Коментари - Асдис Ран: С Гардар не живеем заедно | life.dir.bg
назад

Асдис Ран: С Гардар не живеем заедно

Ледената кралица Асдис Ран коментира сложното си в момента семейно положение и признава, че съпругът й играе в Исландия и тя е сама с дъщеря си в България.

Обратно в новината

Коментари - Асдис Ран: С Гардар не живеем заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато четох коментарите за тези импланти, се оказа че са много по-евтини от качествените и 50 % от производството е насочвано за латинска америка и "пациентките" с по-ограничени финансови възможности. което ме навежда на мисълта, че тази ледена кралица доста се напъва, за да изглежда заможна. е, зависи от спонсора, ама вече няма много избор!!!

Двамата със съпругът и имали претенции към цска - явно и на двамата не са платили ;)

Изключително неприятна!!!Няма излъчване на красавица!!!

е не може да прекараш половината отбор барабар с тренерите и да искаш съпруг

Исландката си беше много хубава като се появи в Б-я , но гаранционния срок преминава и се появяват дефекти. Бръмчалка ама исландска. Ама бръмчалка.

Тук в БГ се е почувствала оценена по "достойнство". Затова иска да стои. По едно време се беше обидила и щеше да си ходи ама размисли.

Спука ми се силикона от вълнение при прочитането на тази потресаваща новина!

не завиждайтееее! тя тук е на специална диета - яде само българска мъжка мръвка ;)

...и пие само юнашко мляко! :))

Като не живееш с него, ела при мен! Такава хубавица не трябва да си ляга сама!

Ей на това аз казвам здрави баджаци!

Невероятна селянка.Чудя се кой и обръща внимание и защо не си заминава за Исландия?????????????

В превод: -"На пазара съм, чакам оферти"

Роди ме мамо Проста, а аз сама ще се Изруся.

Гърдите- фалшиви. Устните- фалшиви. Косата- ако е истинска- боядисана. Липосукции, фотошоп, гримове... Е кое и е царственото? То и Цачева ако се навие на процедури може да изглежда така, ама ще е фалшиво...

От тази пък "Ледена грозница" кой се интересува. Циците и са разкрижени като на стар ЗИЛ фаровете, още преди да и се спукат имплантите!

Голяма красавица.

Абе какво им става на тези жени? Завират си какво ли не, къде ли не - изкуствени цици, изкуствени устни, изкуствени мигли, руж по бузите, чървило и какво ли още не! И всичко само за да ни привличат, а после уж мъжете мислели само с долната си глава!

Има един виц , който може да е допълнение към това което ти си изписал/а.Какво нещо са женте.Слагат си силокон на циците, правят си липосукция , изправят си носовете , а когато им поискаш ан....ен секс - боляло ги било.

Ами ТОЧНО защото мъжете мислят с долната глава, жените правят всичко това! Ако мислеха с горната, жените щаха да учат енциклопедиите наизуст!

Красавица.

незнам дали прави впечатление на някого...но това са пълни идиотщини..какво ме интересува,че на някоя..самозвана красавица...която по цял ден лентяйства..и се спукал..силикона..хайде..стига глупости и чалга простотии!!!!

Нормално...тя затова хукна тук и там да се разголва и показва,че а дано и излезе късмета някъде!Що не си ходи???