Венета Райкова: Целях да изложа Мая и успях

Венета Райкова и Мая Савова изясняват защо се стигна до шумния конфликт помежду им в "Съпругите" на "Станция Нова".

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Целях да изложа Мая и успях | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Много си прав. Всички неграмотни селяндури /не селяни/ са се уредили по телевизиите. Нито могат да четат, нито да говорят. А това с мисленето никак не им върви.

Нито гледам "Горещо", нито "Съпругите", поради причината че и двете са много дразнещи.Венета прави някакво малоумно жълто предаване , а пък другата ....тя нищо не прави, само се хилоти.Просто се чудя нямаше ли кой да сложат на мястото на Мая и Жени, толкоз ли няма млади кадърни момичета за вършили журналистика.Обаче на който и канал да превключа виждам някакви манекенки и прочее, които хал хабер си нямат от журналистика , дори не могат да говорят правилно ама ей го на ......намърдали се на екрана незнайно по какъв повод!

Венета заслужава да бъде уволнена след това си изказване.Физиономията и излъчва злоба и е много , ама много далече от журналистиката.А по лошото е , че наистина си вярва.Дано някой да и отвори очите най - накрая.Между другото , щом и видя мутрата , сменям канала , независимо какво дават.Така и направих като гостуваше на Мая и Женито и затова съм пропуснала този грандиозен скандал.А можеше да се позабавлявам поне...

Гледай записа на сайта на Нова!

Венета е една простачка!Цялото семейство са ми едни неугледни простаци!

ако венета райкова наистина го е казала това, е много зле ...жал ми е за нея, сигурно й е много тежък и горчив животът, за да излива толкова злоба и жлъч. И кой я гледа т.н. г-жа журналистка!? Нито образована, нито възпитана, посредствена е, набляга на жълтото и пошлото. Не я гледам, под нивото ми е. а и другите не гледам

Ако всички образовани са като теб, много сме зле. Запомни, че изречението започва с главна буква и завършва с точка. Чети буквара. Точно Венета Райкова е образована.

по-скоро успя да изложиш себе си.. Майчето че и тя е проста, е ясно, но ти си още по-проста и даже и тя те закопа

Венета изложи единствено себе си... Това е наглост - да гостуваш някъде с цел да изложиш някого....типично по български

Две кухи леики Защо им дават ефир не е ясно

Венета говори граматически неправилно. Сега разбирам защо толерираше триото сестри от Благоевград. Трябва да си смени чипа!

Лицето на Венета излъчва негативизъм Не ми харесва изобщо заядливия и нрав .Мая е едно прекрасно създание което ни кара да гледаме все още съпругите

И кое и е прекрасното на Мая, че се хили като олигофрен и само повтаря 'Абсолютно!'. Браво на Венета! Постави я точно на мястото и! Мая си въобразява, че като е хванала Крум (който, между другото, не блести нито като журналист, нито като мъж, старичък е .....) и вече е станала голяма журналистка. Извинвте, но по-скоро тя е 'селска пръчка', която се излага.

Венета Райкова води едно клюкарско, сълзливо, женско предаване. Мая е по-слаба водеща от нея, но Венета в никакъв случай не може да се нарече журналист. В България има единици добри журналисти, а четенето на жълтата история на гостите, заяждане с фолк фурии и златотърсачки, изтипосването на врачки журналист ли те прави? Но злобата била в името на Цар Зрител, нищо че си е типична за нашите ширини.

Малки са целите на малките хора...

това е най-точното изказване!

Ако Венета се мисли за журналистка, аз съм зелено човече. Да се завираш под чаршафите на хората, да се гавриш с семейната болка на колеги е меко казано извратено и гнусно. Мая се държа много по-зряло, много по-журналистически без да е журналист, отколкото тая проста и безочлива коза. Видя се още във Вип брадър колко злобна и завистлива е. Мая я сложи в малкия си джоб. Самовлюбена и тъпа крава.

Получи се добре де, гледах го с искренно възхищение на професионализма на Венета Райкова, която подмяташе Мая така както котка си играе с мишка. А всичко толкова добре се допълваше с онемялата физиономия на Жени Калканджиева! Благодаря за шоуто, по-често да има такива интересни моменти в иначе скучния ТВ-живот изпъстрен с турски сапунки :)

Венета е голяма, много голяма журналистка! С удоволствие гледам предаването и! Успех, Венета!!!!

Венета винаги е била кучка и такава ще си остане!

Жалко, че и телевизията заради такива се превърна в цирк и показност на лични отношения.Всеки си има лично пространство и никой не трябва да минава в него.

Смешно ми като чета, че Венета била журналистка. Само като се сетя как по цели предавания мълчи като пукал, кима с глава и задава въпроси, които някои и е написал... И винаги се цъкли като някоя риба! Това ли е журналистика?

Не зная как точно си я изложила,но грозният ти мъж какви рога ти слага-бедна ти е фантазията краво проста.

