Камелия разкри истината за отстраняването си от ефир

Заменената с бившата "отчаяна съпруга" Вихра в ефира на ТВ7 попфолк певица Камелия ще гостува при Венета Райкова тази събота, за да разкрие истината около скандала.

Обратно в новината

Коментари - Камелия разкри истината за отстраняването си от ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камелия много добре се справяше като водеща . Много приятно излъчване, лекота в разговора .Тази Вихра нещо не ми харесва.

просто на коча му омръзна една и съща овца

не харисвам чалгаджийките, но Камелия седеше на светлинни години над тая парцалана Вихра.

Нека кудкудякането започне сега,аре ,че курника го отвориха вече !Те тва са ви вечните темите за коментар ,щото за по сложни акъл не стига-коя курветина и кой непрокопсаник!После Господ крив ,че ви направил само от едното ребро на Човека

Истината е,че много добре са направили,като са изгонили тая чалгаджийка.

Абсолютно съм съгласна с Илиян и ЕХО.Много точно написано , за съжаление така е в Родината ни мила...

и аз не си падам по чалгата...НО КАМЕЛИЯ Е ПО-ИСТИНСКА И НОРМАЛНА... сегашната е фалш , лицемерие и бездарност.

Не бих подкрепил никоя чалга певачка за нищо! Опростачването на народа е вследствие на широко слушаща се чалга. Но искам да кажа, че това което се е случило на Камелия нито е редно, нито е добре. Само че в България всички неща така се случват. Мат'риала е лош- разберете го! Колкото по- скоро, толкова по- добре! С тази Ганьовска простотия и завист.. нищо хубаво не идва..

Случайно съм попадал на предаването в което водеше Камелия и бях впечатлен от просташките и реакции. Очевидно това са и първосигнални и инстинктивни действия - просто се движи в такива среди а и възпитанието и е спряло в ранна възраст и няма какво друго да се очаква. Също така явно тя има фенове които са на нейното ниво и ще им липсва!

И АЗ ХАРЕСВАХ КАМЕЛИЯ. ТАЗИ ВИХРА Е МНОГО ЛИГАВА И НЕ МИ ДОПАДА, ЗАТОВА И НЕ ГЛЕДАМ ВЕЧЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ.

еее отдавна исках някъде да искажа колко съм разочарована от махането на Камелия като водеща.не съм следяла предаванията и но прещраквайки каналите попадна ли на нея-винаги гледам-толкова е харизматична и с такава лекота водеше.Липсва ми.дано се намери някой в най скоро време да и предложи пак да води предаване.а за новата водеща no coment :)))))

хора, кога ще се научите да пишете правилно. ужас...

На тези,които харесват "вадещата" Камелия - гледах го веднъж - беше поканила две проститутки,поне така бяха облечени и говореха за фетиши и много секс. Но това го гледат и деца.......... Беше грозно и просташко.

Не съм фен на чалгата, а и гледах предаванет по желание на жена ми, но Камелия много ми харесва и като жена и като водеща, а нямаше опит преди това. Шегите и бяха много на място, а в същото време изобщо не простееше и не изпадеше в глупава ситуация от казани неща! В сравнение с Вихра е светлинни години напред и е в пъти по-секси, по-красива, по-чаровна, по-рязка, по-забавна и въобще по-готина!

Дано да си написал и това по желание на жена си, защото ако не е така, не ми се мисли какво те чака, ако тя случайно прочете коментара ти за Камелия.

ТВ7 набра оста добра скорост напоследък, дори мога да кажа смело, че е на нивото почти на Нова ТВ, което пък от своя страна не означава ,че трябва да прибират боклука им.Вихричка явно си се е справяла много добре зад кадър(когато е била в предаването на Миглена Ангелова) , но пред камера е много зле.Жената всъщност може да си е много готина личност, но просто няма харизма и на моменти става противна и отегчителна.Камелия съм я гледала само 3-4 пъти как води предаването и честно казано ми направи добро впечатление, най-вече с това че беше естествена и реагираше спонтанно, което не важи за Вихра.Предаването едва ли е имало кой знае кава гледаемост ,но сега съвсем никой няма да го гледа!

