Иван и Вихра се скараха на първото дело за развода

Тв водещият Иван Христов и съпругата му Вихра Петрова се скараха за детето си по време на първото дело от бракоразводния им процес, което се състоя вчера в 11.30 сутринта при закрити врати.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Вихра се скараха на първото дело за развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Иван е осигурил жилище на детето си не виждам за какво са необходими повече от 300-400 лева. Това са пари за храна забавления, такси за детска и т. н.

"Случи се това, че явно Вихра не може да понесе факта, че вече не я обичам и искам да съм с друга жена" - САМОВЛЮБЕН Е ГОРКИЯТ. "Не знам дали осъзнава, че така Ава ще страда най-много, като расте без баща" - ТОВА МАЙ ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ, ПРЕДИ ДА ИЗОСТАВИ СЕМЕЙСТВОТО СИ.

Тези двамката докато мълчаха бе добре.Алчноста и нараненото его развързаха езиците и сега ни заливат с омразата си.Вихра му изневерявала с по възрастен мъж и Иван си намери по възрастна любовница.Той не желае да плаща издръжка,но издържа новата си жена и двете и деца.От цялата семейна сапунка страда дъщеричката Ава.

"при условие че месечните доходи на Иван са 15 000, той да плаща издръжка на дъщеря си, в размер на една минимална работна заплата" При това условие трябва да стане ясно на всички тия утрепки по колко пари взимат от телевизионерство и просто да спрат да ги гледат, а медиите да престанат да пишат за тях, защото едва ли някой го интересува за личните драми на някой клоун-богаташ.

Отрепки са само комплексираните бедняци, които завиждат на богатите и известните личности! Яд ви е, че сте жалки плебеи и не можете и да мечтаете за 15000 на месец, затова злобеете срещу Иван!

Нещо ми се струва че завиждаш, а?