Венетке, после да не се чудиш, когато те наричаме "злобарка"... :) Хубава жена си, пък злобата ти те прави отблъскваща... И за какво - да ти се чуди човек...

Защо им се вързвате на режисираните пиари смешна и жалка история и двете са елементарни и злобни същества

коку

Не знам какво е целяла, ама доказа, че е дива селска пръчка...

НЕ АЗИС Е ВИНОВЕН, А ПРОДУЦЕНТИТЕ МУ. СЪЩОТО Е И С ВЕНЕТА РАЙКОВА. А БОЯН ПЕТКОВ Е ЧОВЕК НА КОГОТО ТРЯБВА.... НИЩО, ЧЕ ДПС СА СЛАБИ.... ИСКАТЕ КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ - ДА ЖИВЕЕ КУ-КУ И СЛАВИ И ПРОИЗВОДНИТЕ

Мая, Мая, много си смешна. Първо, не си журналист и никога, никога няма да станеш. Второ, това предаване ли е, или махленска седянка. Трето, Крумчо като е казал нещо, поема отговорността и да се излъчи.Нали затова е бил там.Но той е спортистче и няма да му търсим кусури, те са ни ясни.Но ти се взе много насериозно и много дразниш.Най вече с липсата на качества. Хайде, обратно към аптеката, че взе да ни писва ...

Мая, Маяяяяя,Мая, видяла жабата, че подковавт коня и тя вдигнала крака :))))) Защо се излагаш така, бе, жено???? По-добре иди си аптекарствай, ако питаш мен. Това да не ти е кварталното кафе, да да си бъбриш както дойде - това е ТЕЛЕВИЗИЯ и не желая да гледам такива като теб. Не е задължително да харесвам всички, които гледам ,но поне да са интересни......а ти не си. Смешка :))))

великият продуцент на горещо и стоян денчев другар боян петков сигурно е доволен? Венета Райкова не прави нищо без продуцентска санкция. А той е продуцент и на другия великан - Карбовски. ХА ХА

Г-жа Райкова, защо не се погледнете на какво сте заприличала, та да съдите другите, с този "език", който сте го подкарала далече няма да стигнете! Спрете и се огледайте!!!

Венета Райкова избива собствените комплекси от детството наслоени още в семейството със злоба върху другите хора в случая към Мая Савова. Това не се случва за първи път.

Някои хора не са гледали предаването.Венета съзнателно пренебрегваше Мая и накрая уж случайно даде пример за журналистическа етика с предаването заКрум,т.е. тя провокира Мая и тя и отговори достойно.Доколкото си спомням ставаше за болест на майка му психическа или онкологична и последствия от това.Крум се е изпуснал ,а после преценил че това може да нарани много хора и е помолил да изреже тази част,но ботулиновата Венета има ботулин не само в мозъка ,но и в сърцето и за рейтинг е готова да парави ПР и със собственото си дете. Мая я заби като маче у дирекнепрофесионално ,но искрено и точно.Селянията в лицето на Винетка получи здрав шамар.Зенито и то постно горкото.Мая си е супер

Не визирам този случай , но Венета колкото и да се кипри винаги ще изглежда отблъскващо, защото злобата и високомерието и нямат граници.Лицето е огледало на душата.

Лично аз смятам,че Венета много грозно постъпи.Разочарована съм от нея .

БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!

Това е нивото на телевизията, журналистиката, държавата и народа. От къде да се пръкне нещо друго?

Венета е личност, утвърдила се в обществото! Мая , коя беше Мая??? Съпругата на Крумчо. Те това е! Майчето тепърва би трябвало да се учи и да гледа какво правят топ журналистите, като Венета!

И дори да е така, а то е така - Венета е великата, пък Мая е никоя - какъв беше зора на Венета не разбрах... По-велика ли стана, по-малко злобна ли, какво...

Венета пави добо педаване, ама много злобна бе... комплекси

Ако нема кой друг,я съм готова да им връча по една кирка + лопата на сите тия квачки...да видят най-подир отдека иде леба!Гиди простотии с простотии!

Аз си мисля ,че това си е режисирано между 2-те. Така и 2-те предавания си направиха реклама. Хитро, браво...явно има ефект като гледам колко коментари предизвиква това :))))

Да, знаем коя е В.Райкова, но се питам коя е Мая? От къде изплува и кой я набута в телевизията? И защо едно новопоявило се момиченце е толкова надуто и важно? Чакай, малката, рано ти е още, нека видим ставаш ли за нещо, че тогава прави такива надути изказвания!

Мразена,оплювана,но В.Райкова е доста години Водеща на ТВ предавания.Водещите на"Съпругите"са начинаещи,неопитни,но с голямо самочуствие.Най-добре се чустват когато канят фолк певички и врачки и всички крякат вкупом като кокошки в кокошарник.

Мая си беше гола вода! Венета се справи по добре със ситуацията.