И Емилия се пробва като актриса

Фолк певицата Емилия ще Последва примера на колежките си, които се изявяват и в най-хитовите БГ сериали, и ще се пробва като актриса. Блондинката от Гълъбово е получила оферта да се снима в новия тв сериал „Отплата”, който се очаква да тръгне скоро по Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - И Емилия се пробва като актриса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да го гледам!

ако има порно сцени може

Аз предлагам да закрият НАТФИЗ и да използват фолк певците и в тетрални и филмови продукции! Оказа се,че те са най-талантливата част от българското население!

Абсолютно те подкрепям!

Освен НАТФИЗ е необходимо да има и филмова академия, която да подготвя филмови актьори. Жени Калканджиева хубаво се е сетила и открива филмова академия към нейната агенция

Тези дето излизат от НАТФИЗ да не са много кадърни? За сравнение Яна Маринова, която не е актриса играе 100 пъти по-добре и по-убедително от прехвалената Елена Петрова, която друго освен да гледа с кравешки поглед не може. Певците са хора на изкуството, заставали са много пъти пред камера и повечето от тях доста умело се справят с различни роли. Бих казала даже по-добре и от някои актьори като Радина Кърджилова, Виолета Марковска, Филип Аврамов и много други бездарни хора, които по принуда гледаме.

напълно те подкрепям, гледах всички серии на стъклен дом и забелязах, че радина не може да каже едно изречение без да се запъне или направи пауза там дето не е нужно. в същото време луиза григорова говори ясно и се държи свободно и естествено. ама така е като са завършили натфиз ще ги гледаме щем не щем.