Нови герои изместват звездите в ”Стъклен дом”

Преди броени дни стартираха снимките на новия сезон на хитовия сериал на bTV "Стъклен дом".

Обратно в новината

Коментари - Нови герои изместват звездите в ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги зрители, имате дистанционно - сменете канала.Не обиждайте хора чието ниво няма да достигнете никога.

Пак ли ни занимавате с този ,,Стъклен дом"?В този,, Дом "вече няма нищо за гледане.Може да съперничи само на безумието ,,Дързост и красота".

Този сериал отдавна почина от естествена смърт.Не разбирам защо се мъчат неталантливите му сценаристи да го съживяват.Жалък, нищожен и досаден сериал.Всичко отдавна свърши, не разбирам защо са нужни тези напразни усилия?

След първия сезон този сериал стана много баналени и предсказуем. До момента, в който беше сам по телевизията еди-ела. След появата на конкурентите "Под прикритие" и "7 часа разлика", този селиал направо може да се определи като слаб. Въпросната Елена Петрова играе еднакво във всички роли, а Калин Врачански май започна да залязва. Ако ще снимат същата скука по добре да се откажат отсега.

Не "Нови герои изместват звездите...", а "Нови пишман актьори изместват втръсналите се на цял народ световно неизвестни палячовци..." .Докога с тия "звезди" бе,докога с тая пошла безвкусица и грандомания?! Вие не сте ли виждали ИСТИНСКИ ХУБАВ ФИЛМ през жалкия си досегашен живот?!

Гледах с интерес първия сезон- покрай рекламата имаше и що годе някакъв сюжет. После остана само рекламата- слагат си дамски превръзки, ядат семки и бонбонки и ходят в мола. Трябва страшно да се ненавиждаш за да си причиниш това- да гледаш "Пъклен дом" по-точно рекламния блок"Пъклен дом".

..ама кой го гледа този ретро-сериал? Канал 1, да им се неначудиш, направо ги отвяха с "Под прикритие". "Стъклен дом" не е зле сериозно да се замисли за бъдещето си. Телевизионната публика е разглезена и не прощава никакви грешки. Имат последен шанс!

Глупости! Точно Радина и синът на Катето Евро са едни от най-добрите и успешни млад актьори. Очевидно си крайно некомпетентен! Сигурна съм, че ще останат.

Особено малкото евро - направо е върхът :))))

Ебаси тъпия сериал! Нищо не се случва, никаква емоция

"което ще бъде взето впредвид и от сценаристите" ... Авторчето, "впредвид" е доказателство и показателно за грамотност ...

дано да махнат тази радина и синът на катето евро.