Иван и Ирина Сарачинова демонстрираха чувства на парти

Иван Христов уважи годишнината на Магърдич Халваджиян в компанията на любимата си Ирина Сарачинова и колегата си Андрей Арнаудов. Въпреки вихрещия се скандал около личния живот на продуцента, той и Ирина демонстрираха силни чувства по време на купона.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Ирина Сарачинова демонстрираха чувства на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто момче, като почнеш да разсъждаваш с долната си глава, така става...после Вихра била еди каква си, ха...мухльо, човек,който не уважава майката на детето си, не заслужава внимание ...попаднал е на майстора си , Ванката...

Като толкова си обичал Вихра защо се ожени за нея , остави се да те зомбират и детето ти да е нещастно ,сега гледай и угаждай на чуждите деца -хак да ти е.

Когато има деца любовта между възрастните е без значение, т. е. любовта трябва да същрствува и да е насочена единствено към децата. Ако на преден палан изпъква любовта между възрастните, а не тази към децата е долно и егоистично. Интересува ме как Иван, Вихра и Ирина възпитават децата си, на какво ги учат, какви школи посещават, кави училища, какви езици учат, какъв спорт ...? Това е което ме интересува.

Не бях чувала по-задръстено мнение,значи след като имам деца аз вече трябва да се пиша умряла ли,да не би живота за мене да е свършил!Моят син е 500 пъти по-щастлив,след като се разделих с баща му!

Абсурд! Няма дете което да е щастливо от раздялата на родителите си!

Много ми харесват заедно, личи си, че се обичат. Млади хора са и е хубаво, че имат смелостта да предприемат такава стъпка. Иван каза, че от години не изпитва любов към Вихра. Редно ли е да живееш по този начин? И кой би ми казал, че по- полезно е детето да живее при родители, които не се понасят. Такива неща се случват в живота и на "обикновените" хора. Оставете Ирина и Иван на мира! И какво ви интересува до кога ще издържат заедно?

Влюбеният е само един на тази снимка - Иван! Ирина не е и това адски много и личи. От завист разби две семейства. Завист, завист Иринке, завидя на Вихра, мръснице,защото си комплексарка!

Много тъп и злобен коментар имаш RCHEL!!!!

абе , тоя капут не беше ли женен?!

Mного са сладки и двамата греят от щастие .На всички злобари и дребни душици въпреки всичко им пожелавам да изпитат такава любов мисля си че тогава няма да излеят толкова помия по тях.ЛЮБОВТА ИЗВИСЯВА колкото и прозаично да ви звучи.НА ИВАН И ИРИНА МНОГО ЩАСТИЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ.

И аз им пожелавам щастие.Вихре един съвет- И да рипаш и да не рипаш няма да се върне любовта, така че гледай напред.

ТАЯ ЛЮБОВ НЕ Е ВЗАИМНА!

това са нормални неща - хората се срещат и разделят..Желая им щастие

Прекрасно , желая им пълно щастие ! Закъсняха , можеше да се афишират по- рано да не се оставят на ,, жълтурите ,, да ги ,, развяват ,, насам натам ,, .

Иван пак е заложил на куц кон! И двете хубавици са еднакво лигави и превзети сметкаджийки. Жалко,че използват детето като разменна монета.

БРАВО ЧЕ СИ ДЕМОНСТРИРАТ ЧУВСТВАТА!

ПАДЕНИЕТО НЯМА ДЪНО!

Изглеждат добре заедно. Много любов им пожелавам. Да отстояват чувствата си, въпреки негативизма на част от хората. Да стоиш при партньор, когото не обичаш, само "заради децата" и "какво ще кажат хората" е далеч от щастието.

Ако не занимаваха хората със себе си, никой нямаше да обърне внимание на сапунката. Върха на простотията бяха изцепките на Иван в предаването на Карбовски. Сега гледам какви ги сътворява въртиопашката Мая Савова.

Изглеждат много влюбени!Дано са щастливи!Всеки заслужава лично щастие - децата порастват и забравят!Бившите партньори и те!Хората ще поклюкарстват - и накрая ще спрат!..Дано любовта им е достатъчно силна,за да издържи на сплетните и злобата.Не е лесно това да отстояваш себе си и любовта си! Браво и на двамата!

Децата порастват, но НЕ ЗАБРАВЯТ!!! Ама на кой ли му пука за децата....

Много си се объркал/а.Децата порастват,хващат си пътя и си живеят своя живот!..И са по-щастливи когато и родителите им са щастливи ,дори и разделени!

