И сървайвърката Силвия ще маха опасния силикон

Екс сървайвърката Силвия Димитрова ще маха опасния силикон в пазвата си. Моделката се оплака пред Мартин Карбовски, че преди пет години е дала 3600 евро за гърмящия силикон.

Обратно в новината

Коментари - И сървайвърката Силвия ще маха опасния силикон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеле, до къде стигнахме, да си слагаме силикон, за да имаме самочувствие. Ако от големината на гърдите за жените и от големината на .......при мъжете се определя самочувствието - опазил ни Господ.

С тези гърмящи силикони израза: Ах, какви бомби придоби реален смисъл !!!

Знаете ли, че най-високият процент на силиконови красавици има у нас (това е изчислено на базата на населението, на социалните групи в него и на извършените манипулации) - ето, как отново България влиза начело и в такъв списък. Само че, е време да се спре тази малоумна тенденция, защото майки водят момиченцата си да им пълнят циците със силикон, чичковци спонсорират гаджетата си пубертетки с такъв подарък, самите бръмчалки се надпреварват да се самоубиват, и така нацията ни влиза в рубриката "безмозъчни" идеи и тотално безумие да увреждаш здравето си съзнателно.

преди известно време в един столичен магазин за мебели видях въпросната жена....говореше грубо и арогантно на висок тон,с лошо впечатление останах от нея...

ОХ КАКВО ЛИ ЩЕ МАЧКАТ ФУДБОЛИСТИ КАТО БОЖИНОВ АКО ВСИЧКИ ШАНТОНЕРКИ ГО НАПРАВЯТ????

Невероятна новина !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да ги сваля. От много акъл ще бъде 10,800 лева назад. За толкова пари можеше да си направи околосветско пътешествие.

Ей, тегоба...цк,цк...да живееш от събиране на пари за един силикон на друг силикон....цк,цк...нелек живот е това да си лека жена!

+1