Коментари - Мария: Отдавна съм забравила за бившия ми мъж | life.dir.bg
назад

Мария: Отдавна съм забравила за бившия ми мъж

"За мен семейство Гущерови са едни изключителни хора, на които се възхищавам, от които мога нещо да науча" - каза фолк дивата Мария в ТВ таблоида "Горещо".

Обратно в новината

Коментари - Мария: Отдавна съм забравила за бившия ми мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гущерови са хора, от които мога много да ПОЛУЧА...

Ами бившите и свекър и свекърва да и припомнят какво са направили за нея и за детето и, та и от тях нещо да научи. Защото благодарение на тези хора, а не на нейното " творчество " това дете е имало всичко, от което има нужда. Малко почит и уважение няма да е излишно, но на нея мозъкът и явно не стига до там.Ако съм на мястото на мъжът и няма да и дам да припари до детето, камо ли да го води по промоции на чалга в разни заведения...

Как може да го забравиш, като е баща на детето ти. Или съвсем капка мозък не ти е останало

Тя и Галя от Две Могили беше много влюбена в някакъв сърбин, но онзи като разбра що за стока е нашата убавица много бързо я отсвири. Така че много скоро и тая ще бъде разочарована от поредната си връзка. Миндил.

че е срам , срам е- едно човекоподобно полу същество което пищи в съпровод на долнопробни музиканти да дава мнения за хора, но те гущерите не само че не четат какво мислят хората но и най вероятно се гордеят със завоеванието на сина си - предполагам знаят колко народ се е учил да прави секс на тяхната бъдеща снаха - да им е жива и здрава - гущерска гордост

аз ще кая само едно след всичко писано до тук че така я е васпитала маика и но като видях снимките и от рождения и ден ми стана ясно ми тя и маиката на такава изглежда като се е истипосала до гущеров баща като се е ухилила доволна от това що е сторила дащеря и че може и тя да намаже от парите кам които се е устремила дащеря и ако бях на неино место дори небих се появила там от срам но всичко е до сивото вещество на човек

Защо оная и работа е на лицето!? Ужаст, ужасТ!

Фолкпевица - това си е ДИАГНОЗА....

ТАЯ СИ Е ДОСТА ТЪПА . ГУЩЕРОВИ ЯВНО И ТЕ ,ДА ТЪРПАТ ТАЗИ ЕВТИНА ИЗМАМНИЦА И ДА СЕ ПОДИГРАВА С ПАРИТЕ ИМ С ЧУВСТВАТА НА СИНЪТ ИМ И С ТЯХ !

..след време тоя като й спре кранчето, ще обърне плочата...и ще си намери друг спонсор. Ще смуче с тия усни докато може... после ще дойде друг мераклия ;-)

Маро, Марооо, какво ли ще говориш пак след години, когато се появи новия "пич" с кинти.

Пази, Боже, сляпо да прогледа с едното око. Тази страшно много се изложи като остави мъжа си. Имала право да обича и да бъде обичана. Нали Митко й сервираше толкова петзвездни неща в живота. Но тя е плиткоума и не ги помни. Митко не я обичал ли? Сигурно в това кризисно време се чуди как да изплува с бизнеса си, а Мара се чуди кой да опиперка. Много искам да видя какво ще каже като я зареже тоя прасляк. Вижте в нета как говореше преди година как мъжа й платил на Блатечки да се снима в клипа й - с любов и уважение. Чак ме е яд на мен самата, че обръщам внимание на брътвежите на тая силиконова зурла.

Напразно търсих поне един положителен коментар.И нека това подскаже нещо на тази т.н. "певица",но тя явно не чете отзиви на тъпите си изявления.Нека обяснява в леглото на този дебеловрат богаташ какво помни и какво е забравила,нас какво ни интересува!Тя е забравила и какво е правила в Ст.Загора,та няма за забрави за бащата на детето си,когато вече няма полза от него.Мястото и е на околовръстното!

парите на баща му-това е!

