Cirque du Soleil показа първото си представление в столицата

Стотици си припомниха детството с първото от петте представления Saltimbanco на световноизвестния Cirque du Soleil в София - на 3 февруари в новата мултифункционална зала "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - Cirque du Soleil показа първото си представление в столицата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди около 7-8 години гледах Цирк дьо Солей по телевизията. Това беше шоу, което проследих с широко отворени очи и уста. Оттогава си мечтаех да гледам нещо подобно на живо. Никога не съм вярвала, че ще мога да го направя в родната си страна. Доколкото ми е известно шоуто във Вегас е скъпо, както и навсякъде другаде по света. Смятам, че у нас се бяха съобразили с цената на билетите, е, доколкото могат. Това определено е като театрално представление. Не е за деца, а по-скоро за пораснали деца. Флиртът с публиката в началото на шоуто разчупи атмосферата. Всъщност това заиграване с публиката позволи на изключително "точния" българин да си седне на мястото... Шоуто имаше вълшебно озвучаване, музика и костюми. Радвам се, че ги гледах!Надявам се един ден да успея да ги гледам и на "тяхна територия"!!!

Изобщо не беше нещо кой знае какво. След цялата преекспонирана реклама се бях настроила за повече и останах разочарована. Децата умряха от скука! /Не само моите, а и тези които бяха наоколо./

Нормално, какво ли разбират децата от акробати? Да не сте ги водили просто

Ivo

Който е пропуснал да не се пуаши. Отива във Вегас и ги гледа - има представления постоянно, и може да се гледат и с невъоръжено око. Интересно ми е от последните редове на Армеец дали са разбрали какво става на сцената?