Ивайло Колев и Ерилиен разказаха за раздялата си

"Няма да крия, в известна степен си направих сметки, че тая авантюра може да ми донесе успехи в професионален план - споделя Ивайло Колев за началото на отношенията си с бившата си съпруга Паула (Ерилиен) и добавя - "Сегашната ми връзка е на съвсем друга основа."

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Колев и Ерилиен разказаха за раздялата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук няколко възрастни дами, с по няколко ника, ближат старите си рани. За тази дама загубата е голяма, колкото повече статии пише повече се излага!

Тоя Ивайло, няма ли да спре да ни занимава със себе си? То не бяха ревове,че се върнал с един куфар и без пукната пара, сега пък един брак го нарича авантюра. Кака Ери доста късно го разбра но по- добре късно от колкото никога.На такъв човек и аз му бих била шута.

Тази Ерилен-Паула с рожденно име Спаска ,нека да разкаже откъде са парите и!Нека да каже как се е впила в един бавноразвиващ болен мъж , който е наследник на богата фамилия и как го изцоцва, за да поддържа стандарт и любовници.Да не се прави на много честна и талантлива и да обвинява Ивайло в меркантилност.И нека най-накрая Ивайло Колев да разкаже за същността на въпросната Ерилен защото интервюто,което тя е дала за в-к Шоу е гнусно и долно и той повече не трябва да и мълчи .

Абе има нещо ужасно неприятно в това момче-нещо мазно и гейско.

Ами той не е ли гей?

Колко са възрастните дами ползвали се от млада плът ? Като си отговорите на този въпрос ще спрете да се тюхкате !

Кои са тези двамата световно неизвестни ми?

Взе ми думите от устата!

Според мен, Ивайло си изпя много добре песента за "Евровизия 2012", стой много добре на сцена и той трябва да отиде в Баку, а не някакви чалга жрици!

Този май е бил зле по математика,защото сметките му все грешни.Използвач,който явно умее да манипулира наивни и комплексирани жени.

"Тя не миеше чиниите'' , ''той напикаваше тоалетната''.....супер грозни отношения!!! Запазете си ги за себе си

Като ги гледам тези двамцата и новините за Николета Лозанова започват да ми липсват...

Тази Паула ми изглежда като една мъжемелачка и много меркантилна. Освен това с толкова груб и циничен език не знам как си представя да я считат за дама, за каквато претендира да се счита. А за момчето ми е жал, каза че се е върнал без стотинка, а все пак е работил толкова години, пял е къде ли не.

Е как тя е много меркантилна като Ивайло казва: Няма да крия, в известна степен си направих сметки, че тая авантюра може да ми донесе успехи в професионален план.

Нали уж беше много Убав този селски момък? Ко стана...???

Виж кво ЛЕЛЬО Пепи ! Вкарала си палка с младо гадже, вкарала си. Дриж се като голяма (каквато всъщност си) и недей да сипеш змии и гущери като е свършило.

Така се получава , когато човек си прави сметки без кръчмар. Когато една връзка се гради на полза от другия резултата е този. Жалко единствено за жената , която явно не е разбрала на време с какъв човек се захваща. То си му личи на този , че не е стока.

тия пък кои са????

Защо ли ни се изповядват?Какво ни интересува това?