Камелия: Влюбена съм в Цветин вече 14 години

Фолк певицата Камелия разказва за влюбването си от пръв поглед в половинката си Цветин, с когото е вече 14 години.

Обратно в новината

Коментари - Камелия: Влюбена съм в Цветин вече 14 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом в дира се появи новина, колко се обичат, значи скоро ще се разделят

Е и какво от това!!!Нима има хора, които се интересуват от тази рибрика!!!!

Рубрика бе, не рибрика или ибрика.

Че и нагла. Ако не беше пачката на Цветин, дясна ръка на покойния Георги Илиев, дали щеше да има любов от пръв поглед

...ами колкото и да е чалгаджийка бе много по-добра водеща от разни там вихри,александър кадиев и т н...водещи.много естествена и чаровна ,а вие си дрънкайте какво ли не,така че по-добре не пишете.не виждате ли колко набутани и бездарни водещи има в телевизиите ни?

С какво се занимава този Цветин?

Познавам Камелия и Цветин лично, както и баща и - били сме съседи в ж.к.Надежда. Камелия въобще не е това, което изглежда, тя е провокативна единствено в професията си. Една от малкото наистина умни и интелигентни дами в бранша, много креативна, много работлива, много интуитивна. Цвети е самата харизма, направо е сладур. Изключителни са, прекрасни млади хора, и да - Камелия е почти единствената фолк певица, която си позволи лукса да бъде с човека, когото обича, без да е богат, без да е никой. Заедно работят, но не си омръзват. Постигнали са всичко сами. Те са родени един за друг просто. Желая им от цялото си сърце още повече любов и едно бебче вече.

ало метеор, предаването го гледам в редовното време ,мога да си го позволя ,хем си го гледам, хем работя ,завиждаш ли ми,защо българите не оценяваме никога кадърните ни хора ,а само ги плюваме,защото наистина материалът ни е развален

Не я харесвам Камелия . Много е вулгарна и простичка. На това момче мога само да кажа , че заслужава по добро момиче. Предаването " Споделено с Камелия" не беше на ниво въобще. Винаги съм се питала къдее СЕМ.

Тези ли ходеха без гащи на морето?Чалгаджийска работа.

Боже каква сърцераздирателна идилия... ДОкато е била влюбена е минала през диваните на цяла сюрия режисьори, автори на чалгии, текстописци, собственици на звукозаписни студия... И сега милата признава, колко и от кога била влюбена.. Ти да видиш.. Това да не е някой нов турски сериал? :)

ВЪРНЕТЕ КАМЕЛИЯ В "СПОДЕЛЕТЕ С КАМЕЛИЯ"!!!!!!!!!!!!!!

не мисля,че съм единствената,която съжалява,че не може да вижда Камелия в предаването"Споделено с Камелия",питам се ,защо набутаха тази лигла Вихра ,ама тя наистина е отнесена от вихъра, толкова много съжалявам за Камелия ,но тя е способна ,не е връзкарка и ще успее и го е доказала,бъди жива и здРава КАМИ,ОБИЧАМ ТЕ

май си и единствената, която съжалява

Дидке, Кога го гледаш това предаване, след като се излъчва в работно време, ма сестро!? Или гледаш повторението в 03.00 сутринта и трагваш за работа?

МНОГО СА СЛАДКИ И ДВАМАТА. ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ

Не, Камелия, единствената си....

Камелия се разголвала,ми Вихра се съблече още първото предаване.Не че имаше какво да покаже,Камелия е доста по-хубава.Камелия е и доста по-добра водеща.Гледала съм само 2 предавания посред нощ,но мисля ,че Вихра не струва.Трябва да се оценяват качествата ,а не поп фолка.