едно време говореше същите приказки за бившия си съпруг и семейството му.,тогава от тях се учеше!!!!

Taкива като тая Божинова и тем подобни трябва да живеят само в публичните домове и от там да не ги пускат.

Защо не мога да си намеря отварачката за бира?

По-лошо, остави го заради парите на едно прасе.../всъщност заради парите на татко му/

Много е проста горката. Беше много симпатична преди, но сега е смешна.

Едно е чудно: Как може в такова малко момиче, да се събере толкова много ГЛУПОСТ??? И то истинска глупост.

На такива им викат "типигьоз". До този Гущеров ще ме е срам да се движа, още по вече да прегърна тази свиня.

страмота е да забравиш бащата на детето си,а още по-грозно е да се натискаш с новото си гадже пред очите на детенцето си.за мен тя е кофти майка!

Ти Маре като видя "гущерчетата" и забрави всичко. Тази "любов" няма да продължи дълго!

Марче,имаш дете от този мъж.Не те ли е срам да говориш така.И за бившия си мъж така говореше, но видяхме какво стана.Като му свършиш паричките ще го забравиш и ще си търсиш друг богат тъпкач. Много си смешна и жалка.

Всичко мога да разбера, но фалшивото-лигаво "Р". Не мога. Гледах я при Слави , идеше ми да й извадя осперменият език.

оттогава е изяла 100 км салам /на порции по 2 наведнъж/

е, то един акъл за всичко... и то какъв акъл!!!

кеф за гущерови- два чифта джуки, ще има и за дъртия....

Видях новия...Не може да стъпи на малкия пръст на бившия. Мара си остана квартална кучка.

толкова най-много 2 бита. ''Мнооого се възхищавала на Гущерови''

Възхищава се от зелените гущерчета на Гущерови. Имаче каво вижда в него незнам,не че тя е прелест ненагледна.

Маро ма, Никага не се забравя един истински мъж!

Как няма да са изключителни хора тези Гущерови, като са пълни със "зелени гущери"? ...Богатия вредом всеки почита. Богат е, казва, па го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтара Бога измамил...(Хр. Ботев)

я да фалират Гущерови та да видим как ще си спомниш бившия.......

Винаги ми е било странно как може да забравиш някой, с когото си бил заедно?

ПОНЕ ДА НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ ВСЕ ПАК ИМА ДЕТЕ ОТ ТОЗИ МЪЖ И ТОЗИ МЪЖ Е БАЩА НА ПРЕКРАСНОТО Й СЪЩЕСТВО. ОТНОСНО ВЛЮБВАНЕТО - ЗАЩО ЕДНА ОТ ТИЯ НЕ СЕ ВЛЮБИ В ЕДИН ОБИКНОВЕН БЕЗРАБОТЕН МЪЖ АМИ САМО СЕ ОГЛЕЖДАТ ДА ПИПНАТ ОТ БОГАТ, ПО-БОГАТ

Добре де, това може ли да е новина? Поредната чалгарка, зарязала мъжа си и си намерила нов "спонсор"?! Нищо ново под слънцето. Интереса клати феса!

Като фалира и Гущеров и него ще го остави!!!

Дааа.Изключителни хора и най-важното което те интересува теб- изключително богати.Несравнимо по-богати от предните, та затова такива силни чувства в теб към тях. Но докато има балами ще има и тарикати

Как да не им се възхищава - те имат пари, мкого пари! Била забравила бившия си съпруг ?? Че тя дали го е помнила? Същите хвалебствени слова сипеше и по негов адрес. Сега не можа да измисли нищо ново с плиткия си чалгарски ум, доколкото може да се говори за ум при нея

До скоро тръбеше, че не се развежда, че винаги ще обича съпруга си, защото е баща на детето и, че дължи много на него...явно вечна благодарност няма, нито вечна обич, интереса е вечен

Куха лейка,как е забравила за бившия си мъж толкова бързо!Мазни се на новия,а той е и по кух от нея,ако си мисли,че е влюбена в него.Иска само парите му.