Камелия: Не ми казаха, че ще ме сменят с Вихра

ТВ и фолк звездата Камелия не е била писмено официално уведомена да напусне предаването си „Споделено с Камелия“ по TV7, както не й е съобщено, че на нейното място ще застане "съпругата" Вихра.

Обратно в новината

Коментари - Камелия: Не ми казаха, че ще ме сменят с Вихра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камелия, освен визия, не притежава нито интелект на ниво, нито блести с някакви познания журналистически или дар слово, при всички случаи Вихра е по-удачен вариант.

Яко прецакване за продуцентите, ако инфото е вярно.

Добре че смениха тая чалгаджийка.

Така, както всички са тръгнали на експерименти със скандала за трупане на рейтинг, им сподялям една идея, която не знам защо никой още не лансирал. Да вземат да направят една шоу с ко-водещи Яне Янев и Волен Сидеров. Може и само с пилотното предаване да си останат, ама какъв рейтинг само, а? :-))))

По принцип ненавиждам чалгата и всичко свързано с нея , но съм гледала предаванията на Камелия и на Вихра и мога да кажа , че Вихра е 100 000 пъти по-зле , лигава , подмазваща се видимо на гостите и супер неприятна водеща.Предаването на Камелия е по-добро , въпреки , че на мене ми идва малко вулгарно , все пак е по-добро.

Страхотна новина, няма що - тръгва си една простакеса и на нейно място идва друга.

Вили Сечкова, понеже е некъдърна като водеща не можа да преживее успеха на собствения си продукт...жалко за тв7 и Евелина Колева /не че тя става за директор/...,защото ги върти на малкия си пръст

веднаж гледах това предаване и бях шокирана от реплики от рода на "о,боже"," даи ,боже" , "не даи боже", тоалети , които "небрежно " откриваха , някаки , би трябвало да се приемат , за красиви телеса, но малко неуместни понякога и си помислих, ама това е пална халтура.някои друг сащо го е разбрал явно.

В "НТ" се знаеше, че Вихра бе съпруга на продуцента на предаването, в което участваше. В ТВ7 за какво ли я вземат? Добрата новина е, че спасяват аудиторията на Правителственият ТВ канал от разпасаната водеща Камелия. Тя е бедствие!

Камелия - разпасана ??? алоууу лифтинг има си пенсионерска телевизия - Здраве !

ако наистина има идея да се свали от екран атрактивната , интересна и готина Камелия и да я замести , тотално скучната и провинциална Вихра, това ще е абсолютна глупост и грешка и телевизията само ще загуби !!!

Явно пречи на Иван или не могат да се гледат с Ирина и затова искат да я махнат.А Мая защо остава?Тя е с по-малко опит от Вихра.

Вихра е в телевизията заради бившия си. Дано не намери някой пак да я лансира, че не става за нищо. Неприятно излъчване, простотия, грозотия. Няма никакви данни за водеща.

Дано от TV7 се откажат навреме да вмемат тази отвратителна Вихра. Всичко ще провали и никой няма да я гледа. Да се скрие това недоразумение и де не се показва

Ох, дано стане по - малко просташко с новата водеща.............. Аман от простотии в това предаване. 2 пъти съм го случвал и двата пъти... не е за разправяне.

аиде стига с тази вихра само неа ли сте гледаме по телевизята не и ли стига цала недела дето се лигави на екрана нама ли други водести в тази телевизя каде какво се зададе вихра иван и андреи трабва да гледа ме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО TV7 УВАЖАЕМИ НЕ ПОСТЪПВАЙТЕ КАТО В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗАРАДИ ОНОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЕЛИ ГИГОВА , СВАЛИХА ОТ ЕКРАН ЛОРА КРУМОВА И ЗАГУБИХА МНОГО ЗАЩОТО СЕГА BTV ИМА СТРАХОТЕН РЕЙТИНГ ПО ВРЕМЕ НА СУТРЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, А НОВА НИКОЙ НЕ ГЛЕДА. АКО ИСКАТЕ НИКОЙ ДА НЕ ГЛЕДА ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ , НАЗНАЧЕТЕ ВИХРА. ТЯ ЩЕ Е СПОКОЙНА, НО НЯМА КОЙ ДА Я ГЛЕДА. ПОМИСЛЕТЕ СИ.