При Валери и Николета затихнаха новините, та сериалът сега продължава с нови актьори. Случват се такива неща в живота - с 1 човек си, после се влюбиш и откриеш щастието с друг. Но БГ "звездите" просто не значт какво да правят в такива ситуации и се омазват пред хората. Много евтина постъпка на Вихра с това разсъбличане, много грозни думи от страна на Иван при Карбовски. И сега още не получил развод бързат да се покажат пред хората колко са влюбени, да не се объркаме нещо. Същи Николетин Валери...

Тук сценаристите вече се запенват от тази история и така като гледам май губят връзка с реалността....

О,я стига бе,големи моралисти се извъдихте всички!Не виждате ли на снимката,че лицето на тази жена грее от любов!Да,любовта винаги изисква жертви,но винаги си струва да се бориш за нея!Според мен не си струва да живееш с някой,когото не обичаш,а децата винаги ше те разберат,както стана и с моето!

Наистина е така!И аз съм минала по този път - много е трудно в началото!Клюки,сплетни,доброжелатели!Сега съм щастливо омъжена за втори път - децата ми чудесно ме разбират!.На Иван и Ирина им пожелавам само да са достатъчно силни и да не спират да се борят за любовта си!

Ирина е отговорна за излагацията на Иван,Ирина ще го провали като продуцент,зашото заради нея ше се срине рейтинга на предаването.Ирина предизвиква отвращение и дори да е най-умната и добра и способна жена никой не я приема така.За Ирина се пише и говори с омраза,презрение,отвращение,ненавист.Няма жена-съпруга ,която оправдава Ирина-разбивачката на семейства,ЛОШАТА МАЙКА,презряната любовница,долната жена. Жалко за Иван,много долно постъпи с изказването си,ясно е че е искал да угоди на змията Ирина,но Иван забрави че има дете,че Вихра е била с него 10 години,че е недостойно за мъж да плюе така злобно-не е кавалерско,не е тактично,не е морално.Иван загуби много,Иван се изложи много,Иван е паднал много ниско заради ИРИНА.

Заради такива като теб, лабилните психики се самоубиват! Ако си ми насреща ще те обуздая със сила , така, че другия път сериозно ще се замислиш дали да лаеш по форуми.

Ти на хапчета ли си?

Жалки смешници са тези двамата. И един ден ще осъзнаят, че са пълни нещастници...Тази снимка може би е днешния поздрав към Ава на Иван - показвайки и колко е щастлив с новата и "мама" сигурно смята, че ще направи и нея щастлива - извратеното му мислене и демонстрации не трябва да ни залива отвсякъде. Жалък човечец, много, много жалък, а Иринка е просто една напълно пропаднала жена без ценности - "най-добрата майка" - каква ирония само...

Инеса простакеса марш и ти в психото!!!

Ирината влязла в дира, чела и се разбесняла :)))

to pyk kakva pobeda - da spechelish ivan ili irina pobedata e za padnalite v tazi bitka - otyrvali se

"стрина Ирина"- "най добрата любовница" набара богатия опосум, да видиме докога ще продължи сапунката?

Това си е най-обикновена житейска история. Ина мен ми се случи, преживях голямата си любов като омъжена, разведох се и не съжелявам. Човек има само един живот. Няма как в такава ситуация да няма наранени. А тези хора са публични личности. За разлика от злобните постинги тук, аз пожелавам щастие на Иван и Ирина, харесват ми, защото са естествени. Не понасям Вихра, ужасно е лигава и арогантна.

ВЪЗМУЩАВАМ СЕ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТАЗИ ИРИНА. АКО СРЕЩНЕ НЯКОЙ ПО БОГАТ ОТ ИВАН И ПРИ НЕГО ЩЕ ОТИДЕ. ДОЛНА И НАГЛА ЖЕНА. ПОЖЕЛАВАМ И ДА И СЕ ВЪРНЕ МЪКАТА НА ВИХРА И ИВАН МНОГО СКОРО ДА Я ИЗОСТАВИ.

Много хубаво казано!

По-леко с пожеланията , че не се знае съдбата и на теб какво ти готви...

Иван изглежда много влюбен

Добре казано- Иван изглежда много влюбен!!!!. А тя е актриса.

сапунката е в пълен ход

да не са се разгонили?

А къде е Кремена Халваджиян ?

Има стара мъдрост, която гласи, че хойкането по жени е до време, а пианството за цял живот!!!

