Бременната Николета Божинова се появи на парти

Николета Божинова показа бременното си коремче за първи път на бляскаво звездно парти по случай старта на новото светско и lifestyle списание LOVE style в столичния клуб „Маскара”.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Николета Божинова се появи на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има разлика между снимките от списанието и тази която е в рокля.Не разбирам с този фотошоп кого заблуждава.?много е ниска

тази очовечила ли се е или само така ми се струва

Цецо и Бубо,завистливи и простовати женички,да забременнете вие да ви видя какви тюфлеци ще станете! Николета може да е всякаква,но едно не можем да отречем-красива жена, и за тази напреднала бременност изглежда повече от изключително добре!

Мило Марийче , Николета не е карсива , а е тунингована.Моля , преди да обиждаш прави разлика между красота и пластична хирургия

Само Паолина и Николета ли са били гости на това парти? И все пак Паолина Петракиева все повече започва да ми харесва! Всъщност тя ходи ли на световен конкурс?????

а русата мацка е много стилна! браво петракиева, страхотна визия за страхотна и нежна маика като теб :) дори сама като си правиш грима и прическата, си много по-красива и естествена! николета също ми харесва!

тая защо най-напред не роди, пък после да се хвали. Вакарелката така я пустосва, че по-добре да не се показва много.много

Както във всяко стадо си има мърша, така и в Караджалово. Щом от 15 годишна се е преместила в Пловдив и е започнала да вършее за богати баровци, сети се какъв и е морала. Жалкото е, че ще затрие Божинов като футболист. Не че той блести с някакви качества.

Olga

Николета е върха!Желая и успех и много хубави мигове, тя ги заслужава!!!!

И се събрали отбор "юнаци".Изненадам съм за Р.Инджова.Името и сякаш не пасва сред останалите "звезди".

Ха-ха! Таборът отива към небето! :))) И на тоалет го е докарала, и на тен... Смехурковци са с нейната футболна "звезда"! ПиснА ми да им отделят толкова място медиите и този път не издържах вече и коментирах! Направо ме е срам от мене си! :)))

За тоя тулуп, дето никой го не иска, как може да пишете, че е звезда, още по-малко футболна?!? Нея няма да я коментирам от благоприличие, защото е бременна!

АУУУ,НА НЕЙНО МЯСТО НЕ БИХ СЕ ПОКАЗВАЛА ПРЕД ХОРАТА ТАКА БЕЗФОРМЕНА,ТЛЪСТА,БЕЗ ВРАТ.Николета определено е загубила много от лъскавината си.

Ало-о-о, жената е бременна. Най-малко сега би трябвало да се обсъжда визията й. И да знаеш не съм фенка на чалгарки и подобни на нея, но все пак трябва по-реално да се гледа. Внимавай, ти като забременееш на какво ще приличаш.

със сигурност си мъж.Жената се променя много когато е бременна и най-истинската и същност се проявява тогава.Всички мои приятелки минаха по този път.Много от тях се разхубавиха,омекнаха в излъчването.При Николета не са проблемни килограмите ,а същността.Прилича на продавачка в плодзеленчук.Функцията на жената е да е майка.Това е най-висшето и призвание.Бременността само показва каква е жената.Килограмите не са съществени,важно е каква е наистина Николета,колко е изкуствено тялото и и каква карма ще предаде на дъщеря си.Николета не се чувства комфортно в ролята на майка и съответно не изглежда добре.

На снимките като че ли стои коренно различна жена. Ако не пишеше отдолу името й, щях да си помисля, че е грешка.

А на бас, че ще е момче!

А пък аз си мислех че е посетила градската БИБЛИОТЕКА.

И е завела там и Божинката хи хи хи . Някой трябва да ги научи да четат - но това в другия техен живот !

Определено не изглежда добре! Дори в лицето си личи, че е напълняла, извадила е бузи.... Облякла е и дълга рокля, за да не си личи колко се е насвинила. Голяма разлика има със снимката в самото списание, където я барнал фотошопа.

не съм и фенка, ама жената е бременна. как трябва да изглежда според тебе??

Ами тя винаги сама си твърди, че е красавица небесна. Даже скоро беше дала интервю за някакъв вестник, че не била напълняла и била "красива бременна". Тя, ако не се похвали, няма кой да е!

Циците пак навън..Айде ръцете горе...Хоп- хоп...Чалгаджийка ...

Ама че интересно! И се събрали отбор юнаци. Не знаех, че и Ренета Инджова е с толкова низши интелектуални интереси...

Красиви са и двамата . Каквото и да говорят за тях са много готини ! А и на Николета много и отива бременността . Браво на тях !

доста по-различно изглежда без Фотошоп-а от списанието, защо ми се струва, че не пропуска солариума, въпреки бременността......

Красива както винаги. Много щастие ви желая Николета - на теб на бебечето и на таткото.