И как ще се казва новото предаване?:Споделено с измамената Вихра"или"Споделено с опсумката"?Единствено Камелия може да се "вихри" в "Споделено с Камелия" и да печели зрители и рейтинг.

Така е! Камелия се справяше чудесно, но Вили Сечкова е доста заядлива пък и некадърна и дървена водеща, но тя май е продуцент на "Споделено с Камелия".

Не знам кой я лансира в тв7 тази лигава и неприятна Вихра. Дано не е истина и никога вече не успее да се внедри в някоя телевизия. То единствения начин е като се навре в леглото на някой. Иначе не става за нищо.

Стига сте ни занимавали с бельото на певачките! Не ни интересува - нито къде имат татуировки, нито кое им е новото гадже, нито в какво се плацикат и возят!

Вили Сечкова завидя на Камелия!

колко ли гъски гледат на тази патка тъпото предаване ?

Телевизиите се превърнаха в място за уплътняване на времето на чалгаджийки, залезли манекенки, миски, метреси и жени на ТВ водещи. Всички решиха че стават за водещи и нещата стигнаха дотам, че човек го е страх да пусне телевизора, за да уцели някое от тези безмозъчни същества в плоските им предавания

Браво! Много точно казано!

ЗА ПРЪВПЪТ ПОПАДАМ НА ТОЛКОВА ДУХОВНО ПРЕДАВАНЕ, А САМАТА КАМЕЛИЯ Е СУПЕР РАЗКРЕПОСТЕНА И ДОБРА В РОЛЯТА НА ВОДЕЩА,ЗАПОЧНАХ ДА УВАЖАВАМ ЦЕЛИЯ ПОП ФОЛК ПОКРАЙ НЕЯ, А ДА НЕ КАЗВАМ КОЛКО ИНТЕРЕСНИ И ЧОВЕШКИ ПРЕДАВАНИЯ ПРАВИ,НЕКА ВИХРЕТО ДА НАМЕРИ ДРУГО МЯСТО ДА СЕ УТЕШАВА, А ДА НЕ РАЗВАЛЯ ГОТОВИТЕ НЕЩА!

Не харасвам чалга. Лекар съм и независимо, че не си падам по простотиите смятам, че Камелия сравнително добре се справя. Не е необходимо да я свалят от екран. Тя има доста публика. Нима Вихра ще бъде по- добра ?!

Камелия е негледаема бе, хора. Крещи точно като на сергия но Женския пазар и говор точно като на същите купувачи.

Благодарение на опусума Вихра лиглата е на екран. Сега като я изритват от тъпото предаване, отива да се лези в друго. Една чалгарка, като Камелия не е успяла да го чалгализира, но Вихра със сигурност ще направи това.Ще се занижат певачки и гледачки - та тя с интелигентни хора не може да общува с беден речник, лигава и просташки кикот. А изобщо някой знае ли какво е учила, каква специалност има? Другата лигла е фармацефт и явно няма сили да упражнява професията си щом като се натрапва и дразни хората от екрана. Но кой ли ги гледа?

ще ти кажат

До сега не съм гледала това предаване,защото не исках да си развалям вкуса с чалгаджийката Камелия.С Вихра ще е друго.Браво на тв7 ,че се отърваха от този елемент!

Не си много прав. Няколко пъти ми се случи да попадна на това предаване и Камелия се справяше добре като водеща. Беше непринудена и дори да се получеше някакъв гаф се справяше чудесно след него.

И ти не си прав! За справяне - справя се, но говорът й е много просташки. Пък и темите често не са за този часови пояс. А Вихра не я гледам изобщо.

"фолк звездата"....хм, от кога мазната и пошла чалга измести автентичния български фолклор?

Това не е музикално предаване!