Абе защо всички казват че Иван е пияница.Всеки в живота си има пиянски запой , но не мисля че той ако е пияница би се задържал толкова дълго на "телевизора".А и с такъв крокодил до себеси .....Аз не бих издържала мрънкало като Вихричка и минута.Той е герой.А да не говорим че никой не е в семейството на другия за да дава оценки кой , какъв е .

Вихричка е наистина непоносима. Можеш да го усетиш по безумния й поглед, а проговори ли - изчезва всякакво съмнение. Психо-атаките, на които подлага мъжа си в момента са страшно недостойни и единствения изложил се е тя. Престанал е да те обича - престанал е, често се случва, кому са нужни тези истерии по медиите? И това, което каза Иван пред Карбовски...направо ми дожаля за него. "Харманлийският мозък" на бездарната водеща наистина хич го няма. И двамата можеха да минат по-безболезнено и с достойнство през тази раздяла, фактът, че не им се получи се дължи единствено на Вихра. Пожелавам на Иван късмет в новата връзка, дано бившата му жена се провали в опитите да развали отношенията му с дъщеря им.

ванюшка,даи го малко по-кротко!отарси се от унеса,които те е обзел и пак си я обичаи ! а,има и други сладурани на този свят! нали така ? така ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ирина е много долно женище и е виновна за срива на Вихра,защото Иван се държа недостойно само за да задоволи егото на Ирина.Ясно е,че Ирина казва на Иван кога какво да говори и той като папагал повтаря злобните коментари на гнусната си любовница,което не му прави чест. Само и единствено Ирина е причина за страданието на Вихра,на Ава,на съпруга на Ирина ,на Спас и Виржиня.Възможно ли е тази Ириан да е толкова безсърдечна и жестока?Какво повече иска от Вихра-взе и съпруга,лиши детето и от пълноценен баща,изгони я от предаването,манинулира Иван,кара го да злослови по адрес на Вихра. Ирина,всички мръсотии които дирижираш ще се изсипят на коварната ти глава.Не усещаш ли как предизвикваш всеобща омраза и отвращение?Мислиш ли че само любовта на глуповатия палячо Иван ще ти е достатъчна?Как ще живееш без уважение и с презрение и неодобрение?Замисляш ли се,че настройваш все повече хора против себе си?А цилия този негативизъм ще рефлектира върху твоите нещастни деца.Каква майка си ти?Твоите деца трябва да ти се отнемат,защото си недостойна да си майка.

Ти май си Вихра?Познах нали?

БравоИване!Чест ти прави,че изчака да мине делото и тогава да излезеш и да изкажеш твойта гледна точка,стига сме слушали и гледали колко си виновен за всичко.От реакциите на Вихра човек си прави изводите ,за това,какво представлява тя.Майка,която в такъв момент ползва детето си ,за да запази статута и привилегиите си на всяка цена е жалка и злобна жена,за която не си струва човек да съжалява.Дано този път нещата наистина да са така,както ги чувстваш и животът ти занапред да бъде изпълнен със щастие ,защото го заслужаваш!А тази жене дано проумее,че детето има само един баща и цял живот ще има нужда от него!

Абсолютен плужек! Преди 2 години гушкаше другата така,а сега разправя как от години не я понасял-тази колко ще я изтърпи?

Година-две им давам и после ще четем сълзливи писания как иска да се върне при жена си.

ИНТЕРЕСНО КАК МОРАЛИСТА ИВАН ОПРАВДАЯВА ПОВЕДЕНИЕТО НА ЛюБИМАТАЯ СИ ЖЕНА В МОМЕНТА, СЛЕД КАТО ЗА ВИХРА ТОЙ ИЗРЕЧЕ НЕБИВАЛИЦИ. ТАЗИ МАЙКА ДОБРА ЛИ Е И КАК СЕ ОТНАСЯ КЪМ БИВШИЯ СИ СЪПРУГ- МОЖЕ БИ С ЛюБОВ И УВАЖЕНИЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НОВИЯТ СИ СЪПРУГ- ИВАНЧО КЪМ ВИХРА. МАЛКО ДА СЕ ОГЛЕДА И ДА СЕ ПОЗАМИСЛИ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ И ПОВЕДЕНИЕТО СИ. ДАЛИ ИВАН ИМА С КАКВО ДА ГО НАПРАВИ ТОВА??.

Нищо не се разбира - какво искаш да кажеш? Брътвежи!

