Спират „Море от любов” след 10 години в ефир

След 10 успешни години в ефира токшоуто с елемент на риалити сe оттегля. На 28 януари бе излъчен последният епизод на предаването, чийто договор с bTV изтече.

Обратно в новината

Коментари - Спират „Море от любов” след 10 години в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно.Предаването за мен беше едно от най - добрите в ефира.Нталия стоеше прекрасно като водещ - има харизма и излъчване.За съжаление вече няма какво да се гледа в ТВ ефира , само малоумия като Станция нова и лигавите и водещи.Много жалко за това предаване.Халваджияните да мислят някаво подобно да пускат.

a_person@

Наталия била това,Наталия била онова! Кои сте вие да давате оценки и титли като "годзила" и "ужасно зле"?! Кога за последно имахте контакт с огледалото или някоя книга?! Хората като,че никога не са доволни-ако водещата беше с буйна черна коса,примамливи зелени очи,огромни гърди,дълги крака и перфектен задник ПАК щяхте да плюете от завист и да търсите кусур даже където го няма! А някой беше казал,че давали хора от простолюдието,които взимали заплата по 300 лева,а има ли представа колко голям процент хора са това?! Едни обикновени хора,които за разлика от "лекари и инженери" не се срамуват да излязат и да кажат,че живеят за да Обичат! Не на последно място,аз изключително много съжалявам,че спират предаването,Наталия е един от малкото интилигентни и прекрасни хора,които дават в ефир! Така,че това е Огромна загуба!

A Гала? Кога ще махнат Гала?

Само вижте колко хора са писали и тогава преценете колко е гледано предаването! За часове коментарите скочиха с над 200%.

Любовта е важна , а те ще ми дават Will Smith да гледаме ! България има нужда от едно готино предаване за запознаства.

Знам, че не е по темата, но филмът " В преследване на щастието" е много трогателен и много човешки. Бих ти препоръчал да го гледаш!

Предаването,както и водещата отдавна са изчерпани. Дайте нещо по-свежо и забавно!

Чета и се чудя на негативността и лошотията на другите! Кажете мнението си, без да бъдете толкова грозно говорещи. Предполага, че повечето хора, които пишат това са пълни с комплекси, вероятно наранени и неудовлетворени от живота. НО....най-малко Наталия Симеонова заслужава това, независимо от външност, дрехи, прическа и т.н., което изобщо не е толкова и най-важно за едно предаване. Вгледайте се в себе си и огледалото!

наистина се изчерпа това предаване ... още на 2-рата си година. не може едно и също до безкрай. сълзи , сополи. и най-ваче - черешката на тортата - рошавата водеща, която с годините и депресията изглежда ужасяващо зле. годзила...аре вкъщи. или най-много да я пускат да стои зад кадър като глас на нещо си?!

За разлика от собствената ти неграмотност, явно личаща от написаното от теб, въпросната "годзила" - водеща на предаването е изключително ерудиран и интелигентен човек. Типично по български обаче, масата зрители, чийто представител изглежда си ти, гледа единствено външния вид, а не съдържанието. Точно поради тази причини, телевизиите са пълни със захаросано изглеждащи, но затова пък елементарни, скучни и откровено глуповати водещи, чиито предавания сигурно много ти харесват. Ами дерзай - защо да мислиш като можеш да плюеш?

Може би Вашата душевност е така грозна ,4е си позволявате да обиждате незаслужено другите!! Погледнете се в огледалото !!!

Никога няма да ми омръзне да гледам такова предаване, а Наталия какво като е понапълняла - в това ли й е проблема? Или трябва да бъде някаква разголена силиконка? Тя е много интелигентна, симпатична и земна жена. А който не я харесва - няма вкус, по-добре да си е гледал някакви турски сапунки на нейно място. Избор има всеки. Жалко за хубавото предаване.

До сега гледах само БТВ, но май трябва да сменя канала.Махата едно от най-гледаните предавания-интересно и за млади и по стари. Предлагате ми "На високи токчета" ха ха. Тези 4 кифли данеби да са по-добри водещи или по-интересно е предаването.Факт е, че щом 10 г бе на екран значи е добро. Желая на Наталия успех.

още преди 10 години писах, че това предаване трябва да го забранят със закон! Дано да направят същото и с "горещо". Изключително вредни предавания!

най-сетне, отдавна се изчерпа

Имам чувството,че всички тук,които плюят по предаването никога не са срещали любовта или пък са някакви безчувствени дебили!

Вярно е че предаването се поизтърка, но винаги ми е харесвала Наталия. Красива, интелигентна, позитивна и мила. Желая и на добър път и скоро да ни зарадва като водеща на някое друго предаване. Много би и отивало да води предаване за дома, приятелството. Защо да не направи предаване "Съседа от брат по-напред" и да ни представи хора които са благодарни на съседите които имат - един пример само :)...

