Ваня Цветкова: Вече не сме комплексирани като нация

Ваня Цветкова, Калин Сърменов и Енчо Кирязов вчера се забавляваха до сълзи на кастингите на "България търси талант". Звездите от сериала "7 часа разлика" и световният ни цирков акробат бяха гости в журито на шоуто, което скоро ще се появи в ефира на "Тази неделя" по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Ваня Цветкова: Вече не сме комплексирани като нация | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, пак злоба! Не така, бе хора!!!

За това,че плюете по Ваня Цветкова,не сте виновни-голямата вина е на всички медии в Бг,които бавно и методично,по поръчка насадиха един нов вкус у българина-пълната безвкусица.Припомнете си кои са героите на новото време и ще видите,че повсеместната девалвация на ценности е стигнала своя апогей...

Абе къде го видяхте този секс символ в тази соц. женица? Докато беше крупие в САЩ плюеше по България, а ние звезда я направихме на стари години. Много сме комплексирани, моме !

И какво като е била крупие в САЩ? Нещо лошо ли е направила? Жената просто е избрала най-добрият вариант за себе си и детето си когато е имала възможност за избор. А и при положение, че е живяла в САЩ дълги години, незнам как можеш да я наричаш "соц. женица". Колкото до статуса й на секссимвол - тя никога не се е самоопределяла като такъв. Тези етикети се закачат от българските медии, които в случая преекспонират изказването й и го вадят от контекст. Между другото, самото изказване на Цветкова е позитивно, смислено и добре обосновано, за разлика от неграмотните мнения под новината.

тази е прилична женица но секссимвол едва ли аз не сам чувала за нея а ако беше наистина добра и като актриса и като човек парво щеше да пробие тук в америка и щеше да си живее тук тя не става и след колко години се враща в бг вече дарта крава да се доказва на всички казвам само неуспелите и марзеливи тук се вращат в бг и моля публикуваите поне веднаш мнението ми

тази суха леика къде е хукнала и тя??? добре че я прикоткаха пак в българия иначе чтеше да пукне от глад в USA

Тази Ваня Цветкова защо така ми е противна не мога да разбера? Дори в младежките й години не мога да я оприлича със секс символ. За мен е символ на високомерието и арогантността.

Въпрос на вкус - аз много я харесвах - едно време я гледахме в Младежкия театър: тя правеше цялата постановка, завладяваше залата... Въобще - страхотна е! След като се върна от щатите, ми прави грозно впечатление с някои изказвания. Накратко: мразя хора, чийто единствен Господ са парите!

Ми не можеш да разбереш защо ти е противно, вероятно защото самата ти си арогантна и високомерна. Самото ти изказване е пълно с комплексарщина. Интересно що за птица си, познаваш Ваня Цветкова лично ли, та да даваш меродавни мнения. Аман от смешковци, дето умират да се изказват компетентно относно всичко, а от постовете им лъха провинциална завист и отричане на всичко.

Тази "актриса" как така въз основа на кастинг на някакво шоу е направила този дълбокомислен извод? Хвала...

Беше добра актриса. Никога не е била "подтисната и пренебрегната"...участваше във филм след филм,хубави са филмите и с Иван Иванов, много добре е в "Бариерата" с Инокентий Смоктуновски, добре е и в "Аспарух"...Ако е решила и тя да се пише дисидент...ще е много смешна...Не може да бъде упреквана, че отиде в САЩ, там отгледа и изучи детето си, а и е нейно право да избере къде да живее и работи/ако съдя по промените на лицето и...да, години, но ...не само, не и е било леко.../. Ако имаше възможност и желание да работи в България, можеше да бъде номер 1 в киното..., във всеки случай - сред най-добрите...И още нещо, за организаторите на "кастинги" и пр...-актриси в жури...по-внимателно...

Достойните Българи никога не са се чувствали подтиснати и винаги са се гордеели с българското си потекло.

Много точно.

Бе прилична женица, ама чак пък секссимвол. Прави ми впечатление, че чалга мутантите не правят разлика между популярност и стойност на един човек. Щом някой е популярен, той е и красив, и умен, и всичко. И обратно, ако не се е показвал по телевизията...