Коментари - Дъщерята на Уитни изписана от болница | Лайф.dir.bg
назад

Дъщерята на Уитни изписана от болница

Дъщерята на Уитни Хюстън бе изписана от болница в Лос Анджелис, където бе докарана с линейка в неделя сутринта, след като майка й почина в събота, предаде Асошиейтед прес, като се позова на източник, близък до семейството.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Уитни изписана от болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъитни беше като Майкъл Джексън всред жените и за огромно съжаление си отиде също като него твърде рано и тъжно. А можеше още много велики песни да изпее. Похабен живот и талант, уви. Дано дъщеря й не последва нейния път с наркотиците.

мир на праха и голам глас велики песни,,,,,,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как ще оставят звезда от такава величина сама в хотела. Това са хора с натоварен график и нервна система .Тези американци за нищо не стават- ще я оставят здрава, права да се удави във ваната.

и ти повярва, че е се удавила във ваната. голям наивник трябва да си.

Много харесвам Уитни Хюстън. Страхотен глас, хубава жена. Жалко, че така рано си отиде. Лека и пръст. Дъщеря и дано има сили да преодолее стреса. Загубата е голяма, загубата на родител я сравняват с бомба оставила най-големия кратер.

Най-великата певица. Огромен, невероятен глас, техника, изключителни текстове по смисъл , одухотвореност, излъчване, красота и финес - любимката ми. Обожаваме те. Нека има светлина по пътя, който те води обратно към Бога!

беше изумителна,невероятна..поклон!не знам дали някой ще я достигне някога..жалко за неизживяните й мигове,години,радости,тъги,любови,неизпетите й песни...

Кураж и сила, мило момиче!!! Съчувствия, не си сама! Любовта е сила и смисъл!

Мир на праха и, имаше велик глас !!! Поклон !!

Изключително стресирана ми изглежда на снимката...

Много си тъп! Това е стара снимка...

ето и причината за смъртта на Хюстън:"доведе до рязко увеличаване на продажбите на нейните албуми. Едва няколко часа след като новината за смъртта на американската певица обиколи света, сборният албум с нейните най-големи хитове зае първото място по продажби в най-големия онлайн магазин за музика и филми iTunes, съобщават от Actualno" - антидепресантите не водят до загуба на съзнание.

Искаш да кажеш, че Уитни всъщност в момента е горда собственичка на самотния остров Гмумаранг-Гом-Хухр, където си почива от кариерата и суетата на светския живот и се радва на благосъстоянието си сред племе от боготворящи я пигмеи?!

не иска да каже, че така стана и със мачкъл чесън. и също така иска да каже, че компанията продуцент ще прибере милиони. изводите са за теб.