УРАААААААА ! Най-сетне !

Нито веднъж не успях да изгледам това предаване докрай. Беше му време.

Желая успех на Наталия от все сърце!

Предаването беше проекция на цялото ни чалгаджийско общество и по някакъв начин съдействаше за опростачването на нацията ни. Забелязали ли сте кои участваха в него? Той-безработен алкохолик и насилник, Тя-касиерка в магазин с 300 лева заплата. Или: Той-охранител с 300 лева заплата, Тя-безработна домакиня. Как не видях кадърен инженер да се обясни в любов на млада лекарка например?! Тъжно, тъжно...

Според мен именно участниците в предаването бяха едно от достойнствата му - съвсем обикновени хора, които човек среща ежедневно навсякъде. Ако това е представителна извадка на българското общество, не трябва да съдим предаването, което просто представя самото общество такова каквото е в действителност. Това е по-добрия вариант отколкото натрапването на парадиращи с претенциите си псевдо-интелектуалци, с които ни заливат десетки други предавания. Всъщност липсата на по-интелигентни и образовани участници в Море от любов е съвсем закономерна, тъй като по дефиниция умния човек избягва подобен тип публичност.

БТВ от година на година деградира все повече и повече. Простотиите и вулгарностите преливат от екрана на тази телефизия. "Море от любов" не се връзва с тях.

Тези цифри са манипулирани- отдавна това предаване загуби аудиторията си. Крайно време беше да излъчат нови неща- бТВ от години тъпче на едно и също място, не инвестира в нови предавания и лъже с рейтинга. не знам на кое му виакт "успешно"- ако нещо е успешно не го махат, а това предаване си беше направо апатично ....

Защо ли всички позитивни предавания падат от ефир?Като,че на медиите се плаща,за да побъркват народа с отрицателни новини и турски сериали?Предаването си беше много позитивно и си имаше достатъчно публика.На който не му е харесвал,просто е сменял канала.Но какво ще правят тези които го харесваха?!Просто няма да гледат телевизия-и това си има добри страни!Телевизорите на боклука!Вместо да гледаме и да си пълним душите с боклук!

Как не ги е срам, това е страхотно предаване!Още повече ,че се е доказало във времето и има доста хора,които го харесват!

Добро предаване, с водеща извън фолк- схемата, с ясно зададена идея и смисъл. Спомням си няколко ключови предавания- за младо семейство, загубило сина си, тръгнал сутринта на училище, на една автобусна спирка във Варна; за майка, загубила дъщеря си и приема мъжът й и новото му семейство като свои деца и още доста други... Все предавания, учещи на истински ценности и важните човешки отношения. Водещата- вложила доста отношение, хъс и добра нагласа, учеше психология с цел да може да е по- полезна на хората, обръщащи се към предаването. Не виждам как може да се коментира нещо друго, а не именно това? Че се изродиха стойностните неща, че по темите пишат хора без опит и ценности, често под 18 е ясно. Но има и не всички са в мелето на анонимната агресия и изяждане на смисленото под каквато и а е форма. Успех, Наталия! Ще го намериш и имаш, с каквото и да се захванеш, със сигурност! Защото претежаваш искреност и дарба да правиш всичко пречупено през желанието да помогнеш- пък било понякога и само с една добра дума! Която е особено ценна, особено на фона по- долу, уви!...

не е имало нужда да учи психология,за да прилага правилно отношение към участниците в предаванията й. Важен беше личният пример,който водещата не съумя да предаде

Най-накрая Умре от любоФ :))))

добра новина, това е предаване издухано отвсякъде. може ли публично да се коментират такива съкровени неща.

Жалко! Единствено шоуто на Къци ме караше да се забавлявам повече! Трябва да отбележим, че това предаване беше уникално дори за стандартите на БТВ, може би единствено Робин може да го докара на тъпота и скудоумие в подобна степен.

да се спрат и просташките предавания на слави гологлави и на 3-та глупаци-иван и андреи!!! аман от тъпи, нищо не даващи на публиката "шоута"-досадни, еднообразни и бездарни!!!

Супер новина !!! Ето най-после нещо позитивно, което чета днес. Браво, поздравления за решението, крайно време беше да спрат това досадно предаване.

Най-после ! Неприятен глас , коса от средата на главата ,прическа -тип "разплетена кошница" -облекло - кич -дизайнерката Кремена ! До кога мазния Халваджиян и родата му ще ни натрапват предавания и простащини като "Пълна лудница" или по-точно "Пълна идиотщина "и др.?

