Спират „Минута е много”?

В ефира на БНТ вече не се излъчва „Минута е много”.

Обратно в новината

Коментари - Спират „Минута е много”? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да спрат БНТ-1,така ще се икономисат много бюджетни пари,които им дават като субсидия!Предлагам да се създаде национална телевизия с наименование "МИНУТА Е МНОГО"с пълна забрана на чалгата в нея и само тя да се субсидира!Омръзнаха ми от чалгазацията и мутрите,които показват по другите телевизии!

Разбира се, че ще го спрат, при тази широка обща чалга култура и такива елитни предавания, като Пълна лудница, Отчаяни съпруги и пр. Защо му е на народа да научи нещо повече от това коя къде и колоко силикон си е завряла.

сигурно трябва да освободи място в ефир за високо интелигентно предаване от типа милионер търси съпруга. аман от чалгализация, едно свестно предаване имаше и него махнахме

Е това вече ще е престъпление от страна на БНТ! Това предаване трябва да има пожизнен договор за излъчване - така както и Панорама. Как така преговаряли? Какво преговарят? Цена или липса на зрителски инетерес? Второто не е със сигурност, защото това се гледа, особено в този час и в този ден. Да, долу е написано да живее ПРОФОН, а аз ще добавя и СЕМ - една шайка чиновници, които не правят НИЩО друго, овсен разпределяне на честотен ресурс - нещо, с което ще се справи и ученик от гимназия. После ще умуват и лаят, че имало много насилие по телевизията, ама няма кой да го спре.

Да,спирайте образователни предавания,а пускайте предавания от типа на'' Пълна лудница"и после обеснявайте,че ценносната система на българина се е обърнала на 360градуса!И кой е виновен?...

казва се на 180градуса!На 360 правиш пълна обиколка и все едно нищо не се е променило :-)

Съгласна съм:)

Жалко, защото Минута е едно от интересни предавания, с години на едно и също добро ниво. Да се надяваме, че БНТ няма да последва други телевизии и няма да ни "ощастливи" с пореден турски боклук.

Очакваше се- напоследък звучеше като телеграма все повече и повече му намаляваше времето за сметка на помията която ни залива

пуснете новини на цигански на мястото на минута е много това е новия електорат в бг :)

Време му е, то се изчерпа.

сериозно ли мъдрата ти главица успя да роди подобна мисъл??? не е тактично ама... всъщност на колко години си?

ПРедполагам, че изобщо не сте го гледала, за да коментирате че се е изчерпало. Лошото е че го бяха преместили в не много удобно време.

Няма как да се изчерпи едно предаване в което въпросите са от различни теми. Може да е скучно на хората, които знаят много или на тези които нищо не знаят и не искат и да научат. Разумното обеснение на нещата е само едно. ВСЕ ПО-ПРОСТИ ХОРА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯТА!!!

Защо спират все хубавите предавания,които се радват на зрителски интерес,а глупостите намират място в ефира???

Как така ще спрат това великолепно предаване! Единственото предаване за хора с обща култура, интересно и обогатяващо ума човешки!Омръзна ни от чалга култура, турски сериали и американски филми за насилие! Хей вие там горе, събудете се докато е време, че децата ни гледат само насилие и такова ще вършат, веднага щом могат!

Спирането на това чудесно предаване е съвсем закономерно следствие от масовата профанизация и галфонизация на народа! Да живее ПРОФОН, чалгата и другите модерни тъпизми!!!

ХУБАВО, ЛОШО, И ТО СИ ИМА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ. НАШЕТО СЕМЕЙСТВО НАПРИМЕР НЕ ИЗПУСКА НИТО ЕДНО ПРЕДАВАНЕ И СЕГА СЕ КАХЪРИМ ЗАЩО ЛИПСВА, НО ЕДВА ДНЕС СЕ ПОЛУЧИ НЯКАКВА СВЕТЛИНКА В ТУНЕЛА - ЧЕ Е СПРЯНО! ГОСПОДА УПРАВНИЦИ НЕ НИ ОТНЕМАЙТЕ ЕДНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО ПРЕДАВАНЕ - СТИГА С ТОВА НАСИЛИЕ И ЧАЛГА ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ, АМАН