Коментари - Боби Браун: Обичам те, Уитни | Лайф.dir.bg
назад

Боби Браун: Обичам те, Уитни

Новината за смъртта на Уитни Хюстън потресе целия свят, съболезнования в „Туитър” изказаха Марая Кели, Кристина Агилера, Пинк, Риана, Кейти Пери и Джъстин Бийбър.

Обратно в новината

Коментари - Боби Браун: Обичам те, Уитни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казва народа "след дъжд качулка". Докато живяха заедно я биеше, а сега я обичал!!! НЕЩАСТНИК!!!!! Тя винаги ще бъде обичана от хората по целият свят, защото е страхотна!! Много сили на дъщеря и!!!

Изключително талантлива певица. Гласът и беше невероятно богат, красив и чувствен. И много красива жена. Винаги съм се чудил как допусна до себе си този комплексар Боби Браун. Вярна е поговорката, че хебавите ябълки ги ядат прасетата. Уитни(където и да си) никога няма да те забравим и винаги ще слушаме песните ти.

той който има вина за състоянието което изпадна да си трае. Много я харесвах и като глас, песни и заради красотата й.

Радо

Трагична съдба,писано и било да страда заради собствените си слабости и зависимости.На Боби Браун-мъжа и не му прави чест заради многобройните побои,които и нанасял и заради които медиите занимаваха хората месеци наред.Малко си е лицемер.И един факт-ако не беше толкова медийна звезда и да има късмета да покаже гласа си на света,нямаше да я познават повече хора отвъд океана на фона на хилядите други кандидати за слава.Всичко е късмет-или си ти,или някой друг-средно положение няма.

Боби Браун, лицемер такъв!!! Ти отрови живота на тази жена! Обичал той! Не знаеш какво е любов! Скрий се!!! Много жалко за красивата, талантлива жена!!! Нека почива в мир! :( П.П. Жени, не допускайте това да се случи с вас!!!

Olga

Беше страхотна!Почивай в мир!