Едно от най-милите предавания, които цялото семейство харесваше! Но..., както става в нашата телевизия си пропряват път необразовани - чалга певици/певци, устати, но не професионално манекенки, момичета на този или онзи. Съжалявам много, тъй като това беше 1 час за отмора и поука за нас. Успех на Наталия, тя положи много труд и усилия, поне на мен ми се струва така, пътувайки в цяла България!

така се правят пари с хорските проблеми и наи после няма да гледаме такива глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо бе? Тази тъпотия "Високи токчета" да не е по-гледано от "Море от любов" ?? Започвам да си мисля,че БТВ започва да си губи рейтинга,защото дава изява на некадърници с претенций,които нямат никакво покритие..Жалко за хубавото предаване !!!

Абсолютно съм съгласна. Високите токчета е най-тъпото предаване. Много тъпо. Трябва да се спре!!!

Това беше възможно най-тъпото предаване, което може да съществува. Въобще много дшдавна не го следя, защото е глупост. А водещата е под всякаква критика.

Лично аз за тези 10 г. съм гледала има, няма 10 предавания. Не ми допадат такива сълзливи истории в събота след обед, но това предаване си имаше своята вярна публика, даваща 15% рейтинг и най-малкото заради това не трябваше да се спира. Що се отнася до Наталия Симеонова и нейният външен вид, като се знае кой я облича-Кремена Халваджян няма да я коментирам. Тя и Гала изглеждат еднакво безумно някой път, но пък един Лари Кинг беше станал пословичен с тирантите си, колкото и да не харесваше на американците. Добре, че Наталия се отказа от кърпата на главата, с нея само метлата и лопата и липсваха.

АКО BTV СВАЛИ СЛАВИ, РАДОСТ И ТЕЗИ ДВЕТЕ ОТ НЕДЕЛНОТО ПРЕДАВАНЕ ОТ 11 ЧАСА НЕ ЗНАМ КАК СЕ КАЗВАТ БЕЗ ДА ГИ ЗАМЕНЯ С ТУРСКИ СЕРИАЛИ МОЖЕ БИ ЩЕ СТАНЕ ГЛЕДАЕМА ТЕЛЕВИЗИЯ

Браво, Герасиме, дано!!!

А, Радост Драганова е "свещенна крава", нея с топ не може да я махнат от там, както и от Столична община!

Най после.Това предаване не ставаше за нищо,а за размразената кокошка наталка,нямам думи.

Много по тъпи предавания има а това си имаше публика

Е, жалко за хубавото предаване, че го свалят, но така е по-добре за "драгия зрител" - тъпотиите да ги спират! Сега всички чакаме да спре и Шоуто на Слави!!!

И само Боко Тиквата по цял ден, нали?

не ми харесваше само отношението на Наталия към мъжете. винаги все те са виновни. дали защото и тя бе разведена?

Тя прилича на лелка с ужасна прическа, и след това сълзи и сополи в медиите, че Денис я зарязал....

... ни заля тотално. Сега трябва да се спасяваме.

След непубликувания ми първи коментар ще напиша втори,без да споменавам имена. Натали, искам да ти кажа/а и ти прекрасно го знаеш/,че най-съкровеното човешко чувство е любовта.Тя с пари не може да се купи,нито с каквато и да е показност.Това чувство е простичко и в същото време много искрено. Бъди щастлива!

На мен пък това предаване ми харесваше, да не кажа единственото което гледах и очаквах в Събота не знам БТВ как могат да го изпуснат Ще ми липсва дано го пуснат в БНТ Ще чакам с интерес

Вече по БТВ ще се гледа САМО турско, малко новини и разбира се СЛАВИ ТРИФОНОВ.ДЕРЗАЙТЕ БЪЛГАРИ!

Моля, имайте малко самоуважение. Научете българската граматика. Смешно и тъжно ми е да чета "мнения" с елементарни грешки.

Натали, познавам те от времето,когато водеше предаването"Рококо"Тогава ти беше себе си.Със Стенли бяхте особено красива и впечатляваща двойка.Но влечението ти към богатия и разкошен живот те провали и ти се превърна в една дама без морални ценности.Съжалявам,че ти го казвам. Успех в живота!

Имам идея хора !!! Наталия трябва да даде рамо в предаването "Денис и приятели"

По-скоро Денис трябва да даде рамо на нуждаещата се отново Натали. Пари достатъчно й е дал,сега й трябва медийна изява.

Не го гледах, но майка ми си умираше за него, а и съседките много го харесваха. Кому е нужно да се спира?

Сега е време на Славчо да му насметат коришките. Писна ми ако попадна на предаването му да слушам нескопосано инсценирани плювания диалози за Бойко Борисов. Аман!

Язък !

Браво! Много тъпо предаване - за сеирджии и безработни хора с нисък интелект!

Дали ще върнат Светла и Сеизмограф

заслужава дълбоко уважение. Моля се да се върне в ефир.