Напротив, смятам, че лъчезарната и позитивна Вихра ще се справи много по-добре от представителката на долнопробна музика, според мен, а Ирина да се скрие в миша дупка, щото много хора не желаят да я гледат по никакъв начин.

Вихра е адски противна с изцъклените си очи, не трябва да е дават по тв

Аз също не харесвах Камелия, защотото не слушам чалга. Тъй като съм в майчинство често гледам предаването и, и мисля че се справя много добре. Свежа и атрактивна е, а и темите в повечето случаи са интересни. Оттук-нататък мисля, че няма да гледам ТВ7 от 16:30.

Аз не я харесвам. Неслучайно и често попада в предаванията на "Господари на ефира" с изцепките си.

Често, често, колко често?

попаднала е един път. кой е втория?

Не слушам чалга изобщо, но Камелия като водеща ми харесва. Има много повече акъл и усет за импровизация от кухата лейка , която гласят за мястото и.

И аз така мисля. Справяше се много добре като водеща. Много некоректно от страна на ТВ7.

вече няма да гледам това предаване

Предаването не е особено интелигентно:), но мисля, че Камелия се справяше добре. Вихра ми е ужасно скучна и безлична. Мисля, че продуцентите на шоуто бъркат доста.

"Отчаяните съпруги" не гледах основно заради лигавата и с огромно самочувствие - Вихра. ТВ7 прави огромна грешка. Ще започне дефиле на долнопробни изповеди на фолк гърлите. Пфу!

Определено не я харесвах до момента, в който я видях като водеща. Създава настроение, прави шоу. Бих казала, че превключвах на Канал 7 именно за да гледам предаването й. Определено не бих го правила ако я няма на екран ...

Предаването е по ТВ7 , а не на КАНАЛ 7, КАКЪВТО НЯМА В ЕФИРА. Май по принцип сте "Гостенка", като не сте наясно - не коментирайте.

Няма толкова значение,мнението е за друго,та по Ефир 7 и мен много ме кефеше Камелия ...

Ти затова ли намери да се заядеш? Има ли значение дали е ТВ7 или Канал7? Жената си азва мнението и толкоз! Аман от злобни подмятания.

Ако това ще ви накара да спите спокойно: Приемете моите извинения относно огромната и непростима грешка от моя страна :) Явно много ви вади очите, за което съжалявам. Друг е въпроса, че по отношение на публикацията подкрепям Камелия и смятам, че ТВ7 определено ще изгуби, сваляйки я от ефир.

ТА ТАЯ ВИХРА ЗА НИЩО НЕ СТАВА - АКО НЕ Е МЪЖА Й КАКВО ЩЕ ВОДИ. ЖАЛКО ЧЕ КАМЕЛИЯ С ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР И ВРОДЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ ЩЕ ПАДНЕ А ТАЯ ПУЙКА КРЕСЛИВА Я УРЕДИЛИ ДА ПЛЯМПА- ДОСЕГА ГАСИХМЕ ЗАРАДИ НЕЯ НОВА ТВ СЕГА ПЪК ТВ7 - ДОБРЕ ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ СМЕ НА РАБОТА И НЕ СЕ НАЛАГА ДА НИ Я НАТРАПВАТ.

Камелия,тези от нофрейм заслужават здраво да ги осъдиш,но имайки предвид връзките им с бб ще ти бъде невъзможно....поздравления за твоето израстване като водеща,но никой не се интересува от този факт...просто твоят главен редактор, трябваше да набута приятелката си вихра.желая ти успех ..

Нищо против Вихра , но вероятно ще падне рейтинга - предвид феновета на Камелия !

Камелия е страхотна в новото си ампоа. Води предаването със стил и лекота. Това е страхотно попадение на водещ. Ако наистина са решили да я сменят с тази дървена водеща - само могат да загубят.

амплоа

"и ще свика пресконференция" - по новините ще я излъчат ли? :)

Стига сте търсили място на тази жена, нека спокойно си изживее мъката. Ще преживеем и ако не я гледаме

По-скоро ще се радваме да не я гледаме