Куп звезди се стекоха на партито на ”Под прикритие”

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова отпразнува рождения си ден с екипа на сериала „Под прикритие” 2 в „София лайв клуб” снощи.

Обратно в новината

Коментари - Куп звезди се стекоха на партито на ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър филм , много по-як от щатските касапници , резашките бози или латиносапунките. Нямам търпение да видя и трети сезон. Със здраве.

Вие майтап ли си правите? Звезда е Данчо Йовчев, звезда е Станка Златева, звезди са Пиронкова и Димитров, кяакто и Пулев....Звезда е Лили, звезда е Лиана Антонова, Тони Стефанова и Веско Топалов са звезди. Стига долна спекула с разни...! Отдавна сте се изложили, сега само се дона...ате.

Само звезди играят в бг сериалчетата, Холивуд пасти да яде.

Sorosss

Най-якият филм към този момент в българския ефир! Поздравления за сценаристите и актьорите! Перфектен е! Успехи! :-)

Как можаха да убият Куката - един от най-готините образи в сериала, който се харесваше толкова много на зрителите?! Много нелогично решение на сценаристите.

ие действително ли си вярвате или вдигате само пушилка? за какъв култов филм за какви звезди става дума? Сценарият е скапан, репликите са като за хора от Бъкимганския дворец .(...където и чистачката се изявява като херцогиня....смешно добре че има други канали...язък за париците народни! докога ще тровите децата ни с простотии, силиконки, мутри и мутреси докога националната ни телевизия ще се търси в ефира .....срамота!

браво голам филм след толкос години да видим несто готино очаква ме третя сезон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.