в началото на християнската религия-когато всичко е било истинско,християнските общности ,като малки групи сред враждебно море от идолопоклонници са имали нужда от водачи.Критерия по който са избирали стойностните мъже е бил --тяхното семейство.Човек е това ,което е семейството му.Чудите се защо България не върви -вижте кой ни управлява на всички нива и какви са техните семейства ,ако въобще ги имат.

Не искам да коментирам кой е виновен за разпадането на семейството им, но Иван постъпи адски злобно и отмъстително. В неговият случай е да риташ паднал човек. Хем му казваш, че не го обичаш, после , че май не си го обичал никога и накрая го сриваш с доноси и интимни подробности от съвместния ви живот.Каквато и да е Вихра, той си я избрал и е живял с нея 10 години. Трябва ли да смачка тотално жената-майка на дъщеря му , за да се почувства добре с новата? Повтаря се историята с Васа, криворазбрана "честност" без никакъв смисъл! Освен отмъщение.

Трябва да я смачка, защото настройва детето против баща му.И да яде бой тая Вихра малко ще и е!

Мъж който бие ,не е мъж.Второ ,ако Вихра кара Иван да се държи като свиня,значи настройва детето.Понеже Иван си е свиня ,последствията от нараненото дете ще са за Вихра,защото тя ще се грижи за него,докато Иван е зает да си мисли ,че е нещо и ,че парцалите са бели чаршафи.Накратко -той сам настройва детето срещу себе си.

Аз не мога да разбера наглостта на режисьорите, при толкова негативни мнения за Ирина и непоносимостта на толкова зрители на Нова Телевизия, да продължават да бутат в ефир тази некадърница и флегма.Само по това може да се разбере колко е нагла и безочлива тази разтури къща Ирина, защото със сигурност знае, че не е харесвана като водещ. Но това със сигурност ще съсипе предаването, много хора са спрели да го гледат заради нея-безинтересна и апатична като водещ-УЖАС!!! А този смешник Иван се оправдава като всеки слаб мъж, че спрял да обича жена си и затова я напуска...хахаха, обичал, създал семейство, предложил наскоро брак и изведнъж лилипута спира да я обича:D. Този не осъзнава какво причинява на собственото си дете и на жената която дълги години му е търпяла магариите.

Нека да са щастливи, но Иван много се изложи със злобните си коментари срещу Вихра.Съвсем ми падна в очите.Той беше този дето напусна семейството си и да не търси вината в другия.Явно тази Ирина наистина е добра манипулаторка щом той излезе и оплю така Вихра в ефир.

ТАЗИ ЛЮБОВ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО, ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ, ТАЗИ ЛИГЛА СЕГА ТРАЕ И СЕ ПРАВИ НА ЩАСТЛИВА НАПУК НА ВИХРА, НО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ,ЧЕ ВИХРА СЕ ОТЪРВА, А НЕКА ТЯ ПАТИ.

Не ни занимавайте с тъпаци!

ирина ми изглежда пред иванчо като леля му или...по-голямата му братовчедка...

Напълно съгласна.Определено изглежда много по голяма от него.Нищо лично, явно такава и е физиката.Но Иван доста се е променил.Явно стабилно го действа Иринка.

Напълно споделям това мнение. Свършат ли парите и хормоните на привличане ще спрат. След 10 годишна връзка Иван като сляпо кученче предаде най-верния си приятел заради сексуално увлечение. Защо Иринка не го хариса по-рано, може би щото предишния и мъж е бил финансово по-стобилен. Когато финансите на Ванчо се сринат, Иринка ще осъзнае че живее с един неуравновесен хлапак. Що бъркат освежаването с кефа не разбирам. Ще си обират крушите след време. Само лензене на екрана и в живота е до време. И ирина и Ванчо се изчерпват саво с празносмислие и лигавене. А Вихра е страхотна мацка и дама, има потенциал и сила, щом е изтърпяла евтини простотии...

Не може върху зло да направиш добро!

Аре стига де. Хиляди семейства са в тяхното положение. Иван пияндето не му прави чест. Ирина развали неговото семейство. Или толкова е оглупял, че не вижда как го манипулира. Ако нямаше парички никой не би го погледнал. Дебелак и грозен.

Да ама има пари.Затова Вихра не иска да го изпусне.Защото е сметкажийка.

Какво значи сметкаджийка, след като тя му е родила дете, ще дава пари и ушите ще му пръщят...тва ли е сметкаджийство, ха...няма пощада за такива...