Гъстите вежди отново са на мода

Ако сте свикнали да правите веждите си много тънки, изхвърлете пинсетата и стойте далеч от огледалото, защото според последните проучвания мъжете обичат жени с гъсти вежди.

Обратно в новината

Коментари - Гъстите вежди отново са на мода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гъсти, гъсти, ама чак пък серум за растеж - айде нема нужда! Най-добре естествени с лееееки корекции, че ми писна от скубли с оръфани, обръснати и изрисувани дръжки на тенджери по челата.

Благодари на модата за сега,защото утре не се знае... Може да е модерно вместо вежди да се отглеждат направо расти. Обожавам расти, но не отиват на всеки:)

Лурдес- звезда?

Лурдес поне е дъщеря на мама...и от време на време сурка чехли по червения килим.... Ами нашта Льона кво прави в тази компания, а ? Че то ние вече я бяхме забравили, пък западно от Трънско даже не са я и чували...тц тц тц...

Трендът е такъв откакто мъжете започнаха да ги изтъняват. Няма по- хубаво нещо от една жена с рунтави вежди и крака. Ха- ха- ха

обожавам плътните хубави вежди!)

Дръще си ги тия жени в къщи

Следва модата на гъстата гора!! :D

тема:

Следващата мода ще бъде на мустакатите жени, а след това идват и брадатите. Горко им на козметичните салони, освен ако не се научат да садят косми.

Чудесно! Значи ще си лягаме вече с Филип Тотю.

Ако се върне на мода и прическа разпънат гарван,и козметичните салони ще усетят кризата.

Гъстата веждА е отново на мода :-) От друга страна дано това да спре следната излагация: 1. Момичето си оскубва веждите 2. Момичето си изрисува "вежди с молив" 3. ??? Моята теория е че това го правят момичета които искат всяко мъжко същество да ги заобикаля от 10 метра разстояние. Друго обяснение няма.

Значи аз съм демоде!

Да не ти пука! Ако се харесваш така- ходи си "демоде"!