добре всяка друга , но не и Вихра

Защо всички не си махнете телевизорите, та нищо да не гледате !!! Толкова злобни сте всички ! Я правете малко повечко секс и ще сте по-добре разположени !

Тая пък какво ще прави там.По добре да мие тоалетните на ТВ-та

Жени е голямо недоразумение. Ха ха ха отиде Ви предаването . Жени какъв акъл има ? Луди ли сте ?

А бе хора Жени е доста тъпичка . Какво правите ?И до сега не Ви гледахме . Сега съвсем !

Прекрасно , тя е интелигентна , много добре ,, затапи ,, тогава все още само Евгени Минчев в едно кулинарно шоу ! Комбинацията брюнетка и блондинка ще стои добре на екран но не трябва много да се разхождат изправени ще има сериозна разлика във височина и елегантност ! Успехи !

Разкошна съвременна жена. И семейство върти, и бизнес, и пипето й сече, и е истински ангажирана с обществени каузи.

Въртят се все едни и същи женички по тези телевизии, омръзна ми, хора, не знам на вас. Нямам нищо против Калканджиева, Маги Желязкова, Юлияна Дончева и цялата плеяда омръзващи до втръсване дами, но мисля, че вече ни идва в повече и се прекалява. С нищо тези жени не ме завладяват, не могат и да ме задържат пред екрана просто защото са ми лигави.

Въртят се все едни и същи женички по тези телевизии, омръзна ми, хора, не знам на вас. Нямам нищо против Калканджиева, Маги Желязкова, Юлияна Дончева и цялата плеяда омръзващи до втръсване парцали, но мисля, че вече ни идва в повече и се прекалява. С нищо тези мутреси не ме завладяват, не могат и да ме задържат пред екрана просто защото са ми лигави.

А недоразумението Мая, която освен да гледа и се хили тъпо, за друго не става...тя остава ли? Сори, има и други телевизии.

Калканджиева е красива и естествена.Добро впечатление направи в "Черешката на тортата".Поне готви понякога а не като лиглата Вихра и нейната дружка за, които първа гордост е, че не умеят да готвят.

Най-добре да махнат това предаване.Кой го гледа! Чалгаджийки, Златки и гледачки - това е.И двете т.н. водещи лигли, които могат да водят разговор с персони от тинята на обществото.

А Вихра да носи тъмни очила , че има кравешки поглед.

Доколко съм я гледала в различни предавания ,та не става за тая работа, няма изказ, малко е тъпичка , нищо, че е хубавка, но това не е достатъчно. Нека да ражда и да отглежда деца. Така ще бъде по-полезна.

Жени не става за тая работа. Еййй, кой пък измисли точно нея. Тя е дървена, не се усмихва, не става за шоу. Мая - същата плетка. Във Вихра има живот, жалко, че си отива.

Поредната мутреса в ефира...

Това предаване още ли съществува?!

Най- добре е това глупаво предаваене да спре.Освен гледачки, врачки, певачки и какви ли още на квачки, друго няма

Олеле,още по-скучно ще стабе това предаване!Иван и Андрей акъл нямат да вземат тази застаряваща .......

За да си водещ в някаква медия според мен трябва да имаш подходящо образование.Да си образован,да имаш приятен тембър, ораторски способности,харизма,чар. Сега всяка фъфла,мутреса и т.н.постигат това със щракане с пръсти.Без ПОКРИТИЕ.Простотия.Аз не гледам такива предавания.Това е за простлюдието.Къде се скриха интелигентните хора в тая държава.Трябва просвещение,просвещение и пак просвещение.Като през турско робство.

Напълно съм съгласна! Не може да виеш на умряло като една от водещите - Ирина и да искаш хората да те гледат. Тази жена, с нейния флегматичен тембър би трябвало да я пускат да води само ако се говори за някакви трагедии, а не да води сутрешен блок. Съжалявам за Вихра, тя единствена от дамите създаваше някакво настроение в предаването. Безспорно най-чаровната и готина водеща беше Даниела, създаваше неповторимо настроение без значение каква тема и какви гости имаше в студиото. Красива и харизматична мацка! Предаването беше страхотно с екипа Вихра и Даниела. Сега дори Вито няма да може да спечели зрители с такива нещастнички в екипа.

Ех, Ленче, Ленчеееее, мъка струи от думите ти.

Поне е хубава за разлика от онази лигла, която беше там само благодарение на Иван.

Мутризацията продължава. Ами тогава Маргина да измести Ути Бъчваров.

ясно ли ви е кой спонсорира предаването?

И Вихра, и Жени са скучни като поява - всяка от тях по свой си, неховторим начин. Мая обаче има харизма. Хитруша, умее леко да измъкне информацията, която си е решила, чрез на пръв поглед много странични въпроси. Приятна е за слушане и гледане.

Жени има студено излъчване и не говори много! Какво ще прави като водеща?

Много се радвам.Едно хубаво лице и една умна жена а не лигла. УСПЕХ

Жени помисли си ! Който иде на тва място ...... семейство,кариера ....?!

Толкова ли е отчаяна, та прибегна до екрана? Милата тя, жива да я ожалиш. Поне да я дублират, че гласът й е дрезгав като на някоя италианска махленска клюкарка. Да си стои там и да мълчи, пак е нещо.