Коментари - Лидия Инджова имала връзка с женения Калин Сърменов | life.dir.bg
назад

Лидия Инджова имала връзка с женения Калин Сърменов

Водещата на Star Machine Лидия Инджова разкри, че е имала връзка с колегата си Калин Сърменов, който по това време е бил женен.

Обратно в новината

Коментари - Лидия Инджова имала връзка с женения Калин Сърменов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тя отдавана била звезда - спала с някой, който го дават по телевизията. Определено не случайно е дошъл успехът и, след като чвно е полагала толкова труд, следвала е напътствия. Хайде, време е и предложение да се съблече за списание да получи, за да види всеки какво е имал Сърменов, а и това ще е следваща голяма стъпка в кариерата. Пътя е отворен - и другите, които ги дават по телевизията може да помагат на звезделинка

Никому неизвестна " девойка " решила да се направи на интересна. Да не би случайно Сърменов да й е отрязал мераците и затова да раздухва случая. Според мен една интелигентна жена не би разказвала пред цяла България за креватните си упражнения.

срамота г-жо,голяма работа да го разнасяш дори и да е истина

Намерила с какво да се похвали.

оня да е мислил като си е разнообразявал животеца...то истината винаги излиза наяве-за такива мъже с такива семейства хич не ми е жал това не е семейство а камуфлаж и има мнооо го като него болшинството са такива -е крайно време е да се знае истината -а фалшивите моралисти нека реват и се пукат от яд

Ква е тая мода да расказваш такива неща все едно стенвесник издаваш.Ама явно някои хора се чудят кво ли да кажат само и само да влязат в хорските ....

Много й отива снимка номер 6 на тая откачалка.

защо "гадже"-направо си му е била любовница,те гаджетата са за тийнейджарите

Защо ли трябва да го съобщава? Изобщо каква е тая особа?

Това да не би да е за хвала ХА ХА ИЗЛАГАЦИЯ, ХА ХА ХА

Ако бяхте известни колкото мен, сега и вашите извънбрачни връзки щяха да цъфнат на бял свят. Така че по-добре сте от мен...

Сред нашия "елит" това е най-важно - коя (кой) на чий се е надянал. Няма лоша реклама - има смрадливи фльорци.

Толкова е "похвално", че как да не се похвали човек

че то коя не е имала връзка с този, нито ще е първата, нито ще е последната

Каква напориста "звездичка". В желанието си да си качи звездния рейтинг не се свени да ни покани и под чаршафите си. Желая и успех и дано дирята, оставена от нея, не е само списък с известни любовници. Чалга история.

Като дарявала кръв ли ?!?!? Е, такова нещо за пръв път чувам!

Това за хвала ли е? Интригантка, не стига, че разваля семейство, но го коментира пред цяла България. Би трябвало да й се отнемат правата за водене на шоуто, тя е аморален субект.

Защо я нападате нея? Той като женен какво търси при нея? Ако му е било много хубаво и уютно в къщи е нямало да търси тръпка и емоция навън. Големи моралисти сте всички, няма що. Я който е безгрешен, първи да хвърли камък.

Смешничка!Защо не се е изповядала до сега?Или си мисли,че сега когато К.Сърменов е много известен,това ще и донесе слава.

И какво, стигна се до там, че разни хора "развяват"в публичното пространство вмешателството си в чужди семейства...още повече при условие, че явно имат с какво да се похвалят в професионален план?!!!Странна работа!

кожена връзка ли?

Невероятна "новина" :)