Синът на Катето Евро сваля Елена Розберг от ефир

От 6 февруари "Преди обед” ще изненада зрителите на bTV с нова визия и нови водещи.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Катето Евро сваля Елена Розберг от ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неприятен е, не става за водещ. стига с това връзкарство.

Абе Катето е окумуш жена.Ама се чудя на колко пиьене е била да прати сина при тоз Куркурински да го учи за артист бе хора?

Хубаво да се пробва момчето,ама от всяко дърво тв водещ не става.И да не си вдига ръцете,за да не показва потните петна по ризата на зрителите.

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТАЗИ ДА СЕ СЛОЖИ ТОВА ОГРАНИЧЕНО МОМЧЕ НА МЯСТОТО НА ЕДНА ЕРУДИРАНА ВОДЕщА НЕ Е БИЛО. ДА СЕ СМЕНИ РЪКОВОДСТВОТО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА щЕ БЪДЕ НАЙ-ДОБРЕ. ГУБИТЕ РЕЙТИНГА УСТРЕМНО НАДОЛУУУУУУ. СТИГА ГЛУПОСТИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ.

съгласна съм с потребител "1". Това е равно на самоубийство. Стига са пробутвали връзкарчета, синчета нечийл А и Катето Евро така беше поставена - махнаха бай Данчо, за да сложат великата готвачка Еврото. Ужас и потрес ! Така сега и със сина й. Това е май е запазена марка за тяхното семейство - да отстранят някой, за да се нагласят те. не е човешко, да не говорим за морално.

Явно не могат да разбият рейтинга на Гала.Според мен не водещите , а концепцията на самото предаване е за смяна -/ от беглия поглед който имам , когато не съм на работа /

Хора не ви ли писна вече от тая шуробаджанащина?

Че сваляте Елена,добре,не става за екран,може много езици да знае,нооо не става.А,че слагатеСашко -пак бъркате-и той не става-преиграва,изкуствено се лигави,няма чар,няма харизма и най-важното-талант няма момчето.

Къде е Часът на мама" ?

Този пич е супер свеж въпреки, че Катето Евро никак не ми е симпатична.

Този "пич" е тъп колкото си иска. Да го сложат това недоразумение на мястото на Розберг е самоубийство в името на връзкарството.