Джоли се разплака на премиерата в Сараево

Кинозвездата Анджелина Джоли се разплака по време на премиерата в Сараево на филма й "В земя на кръв и мед".

Обратно в новината

Коментари - Джоли се разплака на премиерата в Сараево | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е дали дори един от вас е гледал филма, който Анджелина Джоли е решила да направи. Аз не съм и по тази причина не мога да си обясня как може да съдите нещо, което не сте виждали, както и жена, която не пазнавате. Тя поне се опитва да разбере какво се е случило и да вземе позиция, интересува се от световните проблеми. Не мисля, че благотворителните й дейности, а те са много, са поза, но дори и да са поне помага на някого, а не прекарва цялото си време в безсмислено хулене по всеки и всичко.

Не разбираш, защото явно имаш акъл в главата си. Повечето изказали се по темата са кухи кратуни, които нищо свястно не са постигнали в живота си, но някак им пречи, че други хора по света създават филми, правят благотворителност, осиновяват деца... и най-вече са порядъчно богати.

Ами да , явно според долупишещите трябва да представи Джоли новия поп - фолк хит и да раздруса цици , това за тях ще е по - стойностно.Пълна деградация ....ама пълна...

Някои от пишещите по-долу негодуват, че Джоли е направила филм, с който черни нашите сръбски православни и славянски братя, които душа дават за нас точно по начина, по който ние правим това за тях. Пък и каква справедлива война водеха, милите...Не че мюсюлманите и хърватите не извършиха и те множество военни безобразия. Последните, обаче, бяха реакция на пожара, която именно сърбите възпламениха.

Много е лесно да се отрази нещо негативно, трудно е да се създаде нещо красиво... Какво може да разбира госпожата от ЕДНА война. Още повече когато СЪЩАТА госпожа идва от държавата-агресор, която бамбардираше Сърбия...През 1999 година родих първото си дете и по случайност ТОГАВА беше паднала натовска бомба в Горна Баня... Гледай си децата и създавай красиви филми, г-жо! А от войната разбират само мъже....

Милите сърби, просто да ги ожалиш тези агресивни национал-шовинисти, фалшификатори на история и унищожители на българското самосъзнание в завладените от тях чужди територии...

Ние сме си виновни в разрушаването на БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ! Само ние!

москва не вярва на сълзи....

Тази се скъса от завист и полудя от недоволство че ,мъжът и е по-качествен ,по-добър и по-талантлив от нея! Жени-кво да ги правиш....!?!?

Една артистка се разплакала... Някой вярва ли в искреността?

Все пак филма е направен с цел печалба, пропагандата и политическата позиция също носят доходи, но ако филма е слаб, внушенията бледнеят. Джоли като инвеститор в този търговски продукт е твърде неубедителна в сълзите си, все едно дизайнера на Ford да ревне от умиление при представянето на новия модел.

Изключителна жена, на която дълбоко й се възхищавам.

босненски език просто ня-ма!!!

КАТО ЛИЦЕ Е ГОТИНА НО КАТО АКТРИСА Е МНОГО СЛАБА.ТЯ СИ МИСЛЕШЕ,ЧЕ КАТО НАПРАВИ ФИЛМ КАТО РЕЖИСЬОР НА ФОНА НА ИСТОРИЯТА НА БОСНА ЩЕ БЪДЕ ОЦЕНЕНА.НЕ НЯМА ЗАЩОТО ТЯ ПОКАЗА СЛАБОСТ И В ТАЗИ ЗОНА. ВСИЧКО ПОКРАЙ НЕЯ Е ЕДИН ПИАР ДОБРЕ ПЛАТЕН.

Никога не е късно, да станеш за резил.

Позьорка.

Мноо ма кефи няква тъпа офца дето си няма хабер от света, да прави филм за място, за хора и за война, за които няма никаква представа. Преди исках да я чукам ама вече не искам, да си гледа работата.

Оф мори майко..горката Анджелина да не е знаела до сега за мераците на някой софиянски пубертет.Непростимо за нея,явно и затова и се разплакала на стадиона.