Да, вземи едната и удари другата. Вихра смята, че като се кокори очите й стават по-големи, вероятно. Иначе не мога да си обесня това блещене от екрана. Аз всъщност нямам намерение да я гледам по ТВ7. Тя е слаб продукт на "искрената и лична" Миглена Ангелова. А и човек с нисък интелект не може да е водещ на предаване.

Камелия си е селска пръчка и не и е мястото да води шоу - нека се изявява в кръчмите където са и феновете и няма какво да каже или покаже по тв. Не че Вихра е нещо специално но поне не е селска пръчка. Ще я забравят бързо бързо - както забравиха за шоумена Васко - пдраско.

Баце, ти си чисто ПРОСТ! Да беше сътворил нещо по- смислено.. Не че уважавам Камелия, но.. като казваш нещо, нека поне има смисъл.. И тоя лаф "селска пръчка" вече не е на мода. Супер простееш..

Да смениш атрактивната Камелия , с оная провинциална и скучна ревла е тотална тъпотия .

бях скептичен относно уменията на Камито като водеща,но наистина ме очарова и направо се изумих,че я сменят с това мекотело Вихра и мисля,че си направиха харакири,мир на праха му,хубаво предаване беше

Каква драма !! Ау, Камелия не е вече водеща !!Тия чалгаджийки защо се вземат толкова на сериозно !! Малко ботокс, силикончец, " хайде, ръцете горе "" !! Това са те !! Ако е учила, да си работи по професията !! Много станаха водещите!!

Не съм от феновете на Камелия, но гледах предаването, но сега с тази "надута пуйка" Вихра не пускам TV7

И АЗ ХАРЕСВАХ КАМЕЛИЯ. ТАЗИ ВИХРА Е МНОГО ЛИГАВА И НЕ МИ ДОПАДА, ЗАТОВА И НЕ ГЛЕДАМ ВЕЧЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ.

Камелия е 100 пъти по-добра от Вихра....въобще и дума не може да става за сравнение. Определено "Споделено с...."няма да го гледам без Камелия.

Вън чалгата от ефира!

Проблемът не е ,че са махнали Камелия, а че изобщо на някой "умник" му е хрумнало да я слага за водеща. Няма такова пошло създание като Камелия Вескова.

ТОВА НА СНИМКАТА НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО ДА ТА СЕ ЧЕПИ И ДА РЪСИ ТЪПИЗМИ ! ЕГАТИ АИДИТОРИЯТА

Завистници много и навсякъде.

А какъв е хонорарът.

вярно е това че тази Вихра има поглед като луда и предаването вече не е интересно

Жалко. Общо съм гледала сигурно само 3 предавания,но от това, което съм видяла, смея да кажа, че Камелия се справяше много добре като водеща. Беше супер духовита, интересна и харизматична...абсолютна простотия да я махнат и да сложат онова недоразумение на нейно място. Предаването просто изгуби чара си.

??? Веднъж гледах предаването и направо занемях от просташкото поведение на водещата!

ха ха ха

Вихра е отвратитенла водеща и отказвам да и гледам мутрата отново...Респективно няма да гледам Споделено с...

Слава на Бога!Дано да махнат гала,,миленчо и всички от "НОВА",денис......Какво ни предлагат тия псевдоводещи ,аругантен уличен селски език.С какво забавляват зрителя,на какво учат подрастващите ,къде е културата.GO AUT!!!!!!!!

Ти нали си с книжовен език :-)))

Прави си. На "петолъчката" нито българският й е правилен, нито английският.

Вече не гледам Споделено с .... Няма да гледам тая ококорена като някоя крава Вихра. Ще падне рейтинга на предаването, да знаете.

тц тц тц да разбирам ли, че си загубиха еднствения зрител? sadface заменили една пача с друга мблахаха каква драма само...

Много е готина Камелия.Продуцентите на предаването са безмозъчни същества.

Смятам,че ТВ7 е една не лоша телевизия и според мен от такива сладникави предавания със застаряващи фолкпевици и/или нещастно разведени кифлички нищо не печели,а обратното!!Но това е само мнение разбира се:))

Вихра гледа много ококорено. Много е неприятно и с тази играчка с която излиза е като болна а това не е притеснително.