Николай Младенов стана баща на дъщеричка

Министърът на външните работи Николай Младенов стана тази нощ баща на дъщеря Сара. Дъщеричката му се родила в Първа АГ болница „Света София”.

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов стана баща на дъщеричка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, ?????????????????????????????????????????????????????????????

Да им е живо и здраво и с късмет бебчето. Но Сара..........Какво българско има в името??????????

То при висшистите бебето се ражда на 6-тия, макс на 7 месец. Ученото си е учено. ;-)

аре бе що не ми пуснахте коментара?

Хубаво име са избрали,българско.

честито и следващото да е момче

Да живее добре в България!Но нова ли е най важната новина???

странен поздрав на снимката???????

Избра ли са най-българското име

да е жива и здрава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е жива и здрава! Честито! Те евреи ли са, че Сара?

Това име го има и в Сирия и още къде ли не. Вярно е, че Сара Николова Младенова може и да не е невероятно добра комбинация, но пък да е жива и здрава малката и дано има късмет в живота!

не знам кви са и слабо ме грее, но пожелавам на дъщеря му така да се стекат обстоятелствата, че да изживее несгодите и трудностите на повемчето български деца, а баща и и майка и да гледат отстрани безпомощти, както го правят повечето български родители. Защото такива като тоя ни доведоха до това положение.

не разбирам злобата ...... много е гадно , а за малката - само наи добри пожелания и нека заедно сас нашите деза да порасне вав едно по хубаво време !!!

Не Гои, които искат да са евреи.

не знам кви са и слабо ме грее, но пожелавам на щерка им да преживее всички трудности и безисходици които преживяват българските деца, а родителите и да гледат отстрани безпомощто както става с всички нас. Не не съм злобна, но ми писна защото тези като тоя ни докараха до тук

Кво са ти сторили хората... Що за простотия да им пожелаваш нещастие? Въпреки, че по всяка вероятност детето ще бъде щастливо и красиво с такива родители и твоите пожелания ще останат само един истеричен вик на неуспял човек. Така не се прави.

да